Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara ve ben

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

uzun süredir sevgiliyiz.. Pişman oldum, olmadım önemli değil bunlar.. ama hiç ayrılmadık. Geçmedi mi ayrılık sözleri kavgalar...biz hepsini atlattık. Her gün 20 kere öpüşüyorduk koklaşıyorduk...Ben staja başladıktan sonra bu ikiye katlandı. stress arttıkça sevgilime koşuyordum. Ama şimdiki durum farklı. öksürmeye başladım, sanırım artık bana zarar veriyor bu ilişki ve farkettim beni hiç düşünmüyor.. Ona bağımlılığım bi yana canım yanıyor. naptıysa artık bana. Belki de sebebi o değildir ama artık görüşmemizi azaltmaya karar verdim. Belki de ona bağlılığımdan kurtulmak için attığım ciddi ilk adımdır.
Bugün 4.günümüz ve günde max7 kere görüştük.
Bundan sonraki hayatım boyunca da günde 10dan fazla görüşmeyi düşünmüyorum kimbilir belki bigün tamamen unuturum.

p.s: yazının amacı tabii ki de destek.sarıların sülonun dediği gibi, destek verin bana destek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

KillJoy said:
öksürmeye başladım, sanırım artık bana zarar veriyor

ne bekliyordunki ölümsüzlük mü vericekti sigara

sigara içmiyorum.içene saygım var.içip içip sonra şikayet edene saygım yok malesef :)

şikayet etmesem böyle bi girişimde bulunmazdım zaten.
o zamanda gül gibi geçinmeye devam ederdik.
uzaklaşmaya çalışıyorum bu şekilde bi yol buldum kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

kendini kandırmışsın :).günde 10 tane içsende birşey degişmez ki.

yine bişi olur o 12 olur sonra 15 olur sonra yine 3 paket olur

sigara içenlerin cogu ya tamamen uzun yıllar bırakıyor.yada koy götüne başladık bi kere sonuna kadar devam diyor
Sosyal ağlarda paylaş

hiç inanmadığım birşeye gözümle şahit oldum, size de anlatayım.

şu sigarayı bıraktırma aleti var ya bir tane; kulaklara, bileklere, apış arasına elektrik veriyorlar hani. peder yaptırmış ondan 3 ay önce ve adam sigarayı bıraktı. keşin önde gideniydi, kafasını kesseler bırakmaz bu sigarayı diyordum; ama inanılmaz olan gerçekleşti.

anlattığına göre canı sigara çekmiyormuş. çektiği zaman çok kısa sürüyormuş. çalışma prensibi beyinde ödül mekanizmasını nikotinle tetikleme olayını ortadan kaldırıyormuş. icadı da ilginç. almanya'da akıl hastalarını sakinleştirmek için araştırmalar yaparken, denedikleri hastaların sigarayı bıraktığını fark etmişler. öyle dünyaya yayılmış.

sigarayı bırakmayı düşünenlerin aklında olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

adı nedir o aletin tam olarak kaç liradır nasıl bişidir..
amaç sigarayı bırakmak ya da sosyal içici olabilmek.
yani sürekli sigara yakma isteğini ortadan kaldırmak istiyorum bu kalktıktan sonra gerisi kolay bence ya. çevremde var öyle herifler adam haftada 1 paket alıyor arada içiyor arada içmiyor wtf??!?
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

açmıştım konu bıraktım diye de bulamadım. 6-7 ay olmuştur.
1 olsun içmedim. güzel böyle.

hocam merak ettiğim bir husus var! çoğu kişi bilir ki! ilk aylar sinirdi, sitresti vs. olayları oluyor. Fakat beni merak ettiğim konu ise, muhtemelen sende kafa dağıtmak için (iş yerinde, evde, dışarda) -çok oturdum gibim bacaklarımı acayım derken birde sigara yakıyordun. kısaca, her hava almaya çıktığında sigara yakıyordun! sigaradan kestiğinde bu günlük alışkanlığının yerini ne aldı? ilk aylarda nasıl hareket ettin? 6-7 ay sonra nasıl alışkanlıklar edindin?
Sosyal ağlarda paylaş

bi yandan nefret ediyorum, bi yandan acaiğğp keyif alıyorum. eksisi çok, 'kendi adıma' artısı da yok değil. FAKAT; söylediğin tarzda 'ortasını bulma' olayı yok.. günde 1-2 paket arası götürüyorsan eğer bunu 3-5 taneye indiren ben görmedim. belki vardır ama ben görmedim. ya direk bırakacaksın ya da o 3-5 dediğin 1-2 haftada yine eski sayısına dönecek.. yapabilirsen helal olsun ama istatistiklere dayanarak söylüyorum, zor. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Allen Carr okuyarak bıraktım. İlk okuduğumda 3-4 ay içmedim. Sonra üst üste gelen şeyler oldu, bocaladım kendimi sigara içerken buldum. Sonra bir hamle daha yaptım ve uzun süredir içmedim. Sonra birde vücut geliştirmeye başladım. Hayatım değişti desem yeridir. İçeni düdüklesinler bundan sonra öyle diyim.

PS: Günde 1,5 - 2 paket Parliament götürürdüm hergün. Az içen birisi değildim yani. Ben bıraktıysam herkes bırakır diye düşünüyorum. Birde Allen Carr gerçekten çok etkili bence. Şöyle bi adama inanarak kendinizi vererek okursanız bırakıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...