Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ahah bu çok çılgın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hollanda maçında bekliyoruz ömer reyisi sesini özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Engelaar vardı avrupa şampiyonasında, "uzun olmasına rağmen ayakları çok yumuşak" demişti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 gene son arjantin almanya macından durum 1-0 almanya yeniyor "arjantinin oyunu dengelemesi için forvetlerinden birinin gol atması lazım" !!!!??!? baska türlü oyun nası dengelenir desen bir ayrı defans atsa olmuyor mu desen o bi ayrı keske "evet" deseydi keske whats going on there mann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rewendor said: en güzel yorumu euro08'de yapmıştı bu adam: "veeeaaaüeeeaaaaaa" http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=421084778232 ahahahhaahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 az önce kopardı gene beni hahaha -van persie'yi nasıl buluyosunuz ömer üründül? - yaniea yaniea yaaaaeanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 disiplinli oyuncu yeaani görev adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Kaseras Önce ben yazmalıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 YAPMA BUNU Koşarak geldim yazmaya benden önce yazan varmış :// KASERAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ADAMLAR İNANMIŞ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Taberas kim lan öyle bir futbolcu mu var uruguayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kaseras dedi barzo ya muhsin ertuğral reyis nerelerdesin, kalan maçları sen yorumla LÜT FEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 aman muhsin ertugral falan demeyin o daha bayık en azından omer urundur e laf soka soka mac gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 YEAAAAEEENİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 spikerin uruguay aşkı öldürdü bitirdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Hollanda 3. golü atıyor Ö.Ü. yorumu : Maç bitti uruguayın artık hiç şansı yok. Uruguay 91. dakikada 3-2 yapıyor üstüne az daha 3-3 yapacak. Ö.Ü. yorumu : Futbolda ne olacağı hiç bir zaman belli olmaz.Futbol böyle bir oyun işte. Arjantin maçı aklıma geldi birde Higuain 3 gol atıyor Ö.Ü. Higuain bugün 3 gol haricinde hiç bişi yapamadı. Dünya kupasında yarı finale çıkmış bir milli takımın sol bekinin uzun taç atabildiğini "Caceres'inde uzun taç atışları varmış" diyerek takımları ne kadar takip etmediğini ortaya koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Pallando said: Arjantin maçı aklıma geldi birde Higuain 3 gol atıyor Ö.Ü. Higuain bugün 3 gol haricinde hiç bişi yapamadı hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Rewendor said: en güzel yorumu euro08'de yapmıştı bu adam: "veeeaaaüeeeaaaaaa" http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=421084778232 ahahaahaahah facia resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 FİREDERİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahsadjsajdsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Eralp said: Pallando said: Arjantin maçı aklıma geldi birde Higuain 3 gol atıyor Ö.Ü. Higuain bugün 3 gol haricinde hiç bişi yapamadı hahaha :D Doğrumu abi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 forlanada öyle diyordu çok güzel bir gol attı ama bişey yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Olivies said: Olivies said: -62. dakikada meksikanın 3 oyuncu hakkını kullanmasına ne diyosunuz? öü: evet olm bu çok iyi lan ahahah arada uzun sorular soruyor spiker 1-2 dk konuşup soruyla bağlıyor sonunda adam 'evet' diye cevap veriyo fsvsnhkfjv şu arkada kalmasın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahhaha bidaha gordum bidaha güldüm ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yav önceden yazdığın şeyi tekrarlamak yerine quote yaptım lan noldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar