Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oy verin http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 inciye koyun ezici üstünlükle birinci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 attım oyumu, kuzey korenin yolları taştan niaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 israil nasıl 1. lan 4chan işi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok 4chan kore destekliyo ama demekki adam cidden mehsur gören türklerde bisi sanıp hemen türkiyeyeoy bvermis belliki, yazık bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bu ne ya! yuh kaç bin kişi tıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hangi dengesiz TÜrkiyeye Oy veriosa Allah Belasını ver......mesin hadi. Yada neyse gelsin gebertiriz bari kurtuluruz... Nefret Nedenim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ayıptır sorması bu veled kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ya bu veled ne ayak harbi geçen gün bi cama çarpma videosu vardı denk geldim izledim veledcağız resmen etrafta kameraların olduğunu bilerek poz kesiyodu böyle 5-6 yaşlarında kendi çapımda yaptığım rp'ler geldi aklıma. kralım-ünlüyüm-önemliyim rpsi yapılır ya bi dönem xD çocuk bildiğin bu 6 yaş rp'lerinin vücut bulmuş haliydi. şaştım kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 of bu süpermiş verdim oyu haha efsane lider kim ile beraber konser verirler artık. çok eğlenceli olacak bu 90bin oy boşa gitmiş ona üzüldüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bence anket kolpa.İnterneti olmayan ülkelerin 1k oyu var sonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bu veled kim lan. edit: oha youtube da falam izlenme rekoru kırmıs,parada ganiymiş keratada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ferrarisi olan biber http://hollywoodstatus.com/wp-content/uploads/2010/03/JustinBieber.Flatblack.FerrariF430-550x362.jpg yaşlı teyzeler gibi kullanan biber http://i.ytimg.com/vi/VOyOcncJu7k/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Karate Kid 2010 'un soundtrack'ını yapmış bu velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0HlVbt06u4E mani said: ferrarisi olan biber yaşlı teyzeler gibi kullanan biber Biz burda üniversitelerde masterlarda bi tarafımızı yırtarken elin gavur bebesinin ferrari kullanması: kapitalizme hoş geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ve kuzey kore 1. oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 muhahahah harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bebe'ye bak ferrari'ye biniyor lan ahaha ulan böyle hayata tüküreyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Evet, İsralle Polonya'da takipçileri. Polonya'ya oyu zaten EU'nun diğer ülkeleri vermiştir. İsrail'e de biz ve sevmeyen diğerleri. Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hahaha cok iimis bu ya ben kacırdım oy verme fırsatını.. wikide kore olayı ilgili yazmıslar: Most notably was the orchestrated campaign to send Bieber to the reclusive Communist state of North Korea as part of his world tour (entitled My World Tour).[47] This was done in part by 4chan users voting for the country on the tour's website, for the free competition to nominate a bonus country for the tour — the second place country being Israel, which presumably was voted for by Israelis genuinely wishing to attend the concert.[47] It is highly unlikely that Bieber would actually be given permission by the North Korean government to even enter the country.[47] Universal Music Group has denied any involvement in a poll that became the target of an online prank. A spokesperson for UMG told BBC News that it was a "hoax" but declined to give any further comment.[48] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dark_Soul said: bu veled kim lan. edit: oha youtube da falam izlenme rekoru kırmıs,parada ganiymiş keratada adam riçi riç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ahahah kuzey kore ne lan çok güldüm hey allahım kaliteli troll . . . kuzey kore ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 keşke ama böyle Cayman Islands gibi gidebileceği ama orda muhtemelen kimsenin ondan haberdar olmadığı bir yeri spamleselerdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ferrari var altında ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar