Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

Red

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Epicmiş lan ahahah

bu arada bi bug gibi bişey daha var, çok çabuk rövaşata, vole falan çekiliyor. Adam ceza sahası dışındca kornerden seken topa bi anda böyle sanki bi an oyun donmuş da o arada rövaşataya kalkmış gibi aniden vurup gol atıyor.
Mesaj tarihi:
Yeni patch geldi muhteşem oldu oyun , sırf kadrolar güncel değil diye sinirlenip fifada almıştım 1 haftadır ikisinide oynuyorum fifanın tek avantajı lisanslar ve kadrolardı , şimdi o farkda kapandı , pesden sonra fifa oynamak atari oyunu oynamak gibi geliyor gerçekten görüntüler herşeyi açıklıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Yeni patch geldi muhteşem oldu oyun , sırf kadrolar güncel değil diye sinirlenip fifada almıştım 1 haftadır ikisinide oynuyorum fifanın tek avantajı lisanslar ve kadrolardı , şimdi o farkda kapandı , pesden sonra fifa oynamak atari oyunu oynamak gibi geliyor gerçekten görüntüler herşeyi açıklıyor zaten.

ya pcde top hala balon gibiydi onda bi değişiklik var mı patchle?
Mesaj tarihi:
evet guzel chelsea yi almışlar sonunda. bide manuyu almıslardı sanırım. hani kendimi bildim bileli pesi her zaman fifanın onunde tutmus biriyimdir ama hala daha pes cok daha iyi diyenlere cok guluyorum. hani bariz şekilde fifa ezdi pesi son 2 senedir konsolda.
Mesaj tarihi:

ben fifa daha iyi pes daha iyi muhabbetinde degilim
milletin pes'e sataşma sevdasına hayranım

yukardaki resim WENB patch'i ile sağlanıyor
lisans almalarına gerek de yok yani
patchi yüklemek 5 dk

WENB

Mesaj tarihi:
ya aga geçsene sen onu ben oyuna 100 lira verip otun bokun patchi ile mi uğraşıcam? bende fifa10'a kadar hep pes oynadım merak etme, eski pesciyiz yani önyargılarını kırarsan fifa'nın teknik anlamda çok daha güzel bir oyun olduğunun farkına varırsın.öyle işte :)
  • Yeni Oluştur...