Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya silmeyin kitleyin püüf bana yardım edecekti ortadan kayboldu alalal başına bişi gelmesin? :( uyexp3 ü sphereaccu.scp ye baglayan kodlar plsss birisi yollasın.[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Lol özel mesaj... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yolladım 3 adet ö.m ama cevap yok yollarım demişti ama yollamdı p.tesi yollıcaktı :((([signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 E o zaman yapacak bir şey yok, bu konuda foruma konu açmaman gerektiğini de bildiğin halde yaptığına ve tekrarladığına göre ... Neyse ne yapacağına yetkililer düşünsün.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bilen yok mu ? uyexp 3 ü sphereccu.scp ye baglayan?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 üyeXP3 nedir, adresi falan varmıdır? ve yapmak istediğin nedir?[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bak uyexp3 bi uyelik sistemi. bu uyelik sisteminin uye ol sayfası ile uye olunduunda kullanıcı adı ve şifresi sphereaccu.scp ye geçiyor account olarak oyle bir kod varmış.. ben asp ile account sistemi yapmak istiyorum . www.aspindir.com da varı uyexp3[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hmm biraz bekle, aktaran birşey yapayım.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sağol beklemedeyim[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet birazdan ağaç olıcam :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bekle bakalım herşey o kdr kolay degil D:[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya hala bekliyorum :D ö.m den yapamam dedi thierry yapabilecek olan varmııı?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yapamam demedim, test edemedim, FSO (file system object) çalışmıyor.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yolla bana ben bakayım? test edeyim ben :D yan iyaptın bittimi? ya deltree 10-15 satırlık bi kod yolladı bunu bi eyre yapıştır dedi yaptım olmadı[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 O kodları özelden yollarmısın?[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar