DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 4.5saat önce maslakta plazaların önünden çekildi arabam, çektikleri otoparka 58tl ödedim , daha cezasıda var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Rewendor said: Yurdum trafiğinde hayvan oğlu çok fazla. Belli başlı "racon" başlatmışlar kendilerine. Bu da onların son örneği işte. Mesela TEM'den etiler, levent çıkışındaki trafiğin sebebi genelde ileride yol daraldığı sırada park edilmesi yasak yere park eden, 4lüleri yakıp bırakan ya da ikili park etmiş bi denyo oluyo. Bu hıyar yüzünden yarım saatlik trafik oluşuyor. Polis de bu arabaya çat diye cezayı yazmak yerine arabanızı çekin falan diyo. Versene cezayı, hatta kaldır götür arabayı çekici parası dahil ödesin hepsini bi güzel. Magandalıkta sınır yok, dörtlüleri yaktığın sürece istediğin yerde bekleyebilirsin, kolu camdan çıkarıp pardon dediğin sürece her haltı yapabilirsin (kusurlu sollama, arabanın önüne kırma, sıra çalma), telefonu bıraktığın sürece park edilmez yere park edersin. Dört dörtlük bir özet. Allah hepsinin bin türlü belasını versin, sevdikleri o trafik yüzünden hastaneye yetişemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 makasçılar kaza yapıyo diye yol tıkanıyo hep ben ondan şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar