Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeşler Takımı (yeni bölüm) varr.

weroqsheth

Öne çıkan mesajlar

kardeşler takımı güzeol aksyondur üniformalar ve slahların bu kadar gerçereğe yakın yapmlararı süperdir,isimler yerler tamamen doğrudur,ama dizi gerçekçi değil,hemde hiç.ama olsun eğlenci olsun diye izlerim,
ama mg42 ile dümdüz bir yol üzerinden üzerine saldıran ameikalıları biçemeyen alman askerişne ütelikte fj ye,çok kızarım,
amrikalıların 2 meter otesinde patlayıpta amerikalı kahramanlaırmaza bişey yapmayan sthielhandgrenada'ya kzıarım,
pak40'tan atılan verbul bombasının amerikan askerine bişi yapmamasına kızarım.

olsun en anca kızim zaten[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

pusu pusanındır tabi,ama 1-2 sahneye bakıp omf!omfg!gerçekçi film-dizi bu süper!!! dememek lazızmmm.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de sonuçta 10 bölüm mü ne bunun tamamı
yeni bölüm diye bölüm yok ki dizinin bölüm listesinde
her bölümün bir adı var, adamlar onu da yazmaya üşenmişler mi yani helal olsun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

olur mu canım dizi şeklinde ta 2001'de çekildi, yenisi bölüm olması mümkün değil yani, saçmalamışlar her zamanki gibi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yeniden kasit bir hafta once yayinladiklari bolumu yogun istek uzerine yeniden yayinlamayip, bir sonraki bolumu yayinladiklari.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 09 Ağustos 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana Call of Duty i yükletmeyi başardı ya helal olsun.. Bu arada dikkat edeniniz varsa Call of Duty ile nerdeyse aynı ilerliyo seneryo. Tabi oda garip :)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi kesinlikle zevkli ama şu acemi birliğindeki yada genel olarak çevredeki amerikalılar çok az ölüyor yaw, adamlar bir yere saldırı yapıyorlar almanlar koca bir cephanelerini tüketiyor adamların üzerinde ölen adam 1 yaralanan adam 2 tane falan, almanlarda ise mesela dünkü bölümde koskoca iki bölüğü harcadılar neredeyse, bide almanlar orada birileri olduğunu bilmesine rağmen oraya bakan bir kişi bile yok yada o kırmızı dumanı farkeden bir alman, etselerdi zaten acemi birliğine paydos dizi de biterdi herhalde :) ama yinede şu gerçekçiliği artırmaları lazımddı diye düşünüyorum, buna rağmen dizi eğlenceli ve ilk defa böyle bütçesi büyük olan ve bu konuyu yansıtmaya çalışan bir dizi görüyorum. DogMeat e kesinlikle katılıyorum.
Herşeye rağmen eğlenerek izliyorum, yarısından sonrada uyuya kalıyorum o reklam araları saolsun 10 dakka maşallah, allahtan pembe dizilerdeki gibi 5 dakkada bir 5 dakkalık reklam vermiyorlar.[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 11 Ağustos 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...