Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ilkokul sorusu bu, ilkokul öğrencileri yapabiliyor, ama halen bilemeyenler varmış. yetersiz misiniz arkadaşım? anlayın diye paintte açıklama yaptım. http://img340.imageshack.us/img340/6357/pamukdemir.jpg tabii ki 1 kilo demir daha ağırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 varolan bir topici trolleyen gordum de, troll topic acani gormemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 1 kilo beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bence 1 kilo demir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: 1 kilo beyin yanlış. beynimizin %3'ünü kullanabiliyoruz, %5'ini kullanabilen einstein oluyor. o yüzden 1 kilo beyin aslında 30 gr ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 off bone ayar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 onu bile bulamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 akila son sözü söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 "Erkeklerin beyni kadinlarin beyninden 100gr daha fazla. O bölümdede Ofsayt kurali bulunmakta" D.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ahahah güzel lafmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ağırın göreceli bir kavram olmaması için ne neden var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 1 kg pamuğu mu daha rahat taşıyosun 1 kg demiri mi ? pamuk daha ağır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bi kilo pamuğu alacak kabın darası daha yüksektir, bu yüzden daha az pamuk koyarak 1 kiloya ulaşırız. o yüzden 1 kilo pamuk daha ağırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 fastreloader said: bi kilo pamuğu alacak kabın darası daha yüksektir, bu yüzden daha az pamuk koyarak 1 kiloya ulaşırız. o yüzden 1 kilo pamuk daha ağırdır daha az pamuk koyuyorsan kilodan kırpmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 daha az pamuk koyarak 1 kilo elde ediyorum. tam pamuk koysam 1 kilodan daha ağır olacak, o yüzden pamuk daha ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Hayır kap daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pamuğu da kaba koyuyosun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pamuk daha ağırdır tabiki http://www.youtube.com/watch?v=lM5unNmbbhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yine de kap daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ilkokulda matematik hocası "hadi bakalım zekasına güvenen gelsin bi soru sorcam demişti." millet de hemen beni öne atmıştı hoca "çık bakim şu sıraya" dedi çıktım bende oda "yaw bukadar akıllısın sıraya çık dedim çıktın kendini aşağı at desem atcan mı " deyip gülmüştü işin daha kötüsü atla dese atlardım heralde okulun en korkulan hocasıydı atlasam dayağından daha az canım yanardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 BENCE İKİSİDE EŞİT '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bunun deneyini yaptilar, bi sure beklediler, pamuk daha agir cikti, iste hava ile temasindan dolayi nemlenmiste flnda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 işte o yüzden pambıh nemleniyor 1 kilo oluyor, nemlenmediği zaman 1 kilo demir daha ağır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bone said: işte o yüzden pambıh nemleniyor 1 kilo oluyor, nemlenmediği zaman 1 kilo demir daha ağır oluyor. hayir demsiz pamuk koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar