Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Yani mesela, 4 yıllık bir üniyi bitiren birisi tekrar öss'ye girerek -veya girmeden- 2. üniversiteyi her diğer normal öğrenci gibi okula giderek okuyabilirmi? Veya sınıf atlıyor mu ne gibi şeyler var acaba? Sallıyorum: Eczacılık okumuş birisi beğenmedi mezun olduktan sonra tıp okumak istedi veya, iktisat okumuş birisi mezun oldu, yaşım büyüdü kız bulurum belki ümidiyle hemşirelik okumak istedi... nasıl oluyor bu 2. üniversite olayı, varmı bilen ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 normal öğrenci gibi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet. mezun olmuşsun istediğini yap nası soru bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 dümdüz okuyosun işte, bi tane bitirdin diye ikincisinde kıyak mı geçicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Askerliğini yapmadıysan sıkıntı çıkabilir. İlk lisans bittikten sonra yüksek vs yapmadıkça 2. bir lisans öğrenimi için tecil etmiyorlar. Tabi bağğğyansan durumlar değişiyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: dümdüz okuyosun işte, bi tane bitirdin diye ikincisinde kıyak mı geçicekler. ne biliyim, dedim geçişlerde 1. sınıf filan bişiler atlanıyodu, mezun adama da bişi olurmu acaba diye merak ettim :P fantezisine 2. üniye girme düşüncem var işte. Öğrenci rp si yaparım diyodum kendi kendime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ortak dersin varsa 1. üniden o derslerden muaf olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=999398&Date=28.05.2010&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 lol bu iyimiş,askerliktende yırtabiliyorsak bu şekilde ben direk başvuriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ne kadar ortak dersin varsa atlarsin mesela elektrik mezunusun elektronik okucaksin 65 dersin 20 tanesi ortaksa ve okulunda kabul ederse 40 dersi alirsin biter okulun tabe bu mantikla ituden elektrik mezunu olup yildiz diplomasida bulunsun diye girip mezun olabiliyosunda ona izin vermezler snairim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 askerlikten yirtamassin bu arada ilk uni bittigi an askeriye gel mudur gel diyo cunku ikinci universite tecil saglamiyo yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar