Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone 3g 8 gb 2. el piyasası, "wtb tavsiyeler"


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

başlıktaki gibi 2. el 3g iphone almak istiyorum. bi arkadaş elindeki 8 gb'lık iphone'ı 600 liraya satıyor. söylediğine göre bikaç defa düşürmüş, kenarlarında falan ufak çizikler var, ekranda çatlak falan yok, onun haricinde yazılımsal bi problem yok gibi görünüyor. bi de şarjı 1 gün gidiyormuş.

şimdi benim soracağım şey -daha doğrusu şeyler- şunlar;

600 lira iyi bir fiyat mıdır böyle bikaç defa düşürülen bi iphone'a göre

4g ler piyasaya sürüldü mü? ben sürülmesini bekliyordum 3g fiyatları düşsün diye. daha düşer mi yani ileride?

son olarakta nelerine dikkat etmem gerekiyor? yani dışarıdan bakınca bi sorun yok gibi ama içinde ilk bakışta görünmeyen bişeyler olabilir.


ha bi de, elemana dedim ki, 500 lira de sorgusuz sualsiz alayım. bunun 500 liraya düşme ihtimali sizce nedir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

500 liraya ararsan bulursun güzel. 600 de güzel fiyat ama.
fiyatların düşmesi için 3 ay falan geçmesi gerekiyor. iphone4 ün sokaktaki insanın eline geçmesi gerek. malum şimdiye kadar satılanlar hastaları¶sçanlar'ın elinde sadece. 500-600 arası 3g 8gb için iyi fiyat 600-750 de 16gb için, aletin temizliğine göre fiyatı belirlersin işte. 2-3 kere düşmesi normal ayrıca, sorun yoktur zannımca. benimkini kız arkadaşım balık tutma oyunu oynuyorum diye(telefonu olta sallar gibi sallıyosun) elinden kaçırıp odanın bi ucundan diğer ucuna fırlatmıştı 5-6 metre uçtu telefon kötenk diye duvara çarptı :d bişey de olmadı.
düşmelerde tek sorun ekran çatlaması - wireless çipinin bağlantısı da çok ince olduğu için onun kpoması olabiliyor. wireless'da sorun yoksa alabilirsin direk o arkadaşındakini 550 ye pazarlık edip
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alet 8 GB, birkaç kere çizilecek kadar düşmüş, ucundan 600 edebilir ama o da kaç aylık olduğuna bağlı bence. Yani ömründen ve garantisinden ne kadar gitmiş, pili 1 gün anca gittiğine göre (bu nasıl bir kullanım yoğunluğunda 1 gün, o da önemli) pek de yepyeni değil sanırım.

iPhone 4 çıktı ama Türkiye'ye gelmesi 3 ayı falan bulacak, geldiğinde 100-150 daha ucuzlar 3G'ler.

Özetle, BaaL da demiş zaten, 500'e düşürebilirsin bence zorlayıp ve hakkı da o civarda. Düşüremezsen de bir ton arayıp bulana kadar 550'ye anlaşabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha yeni servise verdiğim iPhone 3g 8gb black model telefonumu sana satabilirim. Fiyat 700 tl.

Servise verme nedenim sarj soketinin bulunduğu kısımda fabrikasyon hatasından dolayı oluşan çatlama. Gerekli değişiklikleri şuan sağlıyorlar. Yani servisten sıfır gibi bir cihaz alacağım. Ayrıca hiç darbe veya düşürme gibi bir durumda olmadı.

6 ay garantisi daha devam etmekte, faturalı falan. Dilersen jailbreakte yapabilirim. Arkadaşının bahsettiği 50$lık programıda yüklü verebilirim. Ayrıca firmware yükseltmesi ile snyc edince program falan gitme olasılığıda yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Fly said:

Xenocide said:
600 lira

Xenocide said:
1 gün gidiyormuş.


öeeeeeeeeeh


abi aslinda soyle bisey var o 1 gun gitmesi wifi kullandigin durumda gecerli oluyor. yani surekli oynasinca 1 gun gidiyor. o yuzden soyle dusunmek lazim. bi laptopun sarji bile 2-3 saat gidiyorken iphoneun en az 1 gun gitmesi gayet iyi bence. oynasmadigin zaman ne kadar gidiyor bilmiyorum cunku habire kurcaliyorum sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...