Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya ben film izleyen seven anlayan adamım. ama hala birsürü baba filmi izlemedim. duyun da şaşırın. bi kere hiçbir babayı izlemedim. matrix 2 ve 3'ü izlemedim. scarface izlemedim. reservoir dogs izlemedim. işte böyle birsürü film izlemedim. ama öyle ki hepsinin konusunu kültlüğünü karakterlerini falan bilirim yani. bu gece karar aldım hepsini listeliyorum ve izliyorum. ama bi anda düşününce aklıma gelmedi. bana yazabilir misiniz acaba böyle filmler söyleyince insanların yüzde 95'inin bildiği herkesin izlediği, tabi özellikle eski filmler. ben de bakayım aa evet lan o var fln derim. teşekkür ederim. yazarken gelio aklıma mesela a space odyyssey, apocalypse now. bunları izlemem lazım lan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 goodfellas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yüzüklerin efendisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 makinist http://www.imdb.com/title/tt0361862/ (a space odyyssey'i özel bir ilgin yoksa izleyemezsin, bayarsın veya uyuyakalırsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 shawshank redemption fight club v for vendetta pulp fiction the usual suspects se7en memento taxi driver the shining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 A Clockwork Orange http://www.imdb.com/title/tt0066921/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 makinistten sonra da equilibrium' u izle. christian bale ne kadar mesleğine sadık bi oyuncu gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o zaman once de amerıcan psychoyu ızlesın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Matrix 2-3 seyretme zaten. Tek film olarak bil Matrix'i bozma 2 ve 3 le :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 12 Angry Men http://www.imdb.com/title/tt0050083/ 1957 yapımı ve tek odada geçiyor ama oyunculuk yardırıyor, baya sürükleyici bir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 madem tek odada geçiyor dedik o zaman the man from earth biçilmiş kaftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Network (1976) http://www.imdb.com/title/tt0074958/ 4 Oscarlı yine bir Sidney Lumet filmi, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çok güzel öneriler gelmiş, çoğunu izledim de shawshank redemption the usual suspects se7en memento taxi driver amerıcan psycho işte tam aklımda hep olup şuan aklıma gelmemiş filmler. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 networku izleme çok kasar. networku merak ediyorsan zeitgeisti izle gerekli sahneleri zaten zeitgeist filminde mevcut ve daha etkileyici. aklıma gelmişken stranger than fiction çok güzel filmdir vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 heh bence güzel listelemişsin, o sırada izle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben de cesur yüreği izlemedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sorduk mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aha geldi aklıma işte epic bomba die hard serisi. izlemedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kertenkel said: heh bence güzel listelemişsin, o sırada izle =) se7endan başlıyorum. hep mrk ettim durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 se7en iyidir. sonunda argghhh dedirtir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 makinist memento (Zeki olma skilline göre 3 - 4 defada seyrettirebilir) 12 angry men kesin izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Black-ice said: aha geldi aklıma işte epic bomba die hard serisi. izlemedim:(televizyonda eskiden her hafta 1 kere kesin bir filmini verirlerdi.hatta ilk filmi 10 kere izlemişimdir heralde :D öyle epic bir filmde değil gerçi ama pc yokken eskiden mecbur izliyorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mementoyu salak olmayan bir insan tek izleyişte anlayabilir iq karıştırmayın işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çok güzel bi başlık olmuş bu benim de ihtiyacım vardı gerçi izlemişim çoğunu ama olsun Twelve Monkeys diye ekleme yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar