Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GS saçmalığı ve raid


barbu

Öne çıkan mesajlar

abi kim çıkardı bu gs saçmalığını ya. hani hiç bir şey belli etmiyor. dps sormak daha mantıklıydı.

totc zamanı bıraktım oyunu. suan gs 5k. voa raidlerine bile almıyorlar. ( tabiki alanlar var, hatta kestim de yani achi filan da var). e ben nerden yukselticem gearı?

lfm hc farm 5.5k gs diyo adamlar saka gibi.

hayır isin ilginci arada overgear istemeyen insanlar oluyor da giriyorum raidlere. o 5.5k gs olan heriflerin cogundan da iyi dps cıkartıyorum. adamlar oynamayı bilmiyor, sırf gs olsun diye hit-expertise vs bakmadan item giyiyor, benden cook daha dusuk dps yapıp hatta oluyolar ve gene de ben alınmazken onlar alınıyor.

gs olayı degil de item kontrolu daha mantıklı, adamın gemlerine, giydigi itemlara bakmak..

simdi sırf gs yukselsin diye gidip butun stat dengemi bozcam, dps 1k duscek. sinir oldum ya.

nedir fikirler, ne yapmak lazım gs yukseltmek icin.

ulan totc raidlerine bile 5.5k gs diyo adamlar. [küfürü kısaltınca küfürlükten çıkmıyor -bag] bende daha bu kadar bile gear yokken totc farmladım her hafta yeni hero gele gele. simdi raide alınmıyorum saka gibi.

dipnot: arada sırada mantıklı insanlar alıyor raide. fakat cok nadir. haftada 1 bile olmuyor bazen.

napmak lazım nedir fikirler? crafted itemlara baktım da yok pek fazla. ustumdekiler daha iyi zaten. belki bracer alabilirim. digerleri daha iyi. saka gibi bir durum suan yani. kitlendim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya. suan canım sıkıldı girip bi raid yapıp cıkıcaktım. asıl oynamaya 1 ay sonra baslıyacam. o zaman guild de olacak. o yuzden suan ugrasmıyorum da guild bulma vs isi ile. kaldı ki serverda puglar cok sayıda ve erken dagılma vs gibi sorun da yok.

ama bu sacmalık kitledi karakterimi resmen. yani icc imis voa imis. umursamiyorum. girip raid yapcam sadece. 1-2 item alcam. gaza gelcem.

ama yok..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli alt kas.

şu oyunda level kasmak kadar hiç birşey zevk vermedi bana.

yaklaşık 12 tane falan karakter 70+ yaptım.

hele bu son dungeon tool şeysinden sonra warrior falan oynamak çok zevkli.

prot specle tüm low levellerde %50 overall dps yapıyorsun dungeonlarda. heirloomlu herifler ağlıyor zırıl zırıl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en basiti grubunu kendin kurucan ya da bi guildin olucak.. ben warriorumu 80 ledigimin 2. haftası 3 heroic boss kesmistim mesela alt runla :P simdi 5,2k gs i war ama 4/12 hc 10/12 normal achisi war guildle gidince cunku geardan cok skill ine bakıyo insanlar nasılsa :P neyse pugla ilgili de benimde cok qq layasım war bu konuda hadi bende achiler de war mainle girip icc drake linkliyim icc25 hc bossları linkliyim altla da girip normalini linkliyim yok arkadas illa 5,8k gs.. nie la 5,8k gs olunca ölmüyomuymus tanklar? nedir bunun olayı bi cozemedim.. nese en guzeli guilde takılıp hayatını yasıycan geyik ata ata bss kesicen sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

equipment manager i kullanarak bi gs seti ayarla. elindekilerin en yuksek gsyi verenleri. raid e girerken onu kullan. boss un onune gelince degistirirsin. Boss a baslarken kimse dikkat etmiyor gsye. hatta 1 boss kestikten sonra atma da atamiyorlar adam aramamak icin. dps i de zaten yuksek yapiyorsan cikaramazlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guildi olmayanların en büyük sıkıntısı, puglara almıyorlar, gs soruyorlar vs. Benim de guildim yok , bende pug takılıyorum. Bence bencil düşünüyorsunuz. Raidi ben kurmayayım, uğraşamam, birisi kursun, saatlerce milleti inspectlesin achievementlarına baksın beni de alsın raidi de yönetsin taktik anlatsın herşeyi keselim lootumu alayım. Oh ne ala memleket, nerde bu bolluk? Kavun musunuz adam dibinizi mi koklasın nerden bilsin nasıl oyuncusunuz? Achi sorsa fake programı var, tek tek sizle mi uğraşıcak ? Bu yıllarca dotada da böyleydi, "aga id ile oyuncu mu olunuyo" falan. E elimizde başka bir seçenek olsa yapalım. Gearscore la raid kurulmasını sağlıklı bulmuyorum yanlış anlaşılmasın, ama çözüm üretmeyip sadece şikayet edince kimsenin eline bişey geçmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cozum urettik iste. 25 kisinin tek tek gearscore unu sorucagına. itemlarına baksın. acıkca ben de cok sayıda raid kurdum. hatta icc gibi sacma sapan kolay raidler degil zor olanlarını da kurdum. sarth + 3 drake gibi. tek tek de bakıyordum itemlarına.

gs suan oyunda hiç birşey ifade etmiyor. en ufak bir ipucu verse tamam dicem.

al işte herkes yazdı. pvp seti giyip, statlarına onem vermeyen adam ile daha dusuk gs de ama stat dengesine sahip birini karsılastırıyorsan zaten o senin kotulugun.

dedigim gibi gs benden yuksek adamlardan daha yuksek dps yapıyorum. ach da var ama raide alınmıyorum. kusura bakma ama bu sacmalık otesi.

ayrıca hardmode olsa anlarım. adam gear istiyo derim. icc yahu, hadi onu gectim. eger yazdıklarımı okusaydın azcık dusunerek, anlardın.

ben daha bu item seviyesinde degilken bile her hafta rahat sekilde totc farmladım. daha ilk zamanlar hatta, hani her boss yokken. simdi adam gelmis gearın diyo raide almıyor.

o yuzden oneri vermiyosunu konusuyosunuz diye bıdı bıdı etme gelip buraya. oneri verdik iste. item check edilir, gemlerine, talentlarına bakılır. zaten zor olmayan raidlere de karsındakinin sozune guvenerek adam alınır. icinde kusku olan gene baksın tabiki.

25 kisinin gearına bakmak cok bi olay degil. kaldı ki zaten adamlar gs kontrol etmek icin seni yanına cagırıyor. ama inspect edip de item bakmiyor. olay her yonuyle sacma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...