ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=392629271957 Bu nedir ya.. NAsıl bi konsantrasyon bu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 iyi eline kramp girmemiş veledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 normal gtarı böyle çalamaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hile açmış yaw 1:37 de strum yapması gereken tek bir notayı atlıyo (mavi olanı). ona strumla basmadan tap'e devam edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oha la gerçek mi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bence insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pfft yeni jenerasyon bununla etkilenebiliyorsa biz bi yerde yanlis yaptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bascı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 boş iş bunlar. 20 yıl sonra guitar hero konserleri verilirmiş ahah ne facepalm olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 cocuk yetekneli saglam da kasmis. ama o cocuga burdan mesaj iletmek istiyorum e be evladim suna kasana kadar oturup bi blues metodu calissaydin fena mi olurdu, caldigin sarki gotum gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tamam iyi hızlı çocuk da şarkı leş gibi abi allah belasını versın yani neyse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 senko said: cocuk yetekneli saglam da kasmis. ama o cocuga burdan mesaj iletmek istiyorum e be evladim suna kasana kadar oturup bi blues metodu calissaydin fena mi olurdu, caldigin sarki gotum gibi zaten. benzer duygular içersindeyim. oyun zevk için oynanır abi psikopatlık için değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar