DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konser için Çeşmeye gidicem ama nerde kalınır bilemiyorum açıkçası çok bir beklentim yok 2 kişilik oda olsun denize dolmuş ile gidebileyim yada yakın olsun yürürümde. Konser alaçatıda sea side'da. Önerilerinizi bekliyorum heryer butik otel ve tabiri caizse biraz g.tleri kalkık :P sürekli resortlarda kalan birine küçücük oda için 250TL diyince komik geliyo bana.
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 butik otel konsepti, para batiyo gelin bana tecavüz edin demenin diğer bir yolu.. denize uzak, manzarasız, dandikten pansiyon falan yok mu hiç oralarda, ayvalık olsa yardım ederdim de..
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ah keşke ayvalık olsa orda para vermem zaten arkadaş çok :) Pansiyon olarakta tam birşey bulamadım birde nasıldır ortamı tam olarak bilmiyorum yani side'de kalmıştım mesela orda güzeldi. 2 kişi için günlük 100-150ye kadar çok rahat takılırım 4 gece kalmış olucam büyük ihtimal. Ama bulamadım genellikle çevre yolu üzerinde uygun fiyatlıları bulabildim Sun Hotel var mesela 40TL diyo kişi başı + kahvaltı bence gayet uygun ama çevre yolu neresidir alaçatıya nasıl gidilir denize yakınmıdır gibi bilgilerine ulaşamadım oteli aradım erken saat olduğu için açanda olmadı henüz.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bu mevsimde Çeşme'de o dediğin fiyata kaldırımda yatırmazlar. Git-gel yap bence İzmir'den.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yok gayette yaptırıyorlar arkadaşım söyledi orasını bana yakınıymış sanırım. Özel bir indirim varmı bilemem tabi :P
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Dalyan Apart http://www.dalyanapart.com burası uygun. ılıcada da var bir tane bildiğim, alaçatı'ya bakma kazık hepsi. edit: Ha Alaçatı'ymış biraz saçma olur Dalyan'da kalman. Valla Alaçatı'da butik oteller var hep ve moda olduğu için o fiyatlara zor.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Dediğim gibi butik istemiyorum zaten çeşme merkezdede olur yani dolmuşla bir sefer alaçatıya gidicem konser günü diğer günler denize şehir merkezine inicem gezmek amaçlı.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 geçen hafta 2 kişilik odayı 40a tuttuk.merkeze taş çatlasın 2 dk yürüme mesafesinde.istersen telefon numarasını gönderebilirim
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Alayım alternatifleri değerlendirmek gerek :) memnun kaldınmı peki?
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 acayip memnun kaldım.kadın çok şekerdi bi kere.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 nere abi orası , ben de çökücem pls
Kale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Biz de bir arkadaşımla Mersinden geliyoruz konsere. Fiyatlar falan ne civarda, biraz bilgi verirseniz iyi olur; bir kaç gün biz de kalmak istiyoruz da çünkü :/
Öne çıkan mesajlar