Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Genel olarak huzurlu olmayı başabiliyor musunuz? Mesela bir tatilde veya bir deniz kenarı keyfi yaparken bile sürekli keyfinizi kaçıracak sorular dolaşır mı aklınızda, bazen paranoyaya varacak sorular bile olabilir bunlar. Bu bir tür hastalık gibi bişey, canimbenim.net forum topiği gibi bir başlık size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 |---------------------------------0--------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayir hic huzurlu degilim sex yaparak kafayi dagitmaya calisiyorum ama pek basarili olmuyor her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 |----0-------------------------------------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yok çok süperim. Huzurluyum. genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Huzur İslamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tek yol devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 namaz kılıyorum cok huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Küçük şeylerle mutlu olmak.. Ya da Olmamak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 huzur isyanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 o duyguyu yaşayamadan ölebilirim.öyle bir ihtimal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kendime küçük süprizler yapıyorum mutlu ve huzurlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 |------------------------------------------| 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 arkadaşla geyik yapıyorduk.. said: DO YOU HATE YOUR JOB AND YOUR LIFE? DOEST IT SEEM LIKE LIFE HAS SOMETHING AGAINST YOU? IF YOUR LIFE IS FUCKED UP AS THE REST OF US, JOIN TODAY AND GET A SPECIAL LIFETIME MEMBERSHIP TO THE FOUNDATION OF MISERABLE BEINGS WHO WASTE UNNECESSARY SPACE! CALL NOW AND LET THE PAIN REALLY BEGIN! hope of salvation not included lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bana göre huzur anlayışı hayatının içine edecek derecede büyük sorunlarla yaşamamak ve herkese göre farklılık gösterir bu bence. Huzurluyum öyle bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bazı olayları unutabilsem biraz huzura kavuşucam ama fil gibi hafıza var olmayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bazen benimde kafama çok şey takılıyor nedensiz, gereksiz. her zaman maximum huzurlu olamıyorum; ama bu aralar bir problem yok çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ne kadar gerekiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 niggaknow said: bazen benimde kafama çok şey takılıyor nedensiz, gereksiz. her zaman maximum huzurlu olamıyorum; ama bu aralar bir problem yok çok şükür. banada çok olur bu olay ama sadece istanbuldayken... huzurun benim için bi kaç tanımı var ıssız tropikal bi sahilde yüzerken huzuru hatta nirvanayı buluyorum, thailandda gittiğim bi masaj merkezi var içinden nehir filan akan tropikal bi arazi içine kurulu, orada kuş su sesleri arasında masaj yapıtırıyorsam hiçbişey gelmiyor aklıma gerçek bi meditasyon hali oluyor, bi de eğer google analyticsde sitelerimden biri zıplama yapmışsa hızlı bir ereksion halini yakalıyorum eee vurmayacakmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sınıfı geçiyim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu kadar http://www.lavinya.net/galeri/data/media/9/kacis_huzur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 off foto harika lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 huzurmu ? canin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bazen anlık bir huzur duygusu yaşadığım oluyor, kısacık bir süre mutlu bile oluyorum sanırım ormana, sahile gittiğim zamanlar. onun dışında sırtında pire, götünde kurt olan itler gibi huzursuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar