yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi her şey bir yana neden üniversiteden 28 yaşında mezun oldun falan diye sorarlar yani neden bu kadar kastınız anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 neyse ki 28 değil daha yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kasmadik ki. insanin basina gelebilecek seyler bunlar. yani kac yasinda bitirmis olursan ol, nasi bir etki biraktigin önemli ilk görüsmede. ondan da öncesi cv var zaten. özensiz olursa, skillerin ne kadar iyi olursa olsun diger cvlerle kiyaslamaya konulacagi icin, gg olabilir. eööh abi nasolsa 8 senede bitirdim, kimse beni almaz zaten diye bastan savmamali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu gidisle ben 8 senede bitircem okulu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben 3 dünya kupası gördüm üniversite bitene kadar, bu sebepten saygı duyuyorlar bana daha soran görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bella said: tebrik ederim :( bi de 8 sene de nasıl oldun? 7de atılmıyor mu?yok 7den sonra derse giremiyorsun üstüne +1 hakkın var sadece sınavlara. bi de geçen sene kalktı sanırım o toptan artık okulu bırakıp daha sonradan(15 sene sonra) da dönebiliyorsun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tabi abi ne gerek var hepsini birden okumaya. 1 sene oku 2 sene ara ver devam et. birden bitirmenin anlamı yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahah oyle bitirmenin hic anlami yok ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 fede said: tabi abi ne gerek var hepsini birden okumaya. 1 sene oku 2 sene ara ver devam et. birden bitirmenin anlamı yok ya ben sana okuma demiyorum, oku ama hobi olarak oku gibi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yas kac bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: fede said: tabi abi ne gerek var hepsini birden okumaya. 1 sene oku 2 sene ara ver devam et. birden bitirmenin anlamı yok ya ben sana okuma demiyorum, oku ama hobi olarak oku gibi olmus bu. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Geçmiş olsun & tebrikler. Hayırlısıyla iş bulup da iş dünyasının dişlilerinden biri olma zamanın gelmiş Bone. Sonra aaaah öğrencilik vaaaaah öğrencilik diye inliyorsun ömrün vefa ettiğin sürece. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar