Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

Red

Öne çıkan mesajlar

fifa trolleri fifa 11 bu kadar mı sıktı sizi oyun oynamak varken, pese sataşmaya gelmişsiniz yine :D

sw0d oyle de burda pes11 alabilceğim bi yer yok. en son GG'den sıfır diye aldığım oyun kuruyemişçilerin çakmakla poşeti yakıp birleştirdiği gibi bi poşetle sarılmıştı ve içinden oyun kitapçığı çıkmadı. o yüzden shopto yu beklicem yapcak bişi yok ):
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda oturuyorsan alabileceğin bir yer tavsiye edebilirim.
mardox said:

fifa trolleri fifa 11 bu kadar mı sıktı sizi oyun oynamak varken, pese sataşmaya gelmişsiniz yine :D

sw0d oyle de burda pes11 alabilceğim bi yer yok. en son GG'den sıfır diye aldığım oyun kuruyemişçilerin çakmakla poşeti yakıp birleştirdiği gibi bi poşetle sarılmıştı ve içinden oyun kitapçığı çıkmadı. o yüzden shopto yu beklicem yapcak bişi yok ):
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

senin üyeliğini silsek daha yerinde bir karar olucak.

geçen söylediğim lafa bayağı içerlemişsin belliki

futboldan hiç anlamadığını düşünüyorum diye üyeliğimin silinmesinin bi manası yok. ayrıca pesin oldukça kötü olduğu gerçeğinide değiştirmiyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

DoruK said:

futboldan hiç anlamadığını düşünüyorum diye üyeliğimin silinmesinin bi manası yok. ayrıca pesin oldukça kötü olduğu gerçeğinide değiştirmiyor yani.

sana kötü bi haberim var dostum, PES daha iyi =(
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

sataşmak falan değil yani düpedüz saçmalık pesi savunmak hala. olmuyor yapamıyorum oynayamıyorum fifayı der mesela anlarımda boklaması imkansız bi oyuna bok atmaya çalışmak ilginç

Pardon da fifanın neresi becerilemiyor? Görende çok ahım şahım birşey sanar ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

zevk renk meselesi tamamda burda gerçekten pes daha iyi diyenler olmus o üzücü :)

yoksa bizde wining oynarak büyüdük.şurda 2 senedir fifa oynuyorum sadece.

gerçi pesin en iyi zamanlarında bile fifa daha iyi diyenler vardı.şimdi fifanın bu zamanında pes iyi demek normaldir .
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

DoruK said:

sen kimsin de sana içerlicem ben, her ay senin gibi 2-3 tip gelir ona buna laf eden tüyü bitmemiş tipler, bir kaç aya paketlenip yörüngeye gönderilir.

ayrıca futbolla alakası olmayan bir yorumumla futboldan hiç anlamadığımı düşünerek medyum memiş olmayı haketmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

sataşmak falan değil yani düpedüz saçmalık pesi savunmak hala. olmuyor yapamıyorum oynayamıyorum fifayı der mesela anlarımda boklaması imkansız bi oyuna bok atmaya çalışmak ilginç

Tarafsız bir görüş olarak sölüyorum ama adam haklı galiba beyler.
not: incici değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bende demolar çıktıgında kararsız kalmıştım pesle fifa arasında çünkü pes demo'sunda full versiyona göre top fizigi çok kötüydü , hakem saçmalıktı vs vs. sonra fifa'nin demoyu indirip oynadım arena muhabbeti hoşuma gitti become a goalkeeper olayı hoşuma gitti ki bu modları çok güzel yapmışlar hakkını vermek lazım.Ama normal maç modu başarılı gelmedi

Herneyse pes in full versiyon çıkıp oynayınca bu sorunlarında kalktıgı görüldü.Ve muhteşem bi iş çıkarmışlar. Herşeyiyle yeni bir çağa girmiş pes kanımca.

Şimdi merak ettigim şey buraya dadanan fifacılar hakkında,

Cidden maç oynarken sanal bir futbol oyunu oynuyorsun diye yüzünüze bağırmıyor mu fifa?
ve PES in full versiyonunu oynadınız mı?
ve hala Fifa daha gerçekçi diyorsanız biz sizleri rahatsız etmiyelim herkes kendi konusunda oyununu tartışsın
Sosyal ağlarda paylaş

Siyonist said:

mascio said:

ahah yemin ederim sizin şu mesajlardan sonra fifa galia kötü demeye başladım... hiç bi pesçi kalkıp da fifa topiğini trollemeye gitmiyor, fifadan iyi veya kötü oturduk kendi halimizde oynuyoz ama pes topiğine hergün başka bi fifa trollü çıkıp geliyor.
fifadan sıkıldıysanız bu başlığı trollemeye gelcenize pes oynayın :D
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

Siyonist said:

mascio said:

ahah yemin ederim sizin şu mesajlardan sonra fifa galia kötü demeye başladım... hiç bi pesçi kalkıp da fifa topiğini trollemeye gitmiyor, fifadan iyi veya kötü oturduk kendi halimizde oynuyoz ama pes topiğine hergün başka bi fifa trollü çıkıp geliyor.
fifadan sıkıldıysanız bu başlığı trollemeye gelcenize pes oynayın :D

2 oyunu oynayan ve pesi tercih eden bi adamın fifaya kötü deme şansı zaten yok.Gerçekler malesef acı oluyo ve adamlara böyle kahkaha attırıyo sinirden. Pes vs Fifa karşılaştırması yapmak mı? tartışmaya gerek yok. 2 oyun çıktıktan sonraki genel yorumları okuyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

PES'i iyi oyun diye savunmak saçma değil. PES iyi bir futbol oyunu, FIFA da iyi bir futbol oyunu. PES arcade türünde iyi bir futbol oyunu, FIFA simülasyon türünde :)

Burnout ile GRID'i karşılaştırmak gibi yersiz bir şey. Farklı kulvarlardalar.

Ha PES, FIFA'dan daha gerçekçi, daha simülasyon derseniz, o zaman komik olursunuz işte. Yoksa ikisi de iyi oyunlar, "ben fantastik futbolumu severim, pes oynarım" dersiniz, eyvallah

Ayrıca beğendiği bir ürünü insan istediği kadar savunabilir, gelip onlara zavallı demek daha zavallıcadır bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...