aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 teröristleri de öldürmesinler, siz eve alıp besleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Öncelikle pitbulların doğasında saldırganlık olduğunu biliyorum ancak bütün pitbullar diğer hayvanlar gibi eğitimle çok rahat terbiye edilebilir uysal hale getirilebilir.Ancak bizim ülkemizde genelde bu tip hayvanlar alan, güç gösterisi yapmayı sevdiği için toplatılması doğru karar.Daha yavruyken hayvana tut oğlum komutu öğreten bi milletiz.Kurunun yanında yaşta yanıyo derseniz yanıyo ona yapcak bişey yok, hep yanıyo zaten her konuda. Benim arkadaşımın korsan adında bi pitbullu var ve çok tatlı uysal bi hayvan.(cinsten dolayı içimde ürperme olmuyo değil)Yolda yürüyoruz korsanla birlikte sokak köpeğinin teki buna havlıyo havlarken de korkuyo kaçıyo.Bizimkinde ise ne bi hırlama ne de bi o tarafa doğru yönelme olmadı.Kafayı çevirdi bi baktı sonra önüne dönüp kıvıra kıvıra yürümeye devam etti :D Kısacası herşey eğitime bakıyo, doğru karar ve umarım itlaf edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 pitbull'lu "üstüne salarım haa" tribiyle gezdiren angutlar da toplanmayacaksa ne anlamı var hayvancağızların toplatılmasının merak ediyorum. evet, çok "hayvancağız" modunda köpekler olmayabilir pitbullar. ama her şeyin bokunu çıkaran insanımızın pitbull'un bokunu çıkardığı da bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yeni bir olay http://www.haberturk.com/yasam/haber/527872-pitbull-saldirdi Hayvanların bir suçu yok. Fakat pitleri besleyebilcek uygun ortam ve sahipler olmadığı için, ne hayvana eziyet edilsin, ne millet zarar görsün. Bu yüzden toplatılmalı. Sonuçta her saldırı olayından sonra silahla vurulmasındna daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 isimler süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hayvanın toplatılması külliyen saçmalık da, sonuçta türkiye burası, hangi kanunun %100 geçerliliği var ki? uzun zamandır besleyen insanlar var sonuçta, köpeğe bağlanınca da kopmak imkansız gibi bişey. ama işin öteki yanı da var, abi bu hayvanı sevmek için nasıl bi psikolojiye sahip olmak lazım bilemedim ben. fenerbahçeyi tutmak gibi bişey heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 apaçi psikolojisine sahip olmak lazım pitbull stayla ya da güç eksikliği kaygısı olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bakan çark etti.pazartesi günü Türkiye genelindeki pitbull'ların saldırgan oldukları gerekçesiyle toplatılacağını söyleyen bakan şimdi yanlış anlaşıldığını söylüyor. hadi ordan. said: İçişleri Bakanlığı ise valiliklere gönderdiği genelgeyle pittbull başta olmak üzere, kanunen üretilmesi ve sahiplendirilmesi yasak olan hayvanların toplatılması, bulunduranlara ceza kesilmesi ve bu tür hayvanların internet üzerinden satışı ve dövüştürülmelerinin engellenmesi talimatı verdi. bu zaten 5199'da 2004ten beri var.resmen nası çark ettikleri belli değil. veee sonuç olarak, said: Çevre Bakanı Eroğlu'undan yeni açıklamalar geldi. Eroğlu, sözlerine açıklık getirdi. Yasağın tasmasız köpekler için geçerli olduğunu belirten Eroğlu, "Kimsenin köpeği elinden alınmayacak" dedi. hadi bakalım.ama yine de pazar günü taksimde eylem olacak. ntv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Tüm hayvan severlere ve pitlere şimdilik geçmiş olsun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 pitler çok kötü :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 gördünüz mü nasıl korktu bakan!!!1!! biz böyle örgütlü olursak;, ilkokullarda ücretsiz pitbull dağıtılsın!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Herhangi bi pitbull beni ya da tanıdığım herhangi birini ısırırsa, tüm hayvanseverleri köpek maması yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yaw bizde yasa çıkar toplama falan olmaz demedim mi ben.. toplama dediğin organize bi olay.. bi denerler, organize olmak gerektiğini görünce vazgeçerler.. her zaman böle olmuştur. bu gibi işlerin sonuca ermesini istiyorsan özel sektöre devrediceksin ya da yan çizeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bide para isi abi, durup duruken para harcancak toplanmasi icin, birileri fazla mesayi yapcak fln ugrasmaz tabi kimse. kanunu cikarmak kolay ama kabuledenleretmeyenler kabuledilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 seagle seni yolda görürsem kendim saldırtıcam raad ol geniş taqıl kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ARKADAŞLAR İŞTE PİBUL GERÇEYİ, YEMİYOR CİVİCİVLERİ http://www.facebook.com/video/video.php?v=403946613639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cok cırkın bu hayvan ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 biraz sorusturdum almanyada nasil diye, aylik 100 küsür senelik 1000lerin üstünde bi vergi ödüyorsun. her sene. ve belirli bi egitim sertifikasi olmak zorunda hayvanin. onun disinda yasak degil komple. böyle bi sistemi türkiyede de gelistirseler cok güzel olur. tabi bu egitim sertifikasi kriterini tasimayan hayvanlar her halukarda gg, ona diyecek bisi yok. eu standartlarinda böyle. eu diyoruz ama cogu avrupa birligi üyesi de bakamadigi hayvanlari zehirliyolar, ya da gaz odalari vs var ausschwitz misali =/. zira barinaklar agzina kadar dolu. ispanyanin bu konuda asmis oldugunu duydum bir de, almanyaya getiriliyordu ordan köpekler. hatta bunun icin almanlarin olusturdugu bir yardim kurulusu bile var Canarian Animals In Need e.V. die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 türkiyede okadar eğitmen yok ki. alayı hırsız. otur kalk öğretmek için 650 tl para alıyorlar (benden okadar istemişlerdi en azından). bide garanti değil sonuçta. herşeyi geçtim okadar eğitmen olsa bile, türkiye burası. adam tanıdığına sertifika çıkarttırır bitirir işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 güzel karar bence de her ne kadar pitbull oyuncu bir köpek olsa da ...mhmhm PITBULL SAHIPLERI TOPLANSIN BENCE!!! o kopeklerı o hale getıren denyolar onlar - sozum meclisten dısarı eger pitbullunuz varsa ve onla olan ilişkinizde sizin insan onun köpek olduğu belli ise sözüm size değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feritso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Pittbull ların toplatılamsına ben karşıyım. Şu yüzden sonuçta bir hayvan uzun bir süre bir ailenin evinde kalıyorsa artık o ailenin bir ferdi olur. Aile bağlılığı oluşur ve bu anneden çocuğunu koparmak gibi bir şey olur. En akıllıca kanun şu olmalı bence. Pitbull un birine zarar vermesi sonucunda köpek değil sahibi yargılanmalı. Ve verilen zararın cezası ağır olmalı. Bunu bir araba gibi düşünebiliriz. Sonuçta araba kazaları yüzünden de bir çok can gidebiliyor. Bu yüzden arabaları toplatmıyorlar, sürücüye ceza veriyorlar. Pitbull için de aynı şey düşünülmeli. Eğitemeyen zaptedemeyen cezasını çeker oturur aşşağa. sonra bir daha pitbull almaya tövbe eder. Akıllanmış ta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 pet shoplarda satilmasini yasakla sahip olnalarindan kopekleri zaten 8-10 yil icinde olur oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Toplanmasın diyenleri yada yakın tanıdıklıarı birgün pitbull saldırısına uğrasında görüyüm. TOPLANMASIN ABİ AY ÇOK ŞEKER i görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 şeker de değil ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feritso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Eğer bir pitbull saldırısına uğrasaydım köpeğe değil sahibine söverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar