Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 misimovic galatasaraydada gutiyi bilmiyorum ama fb ve gs nin kadroları güncel hatta büyük ihtimal beşiktaşınkide günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 misimovic nası galatasarayda yahu yeni patchi yükledim hala aynı kadro misimovic yok insua yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ps3 te son yamayıda indirdim kadrolar güncel değil. bu arada online master lig'te takım değiştiremiyorum,silemiyorum falan var mı çözümü olan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 son yama ne ya bende 1.01 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 12sinde geliyomus güncel kadrolar+yenilikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 buda benim epic ML takımım HFC http://i55.tinypic.com/oa6d8m.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Esnaf said: Siyonist said: şunu düzelten bi patch de çıksın ehehe ne saçma bir bug lan bu:D Ahahaha Efsaneymis, hala vurmaya calısması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Epicmiş lan ahahah bu arada bi bug gibi bişey daha var, çok çabuk rövaşata, vole falan çekiliyor. Adam ceza sahası dışındca kornerden seken topa bi anda böyle sanki bi an oyun donmuş da o arada rövaşataya kalkmış gibi aniden vurup gol atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ahah rezalet ya... sonradan vurması daha da rezalet. @revell dostum iyi fikir ama ya alliance yap ya gadgetzan yapma. gadgetzan gnome şehri çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Goblinler reklam vermişler yapcak bişey yok sponsorluk parası iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 böyle bug mi olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bazılarına üzücü haberim var dlc çıktı kadrolar güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bence kadrolar için böyle dlc patch meç beklemek daha üzücü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şu 2 resmi görünce üzülüyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Yeni patch geldi muhteşem oldu oyun , sırf kadrolar güncel değil diye sinirlenip fifada almıştım 1 haftadır ikisinide oynuyorum fifanın tek avantajı lisanslar ve kadrolardı , şimdi o farkda kapandı , pesden sonra fifa oynamak atari oyunu oynamak gibi geliyor gerçekten görüntüler herşeyi açıklıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bende pes11'de chelsea yerine north london blues seçenlere uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bonjo said: Yeni patch geldi muhteşem oldu oyun , sırf kadrolar güncel değil diye sinirlenip fifada almıştım 1 haftadır ikisinide oynuyorum fifanın tek avantajı lisanslar ve kadrolardı , şimdi o farkda kapandı , pesden sonra fifa oynamak atari oyunu oynamak gibi geliyor gerçekten görüntüler herşeyi açıklıyor zaten. ya pcde top hala balon gibiydi onda bi değişiklik var mı patchle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 pc de oynamadım ama demodaki topla full versiyon arasında dağlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 mokoko said: bende pes11'de chelsea yerine north london blues seçenlere uzuluyorum. üzücü birşey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 evet guzel chelsea yi almışlar sonunda. bide manuyu almıslardı sanırım. hani kendimi bildim bileli pesi her zaman fifanın onunde tutmus biriyimdir ama hala daha pes cok daha iyi diyenlere cok guluyorum. hani bariz şekilde fifa ezdi pesi son 2 senedir konsolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bonjo said: pesden sonra fifa oynamak atari oyunu oynamak gibi geliyor gerçekten görüntüler herşeyi açıklıyor zaten. enteresan lan bende tam tersini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben fifa daha iyi pes daha iyi muhabbetinde degilim milletin pes'e sataşma sevdasına hayranım yukardaki resim WENB patch'i ile sağlanıyor lisans almalarına gerek de yok yani patchi yüklemek 5 dk WENB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ya aga geçsene sen onu ben oyuna 100 lira verip otun bokun patchi ile mi uğraşıcam? bende fifa10'a kadar hep pes oynadım merak etme, eski pesciyiz yani önyargılarını kırarsan fifa'nın teknik anlamda çok daha güzel bir oyun olduğunun farkına varırsın.öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Patch dediğin 5dk ya.Çok değerli bi zaman dilimi.İnanılmaz da zor yapması :( Oynamayan oynamasın da sataşmasın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 peki babuş. değerli 5 dakkamın 3 dakkasını da size ayırdım borçlusunuz ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar