Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme The Cranberries Konseri - Konaklama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konser için Çeşmeye gidicem ama nerde kalınır bilemiyorum açıkçası çok bir beklentim yok 2 kişilik oda olsun denize dolmuş ile gidebileyim yada yakın olsun yürürümde. Konser alaçatıda sea side'da. Önerilerinizi bekliyorum heryer butik otel ve tabiri caizse biraz g.tleri kalkık :P sürekli resortlarda kalan birine küçücük oda için 250TL diyince komik geliyo bana.
Mesaj tarihi:
butik otel konsepti, para batiyo gelin bana tecavüz edin demenin diğer bir yolu..

denize uzak, manzarasız, dandikten pansiyon falan yok mu hiç oralarda, ayvalık olsa yardım ederdim de..
Mesaj tarihi:
Ah keşke ayvalık olsa orda para vermem zaten arkadaş çok :) Pansiyon olarakta tam birşey bulamadım birde nasıldır ortamı tam olarak bilmiyorum yani side'de kalmıştım mesela orda güzeldi. 2 kişi için günlük 100-150ye kadar çok rahat takılırım 4 gece kalmış olucam büyük ihtimal. Ama bulamadım genellikle çevre yolu üzerinde uygun fiyatlıları bulabildim Sun Hotel var mesela 40TL diyo kişi başı + kahvaltı bence gayet uygun ama çevre yolu neresidir alaçatıya nasıl gidilir denize yakınmıdır gibi bilgilerine ulaşamadım oteli aradım erken saat olduğu için açanda olmadı henüz.
Mesaj tarihi:
Dalyan Apart
http://www.dalyanapart.com

burası uygun.

ılıcada da var bir tane bildiğim, alaçatı'ya bakma kazık hepsi.

edit: Ha Alaçatı'ymış biraz saçma olur Dalyan'da kalman.

Valla Alaçatı'da butik oteller var hep ve moda olduğu için o fiyatlara zor.
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi butik istemiyorum zaten çeşme merkezdede olur yani dolmuşla bir sefer alaçatıya gidicem konser günü diğer günler denize şehir merkezine inicem gezmek amaçlı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biz de bir arkadaşımla Mersinden geliyoruz konsere. Fiyatlar falan ne civarda, biraz bilgi verirseniz iyi olur; bir kaç gün biz de kalmak istiyoruz da çünkü :/
  • Yeni Oluştur...