mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 clapton reis şu little wing'i çalmadı ya istanbulda ki konserde. çok sinirliyim kendisine. canlı canlı dinlemek lazımdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Burda hepsi birden varmış http://www.youtube.com/watch?v=2T7Zloj39kI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gesi bağları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hiç birini dinlemedim de red hot chilli peppers ne lan. "casual listening" anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gesi bağlarını dinle ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dostum dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 müziğin son durağı ilk durağı yoktur. müzik bir minibüstür biz de yolcularız. son durakta minibüs tekrar ilk durağa doğru yola çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mokoko said: clapton reis şu little wing'i çalmadı ya istanbulda ki konserde. çok sinirliyim kendisine. canlı canlı dinlemek lazımdı ya. bu konuda clapton'a ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dont you know you are riding with king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bi de bach var tabi o da adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mozarttan sonra çok bozdu abi müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vuvuzela yeni bir boyut getirdi müziğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ikhembeleyele birlikte müzik güzel bir çıkış yakalayacak inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tr için 90lardır.. 90lardan sonra müzik çok dağıldır tr'de.. demet akalın falan çıktı, simail yk da var. süper insanlar bunlar tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ismail yk ilk çıktığında çok iyiydi. bozdu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 türkücü değil miydi ilk çıktığında? bu arada Hans Zimmer'ın Sherlock Holmes'u modern müziğin zirvelerine oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 eskiden barlarda filan çıkarken iyiydi, kimse bilmezdi, sadece biz biliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 benden borç istemişliği var. ilk sazını benim verdiğim borçla aldı. tabi o zamanlar Sakin Bar var şimdi kapandı orası. Salı günü ismail çıkardı. Perşembe Kenan çıkardı orda. bomboş olurdu perşembeleri. Kenana ben dedim, delikanlı bak türküyü bırak sen popa yönel biraz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ifF5jnAeFmg&feature=related ops pardon yanlis link :P http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 lan serdar ortaç söylüyo diye korktum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne soluo serdar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 oha. ben yazıyı okudum ona ragmen bir sure serdar soyluyo sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aquila said: lan serdar ortaç söylüyo diye korktum bi an. aynen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar