AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Efenim yıllardır paticikte bu organizasyonlar düzenlenir biz de böyle uzaktan kös kös bakarız Pipo ile. Şimdi staj için Ankara'dayım Pipo bir halısaha organizasyonuna katılmış, övdü bana. Böyle bir organizasyon var mıdır, yapılır mı? Raconu nedir bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 valla bi ikincisini yapmaya çalıştık ama mümkün olmadı. yaz falan bi de, pek zor gibi geliyo bana o kadar adam çıkarmak. ben oynarım ama her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bende oynarım ama yinede zor gibi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Adamlar umutsuz :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tarih verin şehir dışında olmazsam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ehem bende varım 5 artı 1 şu anda zorlayalım bakalım bu sefer olacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 şu aşamada tarih vermemiz çok zor abi, daha maçın olup olmayacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 o zaman beni sayın oynar diye. Gerekirse istediğiniz sayıda + bulurum. Ama pati içinde kalsak mümkün mertebe daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Pati dışında bi kaleci var benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Wishmaster said: Adamlar umutsuz :D ahah dur olm umutlarını kırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 oynarım ama tarihe bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 oynarım. adam çıkmazsa adam da getiririm yine geçen maçta gelenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 9-15 temmuz arası müsaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 7 Temmuz Çarşamba akşamı gelenler el kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Kendim ve geçen sefer ki +1 im gelebiliriz sanırım ama ayın 2sinden sonra teyit edebilirim tam olarak gelip gelemeyeceğimizi. Bir de mümkünse maç biraz geç olsun bu aralar çok sıkışığız iş açısından :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 mjones var benim abi ona söylerim o da katılabilir. fede görürse gelebilirse gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 7'si akşamı olur, hatta süper olur. El kaldırsın gelenler ona göre bir ayar çekelim. Athlet +1 Pipo Fede (Mecbur gelicek kıramaz beni, kafasını kırarım onun) Ankara'da bir sürü pati vardı nerde millet ya :) -herkesintatilivarlansenlemiuğraşcaz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 uyar bana her türlü, 7si de uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Khelben said: Wishmaster said: Adamlar umutsuz :D ahah dur olm umutlarını kırma :D mahaleden adam toplayıp sizin maçlarınızı sabote ederiz terbiyesizleşmeyin bakiim ehauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bir takım çıkarıp sabote edilecek yere deplasmana gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 O kadar adamı mahalleden getirin biz zaten yenilmiş sayarız kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 istanbulda kadroya giremeyenleri gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 dreagloth said: O kadar adamı mahalleden getirin biz zaten yenilmiş sayarız kendimizi. Abi bizim binada, bak mahalle demiyorum bina diyorum. Net bi takım var 7 kişi düzenli maç yapan, ama herkesle maç yapmıyorlar işte öyle bi sorun var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İSTANBUL AKILLI OL!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: istanbulda kadroya giremeyenleri gönderelim. ahahah ağır ezer bizim yedekler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar