Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 en eski arkadaşınız ? Askerden en güzel cevapmış. İntihar ederim lan öyle birşey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Anaokulundan, 16 sene olmuş tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Diğer seçeneği.. 2045 yılından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=a2KfxAi1u4E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 düşündümde benim hiç olmadı şimdi bile yok samimi olarak sürekli görüştüğüm heralde olmayacakta :( acıyın la bana valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 atc görevlisi kızlarla da mı arkadaş olmadın hiç heading ini çevirmedin mi hiç onlara doğru, ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 SeaGle said: atc görevlisi kızlar aman diyim yanlış tercih genelde şöyle bir profil vardır. ortalamanın üzerinde bir durumdur bu hiç yaklaşmayın yaklaştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 en aski arkadaşımı kanserden kaybetmiştik. hatırlayınca üzüldüm yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 eski arkadaşım dostum kardeşim dediğim insan ilkokul ortaokul lise hatta üniversitede bile beraberdik okulu bıraktımda kısmen kurtuldu benden. şimdi bi ufak hesap yaptımda 16 sene olmus be ve ben hala öğrenciyim okulunda biteceği yok :S şuan etrafımdaki yakın arkadaşlarımın çoğu liseden veya lise dönemimde tanıştığım insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 goldbären said: beyler adam anketör ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 PUHAHAH ARKADAŞIM YOK BİR SÜRÜ ADAM YOU ARE ALL LOZERZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 evet abi 20 kişi var lan ahauah trollemeyin olum dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kuzenimi saymazsak en eskisi mahalleden.kola kutularini ezip top oynamalar,taso,futbolcu kartları :) ama kuzenimi niye saymiyonuz olm hem kuzen hem arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 3 yaşından beri var bi tane 135 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ilk küçük engelde yanımda bulamicam adamlara arkadaşım diceme tek tabanca gezerim daha iyi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar