Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bence her hafta belli ülkelerde oyuncular arasında altın günleri hazırlayarak para kazanmayı düşünüyorlar.
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 50000 oyuncu online gördüm 30 dolardan iyi para yapar, ayrıca 250k dan fazla aktif kullanıcı oldugunada eminim. senin mantık basmaz bu işlere
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tam cem yılmaz lafı ulan burda bin kişi olsa 50 milyondan.... e iyimiş.. iyi...
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 releaseden sanırım 1 hafta sonra 32k acc var demişlerdi anamenüde üstte görülen online sayısıda amerika+avrupa / asya olarak 2ye bölmüşler. yani asya online sayisini göremiyoruz biz releaseden beri en fazla 28-29k online görebildim ben ayrica. honun ladder sayfasindada su an "Showing (1-20) of 183,969 total results!" diyore 184k acc fena dill bence beta accountlar dagil degildir heralde bu rakama. peçler hirolarda geliyor şöle 1milyor acc olsa miss
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi herkes wow moduna baglamis ya eskiden nasil kazaniyolarsa ole kazaniyo abi adamlar parayi oynu satarak bundan 10 sene once oyuncular nasil kazaniyolardi yapiyolardi satiyolardi 150 k acc olsa 4.5 m dolar eder az bi para diel ki
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 successful kotick is successful olmuş, artık insanlar aylık paraya bağlanmayı kanıksamış
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 evet abi yane bole aylik bi ara vermeyince huzursiz oluyo adamlar bide sunu unuttuk bu adamlarin distrubutor matbaa cd reklam kapak tasarimcisi felan gibi masraflarida yok reklami bile kendi endine olustu cok guzel para kazandi adamlar ha nolur msela 1 sene osnra bi expansion cikariyoruz 12 yeni hero olcak derler aliriz bizde
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bu server işleri ucuza geliyor heralde tek makinada 25-30 server kurulabiliyormu acaba l4d öle dil mesela tek makinada bi l4d bi tf2 olsun tf2 cok kasıyor
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 eet sırf kaandan 2.5 milyon dolar kazandılar
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 su custom map editor halletseler aslında dahada gelir oyuncu.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bi tower defans yapsalarda oynasa mesela
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Theridone said: tam cem yılmaz lafı ulan burda bin kişi olsa 50 milyondan.... e iyimiş.. iyi... cem yılmaz dedin de dün gece rüyamda cem yılmazla kankaydım. deli gibi gülüp durdum.beraber hırsızlık yapıyorduk. nasıl bir rüyaysa wtf? [hr] bu arada adamlar yıllar boyu para kazanmadan dotayı geliştirip durdular şimdi bi anda paragöz olup hon'un peşini bırakmazlar...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 "bu arada adamlar yıllar boyu para kazanmadan dotayı geliştirip durdular şimdi bi anda paragöz olup hon'un peşini bırakmazlar..." HoN yapanların 1 tanesi bile dotayı geliştirmedi yıllarca. Hala HoN'u dotayı yapanlar yaptı sananlar var ciddi ciddi. Bu adamlar Dota oynamayı seven game developerlarken Icefrogtan izin alıp Dota ya çok benziyen Heroes of Newerth adında bir oyun yaptılar yamulmuyorsam.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yahu nolcak. 12 sene oldu starcraft'ınbattle net suncuları acık, wc3'ünki diablonunki acık. batmazlar merak etmeyin
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 HoN yapanların 1 tanesi bile dotayı geliştirmedi yıllarca. Hala HoN'u dotayı yapanlar yaptı sananlar var ciddi ciddi. walla öyle duydum ben..herkesin duyduğu gibi..
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 dotanın yaratıcı icefrogun izniyle yaptı s2games. guinsoonun yaptığı oyun league of legends
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sorum suydu aslın adamlar tamam iyi para kazandılarda bundan sonra öle hilç ilgilenmeseler biz dükkanı kapattık hacı gidiyoz deseler zarara girmicekler baslarına bir sıkıntı gelmez gibime geliyor aylık para vermek istemiyorrum tabii ama adamın da bunu eski zamanlardaki ver parayı al single oyunu moduna cevirmemesi için bir sebep lazım bunu anlayamıyorsak zaten farklı havayı soluyoruz demektir. eski tip oyunların sattıktan sonra bir gideri yoktu ama bu oyunların gideri var kalem kagıt deil tabiki ama server nızın büyüklügü için para veriyorsunuz bedava deil heralde bu parayıda sadece yeni gelcek üyelerden karsılayamaz cunku hon gibi bir oyuna yeni gelen üye sayısı hep giderek azalır siz tüm dünyayı bu oyundan haberdar etseniz bile stat sıfırlama ve expansion mıdır ki suanda her acc a stat sıfırlama hakkı veriyorlar heralde
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 siki gamesi kapatmıyolar heralde oyunu yaptık tamam diye, yeni oyun yaparlar, adamların işi bu.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 dotayi icefrog yapmadi. sirayla Eul Guinsoo icefrog seklinde el deistirdi dota. Icefrog bugun cikip da dotayi ben yaptim dese yalan olur. Ama bugunku dotayi kim bu hale getirdi dersen icefrog... sonrasinda Hon ekibi kuru kuru sadece oyundan kazanmiyor bu parayi. Bkz: turnuvalar. Az buz para donmuyor degil o turnuvalarda... Detaylari nelerdir bilmiyorum fazla ama s2 ekibinden elemanlar gene bu turnuvalarda parmagi olan...
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yaptik bitti kapiyoruz tam türk kafası yanlız.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Oce4n said: sonrasinda Hon ekibi kuru kuru sadece oyundan kazanmiyor bu parayi. Bkz: turnuvalar. Az buz para donmuyor degil o turnuvalarda... Detaylari nelerdir bilmiyorum fazla ama s2 ekibinden elemanlar gene bu turnuvalarda parmagi olan... sonunda bir cevap cıktı acc olanlar bu admalr siz den yada bazılarınnızdan para almıcaksa bu oyunla ilgilenmezler bu kadar basit
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yaptığım ürünü yaptım bitti gibi bi kafa olmaz profesyonel şirketlerde.
vadaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 jet skiyemi binelim jet skiyemi binelim
Öne çıkan mesajlar