Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BabacumMostors said: o menteşeyi nasıl kırdın ben onu merka ediyorum AHAHA ayrıca duck tape her tamir çantasında olması gereken süper bir tamir aracı uzun hikaye :D inci yaptı ama bugün yine bir sorun çıktı. Dün gece sorunsuzca pc'yi uyku moduna alıp yatmıştım, annemde sabah oturup kullanmış 40 dakika kadar sonra o da uykuya almış. Ben kalktığımda ise pc hiç açılmıyordu. Yani enerji geliyor ama siyah ekran kalıyor. Sinirlendimdiye annem pc'yi aldığımız yere götürdü. Bu pc gece açık kalmış, büyük ihtimal ekran kartı yanmıştır diye dangalakça birşey söylemişler ... off sokim, fırlatacam camdan aşağı birgün bu laptopu o olacak. Aldığımdan beri yüzümü güldürmedi ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çok kurcalamışsın ekran kartını yakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Leptop bela ya. Ben şuan 4 tane harfe tuşsuz basıyorum. Dokunmatik gibi :D Ekranda renk renk çizgiler çıktı. Böyle elimle gerince düzeliyordu. Açtım içini arkaya pamuk sıkıştırdım bozuk renkler gitti :D Tuşlarlada idare ediorum :D Bozulana kadar iş görür. Sonra zaten leptop falan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar