MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne kullanıyorsunuz arkadaşlar? ben şöyle bir program buldum oldukça kolay basit ama şöyle sleep modundan bilgisayarı çıkarıp çalışan bir şey arıyorum bedavasından. windows7 de çalışması da önemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bazen önemli bi iş için uyanmam gerektiğinde windows'un kendi görev zamanlayıcısını kullanıyorum. winamp'den bi playlist kaydedip o pls dosyasının çalışması için zaman belirliyip o saatte müzikle uyanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sleep modundan kaldırıyor mu bilgisyaarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimal kaldırır evet. bi denemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vay anasını güzel yöntemmiş o görev zamanlayıcısı olayı denesenize biriniz biz de ona göre uğraşalım :D ben de bilgisayarı kapatma programı arıyodum geçtiğimiz eğitim yılında şöyle ki mesela kota vercem programlara, firefox 3 saat, winamp 4 saat vs vs o saatler dolunca programlar kapancak bilgisayar yeniden başlamadan açılmayacak falan ahah fantaziler... pratikte işe yarayacak şeyler değil tabi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://onlineclock.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yaw bana bilgisayarı sleep modundan kaldırıp çalışabilecek bir program lazım. yukarıdakilerin hiç biri sleep modundan kaldırmıyor bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 1)bilgisayarı bois tan ayarla belli bir saatte acılsın her bilgisayarda degişebiliyor power managentment veya clock oralarda bir yerde 2)msconfig den hangi programı kullanıyorsan onu acılısta baslat 3)kurulmus olan saatte seni uyandırsın program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 marifaritiko said: bazen önemli bi iş için uyanmam gerektiğinde windows'un kendi görev zamanlayıcısını kullanıyorum. winamp'den bi playlist kaydedip o pls dosyasının çalışması için zaman belirliyip o saatte müzikle uyanıyorum. kaldırıyo sleepten 2 yıldır kullanıyom. kapatıp geri yatıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 açıyorum sabah sabah seda sayan'ı kalkar kalkmaz uyku falan kalmıyor tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 en saglamini japonlar yapmis. alarm calinda random bi matematik islemi cikiyor, yapana kadar susmuyor alet. eh yapincaya kadar da uyku namina bisi kalmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ya problemi çözemezsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çözemezsen.. http://alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/27597_20100314233404.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 senko said: en saglamini japonlar yapmis. alarm calinda random bi matematik islemi cikiyor, yapana kadar susmuyor alet. eh yapincaya kadar da uyku namina bisi kalmiyor tabi. 3tane medium soru sordurtuyorum.. babalar gibi uyanıyorsun zaten http://www.appbrain.com/app/com.vp.alarmClockPlusDock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar