Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hunter degilim kardeşim alla alla, ROGUE'UM ROG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 millet 10/12 pug yapıyor , ben daha 8 kesen görmedim ravenholdtta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 xunn said: Abi lan party'de Naxx 10'de Dela'nın faili, öff. Kel'Thuzad ÖLÜM HALKASI atıyordu ya, herkes biliyor ki Dela beceremeyecek çıkmayı içinden. Attıgı anda herkes adama DELAAĞĞ, KOŞŞŞ, ABİİĞĞ. onun kralini fiz yapmisti adam ayni yerde 3 kere olmeyi becerdi ilk hedede öldü shaman oldugundan kendisi kalktı ikincide berk resledi 3. resleyecek adam kalmadı zaten adam cok rahat ama hiç kıpırdamıyor yerinden aynı yerde devamlı ölüp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Pyro said: Blnin ikizi sanırım, dunemaul. Bugün pugın birinde bundan sonra raidlere yabancıları almayalım, raidsizlikten kırılsınlar, ağlasınlar diyen görünce baya bir güldüm. ahahah turkmaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dbw hacılanmadan öncesi replikler can i? thats what i came here for! oO this time i am doin it ya da chest i lootlamayanlarda var millet çeksin gitsin diye bir defasında da loot öncesi tek tek kicklemişti milleti server: Stormscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ehueh gif thread'e de koydum ama, burası da haketmiş bunu pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 çok eski bu lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 xunn said: Abi VAY AK'de ne malzemeler var ya. Cataclysm'de zaten destan oluruz yine, off yürü be. Format attım makineye, WoW'un çıkışından beri biriktirdigim screenshotlar patlamış. Aglamaklı oldum, orada ne failler vardı. Eski failleri yeni faillerle telafi edeceğiz artık yapacak şey yok. Abi lan party'de Naxx 10'de Dela'nın faili, öff. Kel'Thuzad ÖLÜM HALKASI atıyordu ya, herkes biliyor ki Dela beceremeyecek çıkmayı içinden. Attıgı anda herkes adama DELAAĞĞ, KOŞŞŞ, ABİİĞĞ. Ama Dela'nın yeteceği tutar, zaten dışarı çıkan adam herkes bagırınca "Haa, içeri giricez demek ki" diyip geri geri içine yürür. Wipelol. aynı geceden tam KT kesicez gökhanın ekranına bakarken altımdaki mor hedeyi görmemem ölmem-wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 tahmin edin bu igrenç espriyi yapan "eşcinsel" kim? Elemental şaman Sayeros bilader cüce cüceye bunu yapar mı vol.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 2 haftadir filan PoSa giriyorum ve 1h sword dusuyor her seferinde, nerde benim baltam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 mulgear6 said: Elemental şaman Sayeros bilader ünlü oldum:))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar