Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Uçun Kuşlar Uçun Lambaya Püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 6220 ile olcak şeyler değil bunlar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 neyle olur mayhem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 6220 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 telefon modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm kontrastı iyiymis. ama asıl greni güzelmis makinanın. olu yahu neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yani kişiden kişiye göre değişir de bana bir anlam ifade etmedi fotoğraflar. teknik yönden zaten çok rahatsız edici kusurlar var. buda 6220 ile çekildiği için olsa gerek. birde çeken fotoğrafçının kusurları eklendiği de hiçbirşey anlam ifade etmiyor. tabi bu problemleri gidermek çok basit; bir fotoğraf makinesi sahibi olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Hardter said: en basit örnek olarak şu fotoğrafı karşımıza alalım. ben o modelin ne kafasını seçebiliorum ne de denizi. kafasız bir insan var sanki orda oturmuş, gövdesinden kellesi uçurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yanı kimse deniz kenarındaki tekerlili sandalyedeki adamın kafasız olduğunu düşünmez. "kafası kaybolmus istenmeyen mesaj verebilir" kaygısına gerek yok. kafasını secemiyosun denizi secemiyosun, ama kafada var denizde, kimse itraaz etmez buna. belgesel fotorafımı cekiyo? fotorafın icerdiği bütün datanın olabilicek en net sekilde verilmesi falanmı lazım? cekilmis olmus iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 fotoğrafta istenen şeyler yok bunu söylüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 mayhem herkesin isteğini karsılayacak bi göze sahip degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 fotoğrafta çekenin istediği şeyler olur, senin istediklerin değil. ikincisi, elinde D-SLR makine ile çekim yapmaya başlıyosun, ardından telefonla birkaç fotoğraf yakalamış kişileri o kriterlere göre eleştiriyorsun. hatta eleştirmiyorsun adamın şevkine çöp muamelesi yapıyorsun. beş tane kural biliyorsunuz geveleyip duruyorsunuz. önce sanatın amacı nedir onu öğrenin. ben sanatın altın oran veya histogramdan geçmedigini gayet iyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 fotorafta bisi istenmez, ne olsun ne olmasın o ceken adamın yapıcağı bi secim. sanatın amacı gideri gelirini falan tartısmıyalım ayrıca, konulan fotoraflara bakalım hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 karanlıkta iyi çekmiş telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Cuce said: fotorafta bisi istenmez bunu söylüyorum ben de. saplantılı eleştiriler lüzumsuz kaçıyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 peki neden siyah beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Chemical said: peki neden siyah beyaz hoşuma gidiyor tek sebebi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bizim konser fotoğraflarını çekmişti hardter aynı telefonla. güzel kareler çıkmıştı. bu adamda gotoğrafçı gözü var aslında uğraşsa biraz güzel şeyler çıkarabilir heralde. bunlarda güzel olmuş. "hayat sokakta" sloganı geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 karanlıkta flaşsız motorola farkı için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konn said: fotoğrafta çekenin istediği şeyler olur, senin istediklerin değil. ikincisi, elinde D-SLR makine ile çekim yapmaya başlıyosun, ardından telefonla birkaç fotoğraf yakalamış kişileri o kriterlere göre eleştiriyorsun. hatta eleştirmiyorsun adamın şevkine çöp muamelesi yapıyorsun. beş tane kural biliyorsunuz geveleyip duruyorsunuz. önce sanatın amacı nedir onu öğrenin. ben sanatın altın oran veya histogramdan geçmedigini gayet iyi biliyorum. sanat mı? bunun neresinde sanat var yahu? yapmayın etmeyin beyler. üzüyorsunuz beni :P ayrıca fotoğrafı çekene dediğim pek birşey yok, sadece 6220 ile olacak işler değil bu dedim ki gerçekten de öyle yahu :) edit: işin özü bana bu halleriyle gerçekten bişey ifade etmiyor fotoğraflar. ha tabi fotoğrafı çeken şahsa ifade ediyorsa bilemem. belki ona bişey ifade ediyor diye koymuştur buraya. bunuda söylemekten gocunmama gerek yok diye düşünüyorum. tabiki fotoğrafçı bu söylediğimi dilediği gibi algılayabilir ama ben tavsiye odaklı konuşuyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 pascalnouman said: karanlıkta flaşsız motorola farkı için tık motorola hayrola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 koyan arkadaşa öncelikle teşekkürler ancak sonuçta buraya konu açılmaya layık görülüyorsa insanların yorum yapmasını istemekle alaklı birşey, yani konu açayım insanlar baksın hiçbişey yazmasın sergi modunda bişey istemediği ortada arkadaşın. fotoğraflara gelirsek yani sonuçta estetik ve senaryo gibi temel iki açıdan yapılan bu iş, genelde tek tarafının ağır bastığı şekliyle icraa ediliyor ki arkadaşın yaptıklarına saygımın sonsuz olmasıyla birlikte bu ikisinden de pek bişey göremedim malesef. Hani tamam koyalım çektiklerimizi de farklı tarzda yorumları da hemen "haha sanat öyle yapılmaz önce hissedeceksin" modlarındaki cevaplarla baltalamayalım. Yoksa webcamle de sanat olur ancak burada olmamış bana kalırsa. Mayhemin de sadece fotoğraf makinesi alacaksın sözü biraz sığ kaçmış onun dışında katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 dasaaa said: pascalnouman said: karanlıkta flaşsız motorola farkı için tık motorola hayrola.. motorola berigele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi o telefonla bu kadar olmaz. cok oynamışsın belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar