Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şimdi geldiğimiz noktada birkez daha soruyorum Turkceplease said: evet sonuç olarak gerizekalımıyız?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 değiliz.. sadece ironiden anlamayan nesle de aşina değilmişiz. başlık değiştirildi..
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ülkeyi yönetenlerin sülalesi ABD'de okuyor. TR deki eğitim sistemini neden bilmedikleri ve düzeltemedikleri anlaşılıyor.
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben melih gökçeğin oğlundan çok fena tırsıyorum aynı babası
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bir noktaya aciklik getireyim. TRnin en zenginleri muhendistir yukarda bir arkadas muhendislikte para yook demis.
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Absolut said: bir noktaya aciklik getireyim. TRnin en zenginleri muhendistir yukarda bir arkadas muhendislikte para yook demis. en zenginler muhendislik yapan muhendisler degil girisimci/yatırımcı olan mühendislik okumus kimseler olsa gerek,en azından bu zamanda
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 GEd said: Ülkeyi yönetenlerin sülalesi ABD'de okuyor. TR deki eğitim sistemini neden bilmedikleri ve düzeltemedikleri anlaşılıyor. +1
Öne çıkan mesajlar