wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 fede said: abi ben o listede smoku unutmuşum ya çok özür diliyorum gene organizasyon faili oldum skdjfjks.. hakan artılarınıız zorlamayın smoke da gelicek temem yarın arar seni beenmiyorum artık o yüzden götürmücem maça derim ehaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Khelben said: Emrah, adamlar köyde halı saha maçı yapıcaklar, bırak da zorlansınlar olm. Köylü şehirlinin efendisidir olm! Ehueahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi zaten arıyorum haber alamıyorum filan dedin sen ondan dedim artı 1 lere yüklenmeyin diye. organizasyon işleri beni aşıyor ya. athlet de açtı topiği gitti bana kaldı. gerçi ben atladım bana kalmadı. irfan ilgilensene olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fede said: Vidar +1 7 Temmuz Çarşamba 21.30 Bahçelievler Cumhuriyet Anadolu Halısahası tamam heralde böyle benim artı birim yok, yani çok gerekirse bulurum da, yok şu anda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 benim artı bir yerine smoke koy işte tamam oluyo herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kadroyu bi sayın bakim kimler geliyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Vidar+1 iptal Smoke İn gerisi aynı kimse son dakika golü atmasın konuşan şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sessizliğini korusun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Fede son kadroyu yazdık abi. Ona göre bir ayar çekicez artık ne yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yani Athlet Athlet + 1 Pipo_14 wastyrx wastyrx +1 Vidar Smoke 4Ever Fede narziss mjones Fede'nin ev arkadaşı PZero Kaspar bu mudur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 BUDUR!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ama ama adama dedim ben seni beenmüürüm die çocuğa :/ dur bi daha arayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 gelmeyeni burda terhişederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Temem geliyor benim +1. Gelmeyenin çocuğu kız olsun sonra benim oğlanla fingirdeşsin.. Bana çekmez kesin fırlama olur benim oğlan şimdiden söyliim.. ehaheahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 emek metrosunda inince yürüyerek gidebiliriz demii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hadi bakalım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sanırım bahçelievler metrosu daha yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 aşti durağı en yakını olması lazım ankaray duraklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bence bmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 mac mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 evet maç var, ama çıkışta kavga olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Dikmen tarafından gelicek olan varsa alabilirim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 wastyrx said: Dikmen tarafından gelicek olan varsa alabilirim sizi ben gelecegim alabilirsen iyi olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 alırım tabe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 21.30 dimi maç geç kalmiim soora afsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 21.30 maç daha mesaj atmayanlar var geliyorum diye. tek postta kalanlar var. 5 v 5 maç yapmayalım, ciğerlerimiz ölmesin. gelin gençler GELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar