smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 evet evet o dandik bi kanalda oynuyordu hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bone said: abi şunu istiyorduk ya işte, çok şey istemiyorduk ki zaten, adamlar yapmış, maykıl bey yapamadı beceremedi her şeyin içine etti... ayıp eti. m/ http://www.youtube.com/watch?v=JSELOUysNQo 80'lere bizi götürdüğü için matt tieger'a da, stan bush'a da gidip alnından öpmek istiyorum, evet yapmak istiyorum bunu. abd'ye yolum düşerse kesin yapacam.oha şarkı çok güzelmiş tam adı ve grubu plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hatta bide bunu koymak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 şarkı Stan Bush - Till All Are One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar