Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Baggio said: Bella said: Baggio said: Lafı ağzımdan aldın, tabii ki sıfır. Sağda solda "fakir besledim" demek utanç verici ve korkunçken, "köpek besledim" demek çok karizma oluyor baba. sen kaç kişiye yardım ettin? bu hayvanlara yapılan yardımları gereksiz bulup kaç insan besledin,önce insanlara yardım edin reröre yapanlar kendileri eminim her ay 4 yetim 9öksüze yardım ediyolardır. ayrıca baggio sıfır olduğunu 3 senelik tanışıklığımızdan bu kadar eminsin herhalde. hele boldladığım kısımdan sonra bu tutumda bi insana daha fazla cevap vermeyeceğim. bakış açımız çok farklı. Ben de underline ettiğim kısımdan sonra sağa sola kontrolsüzce saldırmanın zihinsel aktivitelere nasıl inhibitörlük yapabildiğini görmüş oldum :p demek hakarete başladın. hangi kısımda sana saldırdım? söylediğin şeyden o kadar eminsin ki 3 senedir tanışıyo olmamızdan kaynaklanıyor herhalde dedim. baya eminsin çünkü. bi de uçakla canlıyı bir tutmak iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 pitbull eti yenir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 aha patipete taşındı, artık DEPLASMANDAYIZ. canlıyla uçak; ikisi de insanları öldürüyorsa bir tutmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bazen sen mi daha trollsün ben mi diye düşünüyorum bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konu dışından girince topiğe taşınmış gözükmesine rağmen hala konu dışında gibi gözüküyor. Mesaj yaz deyince konu dışına atıyor direk. Pitbull dediniz saldırdı kırdı forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dün caddede 2 tane sakallı kara tipler pitbulla geziyo alakasız ellerinde zincir. ırk söylemiyim dedim ırkçılıkla suçlanmyiim. hayır zenci değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 güney hindistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kesin çinli bence.. istatistiki olarak en iyi seçenek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dasaaa said: kesin çinli bence.. istatistiki olarak en iyi seçenek.. en komik üye ödülü goes to ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 3,5-4 harfli falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bella said: bi de uçakla canlıyı bir tutmak iyiymiş. Algıda seçicilik tam gaz devam. Ben de bundan sonra 3 mesajın birine cevap vereyim, hatta onun da işime gelen ufacık kısmını kırpıp koyup ona cevap vereyim, haklı çıktım diyeyim sonra. Egom şeyolsun, oh mis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Baggio said: dasaaa said: vahşi ve ne yapacağı kesin olmayan bir kaç cins köpek var. bir anda saldırgan hale girip komşunuzun suratını parçalayabilir. size de saldırabilir.. bu gerekçe ile devlet toplanması gerektiğini düşünüyor.. Yanlış düşünüyorsun. Sakin ana babalardan üreyen ve çok düzgün yetiştirilen pitbull'lar sakin ve evcil olabilirler. Tabii halihazırda sakin pitbull yokken bu nasıl mümkün olacak o bilinmiyor ama olsun. Ayrıca sokakta dolaştırırken herkes ağzına ağızlığını takacak, polis de bu konuya bu titizlikle yaklaşıp herkese gerekli yaptırımı uygulayacak, eminim. Ağızlığı yokken birine saldırıp öldürürse de zaten sahibi ağır para cezası ve 1-2 sene hapis alacağı için, problem yok. Sahibini yerse de zaten insanlardan daha çok değer verdiği için, canını seve seve verecektir diye düşünüyorum. Haksız mıyım? Çok gereksiz bir yasa bence toplatılması. Bu arada şu "profesör" adamın "makale"sini okudum da, "Pitbull türetilmiş diyorlar, O ZAMAN BÜTÜN KÖPEKLER KURTTAN TÜREME ZATEN" gibi lise seviyesinde bir argümanla başlayıp, sonlara doğru "Pitbull sakin yetişebilir, hem Avrupa ülkelerine bakmayın onların yasaklaması da yanlış, bir tek biz doğrusunu bilebiliriz" gibi ortaöğretime düşen bir seviyeyle sona eriyor. Sunduğu şeylerde genelde bilimsel bir kanıt/referans tabii ki yok, olanlar da tatmin edici değil. Müthiş olmuş gerçekten. Tıpki Cevizkıran abimiz gibi bir profesörmüş. aynı argümanı destekliyorum. çocuklar büyüyünce katil oluyor diye insanlığıda yasaklayak madem. olay yetiştirmede bitiyor golden retriever alıp agresif pitbulların yetiştirildiği gibi yetiştirsen oda farklı olmaz. tek farkı daha güçsüz olması filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bide fakir besleme-hayvan besleme tartışması çok 2001. ben insan sevmem hayvan severim adam tam tersi vs. görüş meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Pitbullar o yönde eğitim verilmedikçe öyle gözümüze sokulduğu gibi canavar hayvanlar değil, buna kendim de şahit oldum zaten. Bella'ya katılıyorum; henüz barınaklardaki bakımsızlıktan telef olan hayvanlar için bir çözüm üretilmemişken, başıboş hayvanlar için çözüm yolunun onları zehirleyerek öldürmek olduğu düşünülürken toplanan onca suçsuz, ne olduğunun bile farkında olmayan hayvan ne olacak? Herkes hayvan sevmek zorunda değil ama bir canlının, özellikle de kendi haklarını savunamayan bir canlının hayatı için ses çıkarmak herkesin boynunun borcudur. Pitbull -veya herhangi bir hayvan- sevmediğiniz için 'oh iyi olacak zaten olması gereken de buydu' tarzında saçma sapan ve gayet sorumsuzca sözler sarf etmek gerçekten aşağılık bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 öle o kadar da canavar hayvanlar değiller ya diyip önlem almamak hiç sorumsuzca bi davranış değil haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 toplamak önlem almak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Evet ya, bütün köpekleri toplatıp gebertelim hatta, kangalları falan. Onlar da öyle yetiştirildiğinde gayet de insan uzuvlarını kopartabilecek cinste yaratıklar. Kargalar da göz oyuyormuş hiç duymuş muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Toplatılsın tabi ki. Hayvan belli bir yaştan sonra eğitimle vs. alakasız sapıtan bi köpek. Sonuçta kendi çevresine uygun bir ortamda yaşayacak yine. Ama saldırıları sonucu olanlar geri dönmüyor. Hayır yani 1 5 10 vaka olsa eyv da 200 kere tekrarlanan bişey pitbull saldırıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abicim kopek mi yok yani niye pitbull alirsin bu kopegi alanlarin %99.9 u BU KOPEK SALDIRIYO KANKAAA CENESI 1 TON BASIYOR CENEYI KITLIYOR ADAMIN KOLUNU BACAGINI ALIR EHE EHE EHE diyerek aliyor hayvan sevmekle bu olay bambaska birsey o pitbullarin sahiplerinin mantelite bole olunca hayvanda tehlikeli oluyor dogal olarak o yuzden dogru bi karar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bence baska bir cozum olsa cok iyi olurdu. hayvanları sahiplerinden ayırmak filan iyi degil. tabi cozum oner derseniz bisi diyemem. gelmiyo aklıma bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya uygulanıcağından değil diğer sayfada birinin dediği gibi 2 tane toplayıp bırakırlar tamam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Önerinizin saçmalığını anlamayacaksınız ama söyle söyleyeyim, sen de iyi dinle Anelor efendi. Ben pittbullar saldırgan hayvanlar ama olsun insanların kolunu bacağını koparsın, sonuçta hayvan severiz demiyorum. Yalnız söyle bir şey var, Türkiye'deki barınak gerçeklerini ne kadar bildiğinizi bilmiyorum ama oradaki tüm hayvanlar açlık, soğuk ve her türlü hastalıkla boğuşuyor, artık yeni gelen köpekleri alacak durumları bile yok. Bir çoğu o kargaşada ölüp gidiyor. Bu köpekler toplandığında belirli alanlara gönderilip bakımları sağlanmayacak ya da kontrol altında tutulmaya çalışılmayacak, henüz sokaktaki hayvanlarla uğraşamayıp onları göz göre göre zehirlerken veya toplayabildiklerini aç susuz olarak dağlara bırakıp çekip giderken, sahiplerinden aldıkları bu hayvanları ne yapacaklar? Bir de utanmadan biz hayvan haklarına saygılı hede hödöleriz diye demeçler verirken bunu yapmaları nasıl olur da kabul edilir ve mantıklı bulunur anlamıyorum. Ama tabi onlar çevrecinin de daniskaları. Barınaklarda üst üste yatan hasta hayvanlar için bir şeyler yapmak yerine 15 milyon dolarlık cami yaptırmakla meşgul oldukları için, destekliyoruz kendilerini tabi ki canım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 rouquine said: Ben pittbullar saldırgan hayvanlar ama olsun insanların kolunu bacağını koparsın, sonuçta hayvan severiz demiyorum. ! e ne diyosun o zaman toplanmadığı sürece olan olay bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hayir zaten pitbullu alan adam saldirgan kopek kol bacak kopariyor diye aliyo ruhsatsiz silah resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben size pitbull almayın demiyorum alın ama dişlerini söktürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar