Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şimdi geldiğimiz noktada birkez daha soruyorum Turkceplease said: evet sonuç olarak gerizekalımıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 değiliz.. sadece ironiden anlamayan nesle de aşina değilmişiz. başlık değiştirildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ülkeyi yönetenlerin sülalesi ABD'de okuyor. TR deki eğitim sistemini neden bilmedikleri ve düzeltemedikleri anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Wispy said: Çocuk da koymuş çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben melih gökçeğin oğlundan çok fena tırsıyorum aynı babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bir noktaya aciklik getireyim. TRnin en zenginleri muhendistir yukarda bir arkadas muhendislikte para yook demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Absolut said: bir noktaya aciklik getireyim. TRnin en zenginleri muhendistir yukarda bir arkadas muhendislikte para yook demis. en zenginler muhendislik yapan muhendisler degil girisimci/yatırımcı olan mühendislik okumus kimseler olsa gerek,en azından bu zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 GEd said: Ülkeyi yönetenlerin sülalesi ABD'de okuyor. TR deki eğitim sistemini neden bilmedikleri ve düzeltemedikleri anlaşılıyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar