weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Kardeşler Takımı (yeni bölüm) yarın 22:00 da show tv de su an reklamını gordum Yeni bölümleri başlıyor Tom Hanks VE Stewan Spienberg yonetmenler (yazım yanlışı olabilir) Bu muhteşem diziyi kaçırmayın derim[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yeni bölümden kasıt hangisi acaba[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kardeşler takımı güzeol aksyondur üniformalar ve slahların bu kadar gerçereğe yakın yapmlararı süperdir,isimler yerler tamamen doğrudur,ama dizi gerçekçi değil,hemde hiç.ama olsun eğlenci olsun diye izlerim, ama mg42 ile dümdüz bir yol üzerinden üzerine saldıran ameikalıları biçemeyen alman askerişne ütelikte fj ye,çok kızarım, amrikalıların 2 meter otesinde patlayıpta amerikalı kahramanlaırmaza bişey yapmayan sthielhandgrenada'ya kzıarım, pak40'tan atılan verbul bombasının amerikan askerine bişi yapmamasına kızarım. olsun en anca kızim zaten[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben ilk bölümünü izlediydim boşnaklıydı cocuk sanırım ucuyorlar fln almanları yakalıyorlar sonra bunlar tuzağa düşüyor fln cok güzel bence film gerçekciliğide %90 ;)[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 pusu pusanındır tabi,ama 1-2 sahneye bakıp omf!omfg!gerçekçi film-dizi bu süper!!! dememek lazızmmm.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 orda başrol oyuncusu yok yanlız boşnak felan hepsi bir birlik filmin guzel bir yanı da bu filmin başrol oyuncusu olaylardır diyebiliriz[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ayrıca yeni bolum dedklerine gore bolumler yenidir[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iyi de sonuçta 10 bölüm mü ne bunun tamamı yeni bölüm diye bölüm yok ki dizinin bölüm listesinde her bölümün bir adı var, adamlar onu da yazmaya üşenmişler mi yani helal olsun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ehehe belki de yenidir canım[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 olur mu canım dizi şeklinde ta 2001'de çekildi, yenisi bölüm olması mümkün değil yani, saçmalamışlar her zamanki gibi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 klasik show tv yalanları[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yeniden kasit bir hafta once yayinladiklari bolumu yogun istek uzerine yeniden yayinlamayip, bir sonraki bolumu yayinladiklari.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ağustos 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bana Call of Duty i yükletmeyi başardı ya helal olsun.. Bu arada dikkat edeniniz varsa Call of Duty ile nerdeyse aynı ilerliyo seneryo. Tabi oda garip :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 carentan lafını duyunca zaten kopmuştum geçen hafta :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 show tv ıı yazmıs bıde tv'de ılk kez lafınıda kesın kullanmıstır...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zydar call of duty'de ilerle birkaç blüm sonra enemy at the gates filmini izleyeceksin senaryo olarak, acayip gaz olacaksıb =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 eheh mohaa da da "er ryan ı kurtarmak"daki normandiya çıkartmasını oynayacaksın. Çok zevkli filmi izlediğimde şaşırmıştım aynı oyun die :)[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben bunu Brothers In Arms Salı diye 2 gün önce belirtmiştim demek ki Turkish yazmak lazım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 band of brothers olacakti zaten.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Doğru yaw aklım çıkacak oyuna -trailerları etkileyiciydi- gitmiş demek[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 09 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: BOccOB, 09 Ağustos 2004 20:20 tarihinde demiş ki: ama film oyundan önce çıktı... ama ben oyundan sonra izledm vcd de :)[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tarih hepsinden önce yazıldı zaten hepsi 2. dunya savasi sirasinda olan catismalar ayni olucak tabi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 çok haklısın[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Dizi kesinlikle zevkli ama şu acemi birliğindeki yada genel olarak çevredeki amerikalılar çok az ölüyor yaw, adamlar bir yere saldırı yapıyorlar almanlar koca bir cephanelerini tüketiyor adamların üzerinde ölen adam 1 yaralanan adam 2 tane falan, almanlarda ise mesela dünkü bölümde koskoca iki bölüğü harcadılar neredeyse, bide almanlar orada birileri olduğunu bilmesine rağmen oraya bakan bir kişi bile yok yada o kırmızı dumanı farkeden bir alman, etselerdi zaten acemi birliğine paydos dizi de biterdi herhalde :) ama yinede şu gerçekçiliği artırmaları lazımddı diye düşünüyorum, buna rağmen dizi eğlenceli ve ilk defa böyle bütçesi büyük olan ve bu konuyu yansıtmaya çalışan bir dizi görüyorum. DogMeat e kesinlikle katılıyorum. Herşeye rağmen eğlenerek izliyorum, yarısından sonrada uyuya kalıyorum o reklam araları saolsun 10 dakka maşallah, allahtan pembe dizilerdeki gibi 5 dakkada bir 5 dakkalık reklam vermiyorlar.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 11 Ağustos 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Kurtlar Vadisi ne döndürmezler inşallah yoksa her 5 dk da 30 dk lık reklam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar