AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Merhaba sevgili patiler. Pepeleksel olarak sürdürülen hikaye yarışmalarını artık değişik bir formata çevirmeye karar verdim. Mevsimler ile periyodik olarak hikaye yarışmaları, kısa film senaryo yarışması, deneme - yamulma yarışmaları, aralara serpiştirilen şiir yarışmaları... vesaire. Kaldı ki bu yarışmaları kazanan eserler için Vizyon ve Müzik bölümüyle iş birliği yapıp onları harmanlama gibi hedeflerim var. Öncelikle bu böyle biline :9 Evet, gel gelelim bu yarışmanın detaylarına Yarışmanın formatı "YAZ AŞKI" -mevsime uygun olsun istedim- Her kullanıcı sadece bir eser ile katılabilecek. Eserler 600 kelime ile sınırlandırıldı. patikaralama[at]gmail[nokta]com adresine; Kullanıcı Adı - Hikaye Adı şeklinde katılabilirsiniz. Yarışma için Son Katılım Tarihi: 13 Temmuz 2010 / 23:59 Gönderilen eserler 18 Temmuz 2010 tarihinde asılı bir konuda belirlenen takma isimler ile görücüye çıkacaktır. Bunun dışında forumun diğer bölümlerinde kendisini veya bir başkasını deşifre eden kullanıcılar hakkında yaptırım uygulanacaktır. Katılımlar başlamıştır, herkese başarılar diliyorum. Not: Oylama şekli hakkında yeni geliştirdiğim bir yöntem kullanacağım, bunu ve ödülü üst kurula danıştıktan sonra ilerleyen günlerde yine bu başlıktan duyuracağım. Saygılar efenim.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 başta genel bir paragraf yazmışsın da biraz karışmış, şimdi bu yarışma hikaye türünde mi olacak yoksa deneme - yamula olabiliyor mu?
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Hani adından da belli olacağı üzere "Kısa Hikaye Yarışması" :9
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ödülsüz yarışma hiç görmedim ben :p
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyla ilgili düzeltmemi yaptım eheh. Saolasın =)
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Yıllar boyu burada ödüller konuşuldu, title dahi verilmeyen patiler oldu. O yüzden atıp tutmaya gerek yok. Daha somut şeyler makbul bence :)
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bi önceki ödül hafif patladı bu yüzden üstüne gidiyorum zaten :p
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben de varım, hatta konumu düşünmeye başladım.. aslında giriş ve sınucu bitirdim de gelişme kısmınıa ne yazacağımı düşünüyorum
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Aslında title'da hemen verilsin istemiyorum, iki yarışma kazanana verilebilir.
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 goldbären duydunmu bunuda kazanırsan söz bu sefer ödül var title :)
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 BabacumMostors said: ben de varım, hatta konumu düşünmeye başladım.. aslında giriş ve sınucu bitirdim de gelişme kısmınıa ne yazacağımı düşünüyorum Babacum favorim. :)
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hikayenin kısa olanı makbüldür
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 katıldım bile.. dün gece 3 e kadar buna uğraştım, umarım 18 temmuzda okuyunca hoşlanırsınız..
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mamothus bu kadar ciddiye alman ve okuyacağımız tarihi vermen bende lobi çalışması yapabileceğin izlenimini uyandırdı yetkilileri göreve ve sağduyulu olmaya çağırıyorum
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 haha. benim title'ı sağı solu trollediğim gerekçesiyle aldılar. ban yok bişey yok, ödülümü aldılar :P iki kere üstüste hayatta kazanamam yok o ışık bende.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 word kelime sayabiliyormu ? ya bu kelime sınırlandırma olayi cok darladı beni
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Evet, kelime sayabiliyor word. Aslında sınırlı bırakmak istemiyoum bende. Yani 50-100 kelime oynayabilir, kendinizi şartlandırmayın 500 kelime diye :)
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 AthleT said: kendinizi şartlandırmayın 500 kelime diye :) çünkü ilk mesajda 600 kelime yazıyor diye dimi ? hangisi doğru :P
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 :) Rakamlara takılmayın anlamında o. Kısa ve öz bir şekilde anlatmanız yeterli :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Daesu said: word kelime sayabiliyormu ? ya bu kelime sınırlandırma olayi cok darladı beni araçlar sekmesinde var-bendeki word 2001 yalnız en asil duygunun word ü :)
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tüü son tarihi geçirdik. süreyi biraz uzatırsanız iyi olur hani katılım da azsa. fırsat bulamadım angarya işlerden oturup düşüncek :(
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Katılım sayısı çok az. Süreyi uzatmak mantıklı kesinlikle :) Siz katılımınızı yapın, süreyi ona göre düzenleriz.
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Öne çıkan mesajlar