Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 selam, laptop ekranımın bir yerlerinde anlam veremediğim bir beyaz nokta mevcut. ölü pikseller siyah oluyormuş, takılı pikseller de bazı renklerde oluyormuş lakin benimki olması gereken rengin beyazlığına göre parlıyor. siyah varsa anlaşılmıyor bile, beyaz menü barına gerince gözüme gözüme giriyor. düz beyazda takılı piksel diye baktım, bulamadım bu tür sorun görmüş olan. programlar var türlü türlü, ama zaten siyah dışında bir şey gelince beyaz beyaz duruyor o nokta, sürekli renk değiştirmenin ne faydası olur bilemedim şimdi nedir bu, çözülür mü programla veya garantiye yollamadan ?
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Screen shot alsana görelim ?? şaka şaka :p
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 parmağınla masaj:P yaparak düzeltebilirsin belki.fazla bastırma ama biraz araştır netten
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Benim leptoptada yeşil bir piksel var. Aldığımdan beri var. programla düzelmez leptobu aldığımdan bu yana kaç kez format attığım oldu. ama şahsen altı üstü bi piksel için servise filan götüremem
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 vakt-i zamanında şöyle birşey yazmıştım: http://dergiweb.com/donanim/lcd-monitorlerin-bitmez-cilesi-olu-pikseller-85 iki ayrı monitörde işe yaradılar.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yazar Hakkında SerenSONER "Duyurmaya değer bir şey yapmıyor, ya da yaptıkları çok gizli, duyurmak istemiyor." ZAZAA
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 fizban said: vakt-i zamanında şöyle birşey yazmıştım: http://dergiweb.com/donanim/lcd-monitorlerin-bitmez-cilesi-olu-pikseller-85 iki ayrı monitörde işe yaradılar. şöyle ama, siyah veya koyu renklerde değil, baya baya beyaz vermediği renkleri uyarma olayı tamam ama bunda zaten tonuna göre beyaz veriyor, ölü piksel değildir ondan camda bişey mi var yoksa diyeceğim, anlamıyorum ki jscreenfix de işe yaramadı :
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 pazar günü yeni bir monitör aldım, 21.5 inch. bugün ekranda küçük bir ölü piksel farkettim, fakat rengi kırmızı. beyaz yüzeylerde, patinin turuncu fontunda falan belli oluyor. birkaç program yükledim, jscreenfix falan gibi fakat onlarda ölü piksel gözükmüyor. şu klasik bastırma tekniğini uygulayayım diyorum ama 3 günlük monitör olduğu için çekiniyorum biraz. jscreenfix ile de yalnızca ölü piksele bakabiliyorum satın almadan. var mı bir öneriniz, illa bastırmak mı gerekir.
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 en iyi piksel ölü pikseldir edit : oha lan of be fail daha önce yapılmış bu
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 lan küçücük bişey nolcak sanki.herşey kusursuz mu olacak?
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ölü pixel olmadığına eminseniz, elinize bir bez alın, kuru, dairesel hareketlerle hafif hafif bastırarak silin o bölgeyi. 2 tane Samsungda yaptım düzeldi.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Zaybird said: lan küçücük bişey nolcak sanki.herşey kusursuz mu olacak? yakında uçucan sen biliyor musun ?
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 uçmakmı? aman kalsın.sustum ben :D
Öne çıkan mesajlar