MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tmm tmm oldum üye dosyayı indirdim şimdi napmam gerekiyor.Yapan biri söylerse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 İndirdiğin iki dosyayı warhammer klasörünün içine at.Sonra warpatchi çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sonra çay felan koy film seyret ilerlemiyor zira, yoksa bende mi var arıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Unutmuşum.Adının sonuna _EUR koyarak girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet hata verdi onu girdim şimdi sanırım download mı yapıcak anlamadım ama şey yapim mi launcherın üstünde bulunan perform full check i işaretliyim mi yoksa oldugu gibi kalsın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bişeye basma:)kullanıcı adını şifreni gir bırak o takılsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Oha şakamı bu ya 9 gb mı indiricek şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 İndirmicek.File check gibi.Zaten saniyede 1 mb arttığını görünce anlıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne yani şimdi bu file check mi oluyor.Yani 9 gb indirmiyormu.Eğer indiriyorsa adsl bana........ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 oyunu nerden indiricem şimdi ben? "serverları taşıyoz kanka" mailinde warhammeronline.com'dan çekebilir geri dönecek oyuncularımız diyor ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 euh neyse, warhammeronline.com'dan çektiğim patcher açılmadı bile, eski siteden çekiyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Beyler şimdi biz bu siteden indirip file check yaptık ya bunun bize faydası ne olucak ? oyuna önceden girip kasabilicekmiyiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ayın 7sini beklemeden oynuyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yani aldığım exp ler fln geçerli olucak ölemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bu konuda resmi bir açıklama bulamadım ben. Emin misiniz ayın 7sinde kayıp olmayacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bu oyunda hic birseyden emin olamazsın hersey kader resmi açiklama beyaz saraydan önümüzdeki günlerde gelir az sabır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 2 tane accountum var hiçbiriyle oyuna giremiyorum.CD aldım upgrade edicem oda yalan oldu.Yokmudur bunun bir çözümü,illa 7 temmuzumu bekleyeceğiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bittiğini açıkladılar... http://war-europe.com/#/news/?id_news=en780&lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Obaa zaten Us deki arkadaşlarla oynarım diyordum, EU'daki archmageimi alabilirsem harika olur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar