anqelica Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 İyi günLer 3.5 yıLdır oynadıqım accountumu satıyorum. Bütün Bilgileri Cd’Leri Wotlk Collector’s Edition Cdleri key Leri, gizli sorusu mevcuttur. Ayrıca account’un iLk sahibiyim. Accountta; 2 x LvL 80 Human Warrior (Burning Legion) Human Priest (Bladefist) Dranei Hunter (Burning Legion) Gnome Rogue (Dunemaul) var. Main char Warrior’dır. Armoryler; Main Char : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&cn=Anqelica Üstünde PvE itemleri var. Item seçimine göre 6350-6380gs arası değişiyor. PvE Dps Gear oLarak full 264 ve 277lvl itemlerı war 6050 civarı gs’si. Bryntoll Hc (277) ve normal olanı var. PvP gear olarak bu sezon pvp yapmadığım için full relentless + full wrathful nonset epicLer mevcut. 10355 Achievement puanı var. Oldschool severLer için ßankada end-game Tbc seti hala duruyor. Legendary oLarak sonradan aLınma bi Hand of Ragnaros var =P . Hatta Thunderfury nin de bi parçası war ama diqeri düşmüyo =p ReputationLarı olabilicek en iyi durumda hiçbir eksiği yok gerekli gereksiz heryer exalted. MountLara geLince “Glory of the Naxxramas Raider (25) Hariç bütün Wotlk binekleri mevcut ( Naxx10- Ulduar10-25 – Icc 10-25 ) Toc10 Hc Insanity mountuda mevcut. Tbc’den zaten bütün mountlara sahip Netherdrake, Skyguard binekleri vs. Ayrıca EngineeringLe yapıLan motor ve Travelers Tundra Mammoth ta var. Badge durumu yeteri kadar var ki alıcak bir şey kalmadı zaten. Charda 120k gold mevcut isteyene goldlu veya goldsuz satabilirim. Meslek olarak Blacksmithing ve Engineering var. Engineering i sonradan kastığım için pek önemli bişi yok ama Blacksmithing te oyundaki bütün recipelerı bulabilirsiniz 60-70 lvl recipeları dahil. 30 civarı title var tam olarak kaç bilmiyorum ama bütün event title ları ve Algalon25 hariç (/facepalm) diğer bütün tittle lar mevcut. 320 gün played time’ı war. Hunter : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&cn=Anqelina Mining & Herbalism Priest : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bladefist&cn=Anq%C3%A9lisa Jewelcrafting & Alchemy Rogue : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Loltile Mining & Herbalism 2. Warrior : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&cn=Shrinity 2. Warrior da tamamen vakit geçirmek amaçlı kastım 2-3 hafta önce 80 oLdu üstünde hiçbişi yok nerdeyse meslekleri bile yok 80 oldu öyle bıraktım. =) Fiyat olarak bir miktar goldla birlikte 1000tl düşünüyorum yinede düşüncenizi söylerseniz ona göre bende düşünürüm. Tek karakteri alıp başka account a migrate etmek isteyenlerede yardımcı olabilirim. Aklıma gelenleri yazdım buraya ama herangi bi soru için foruma pek bakamıyorum msn yada telefon yoluyla ula$ırsanız sevinirim. Msn : [email protected] Tel : 0530 766 35 07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi sunun niye hepsini bold yaptin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 maşallah, çok emek var belli ki, emeklerin karşılığı 1000tl yi geçer ama, 1000tl ye satılır mı bilemedim. yinede sadece tittle/mount/achievement pointler eder o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 İstenilen parayı fazlasıyla hakeden bir account. Alıcak olana şimdiden hayırlı olsun. Bu arada arkadaşa kefilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 valla bence de daha fazla para edebilir karakter ama turkiyede 1000tl verceklerini sanmam. sans diliyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cd-keylerin elde bulunmasının avantajı var mı ki:S yani battle.net accountında cd-keyi kullandıktan sonra başka bişeye yarıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ßiLmiorm waLLa $u an ki prosedür ne ßlizzard da ßen weriyimde her$eyiyLe yarar yaramaz orasI önemLi deqiL =) ßu arada ßi parça daha 277 tier oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 anqelica said: ßiLmiorm waLLa $u an ki prosedür ne ßlizzard da ßen weriyimde her$eyiyLe yarar yaramaz orasI önemLi deqiL =) ßu arada ßi parça daha 277 tier oldu. Dur napıyosun? emoklavye mi kullanıyosun? tam güzel karakter vs bişeyler karalayacakken, şu yazını gördüm soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 shadowmourne isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 y0q emokLavye deqiL 10 seneLik aLı$kanLık.. emo muhaßßetinden daa eski yani.. Halion 10m Hc achievementıda qeLdi. 10385 Achievement point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 valla çok güzel account alınırı var, emeğın kaç 1000 lira ederde verirlermi bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ßi titLe daha ßane of the faLLen king.. 10420 Achievement.. UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 boyle yazdıgın icin karakterin degeri yarı yarıya gitti en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ne yazdıqım için qitti anLamadım ama gittiysede gitti napaLım satmayız gerekirse oLur ßiter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Çok emek harcanmış bir karakter.. İstediğin fiyata satarsın umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 saoLasın in$allah Up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 anqelica said: y0q emokLavye deqiL 10 seneLik aLı$kanLık.. emo muhaßßetinden daa eski yani.. Halion 10m Hc achievementıda qeLdi. 10385 Achievement point. konu dı$ı olucak ama emo muhabbeti senin ya$ından fazla süredir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Up.. 4 parça 277 t10 oLdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 varyorunu satan bizden değildir yazmamışım bu konuya önceden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anqelica Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar