barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi kim çıkardı bu gs saçmalığını ya. hani hiç bir şey belli etmiyor. dps sormak daha mantıklıydı. totc zamanı bıraktım oyunu. suan gs 5k. voa raidlerine bile almıyorlar. ( tabiki alanlar var, hatta kestim de yani achi filan da var). e ben nerden yukselticem gearı? lfm hc farm 5.5k gs diyo adamlar saka gibi. hayır isin ilginci arada overgear istemeyen insanlar oluyor da giriyorum raidlere. o 5.5k gs olan heriflerin cogundan da iyi dps cıkartıyorum. adamlar oynamayı bilmiyor, sırf gs olsun diye hit-expertise vs bakmadan item giyiyor, benden cook daha dusuk dps yapıp hatta oluyolar ve gene de ben alınmazken onlar alınıyor. gs olayı degil de item kontrolu daha mantıklı, adamın gemlerine, giydigi itemlara bakmak.. simdi sırf gs yukselsin diye gidip butun stat dengemi bozcam, dps 1k duscek. sinir oldum ya. nedir fikirler, ne yapmak lazım gs yukseltmek icin. ulan totc raidlerine bile 5.5k gs diyo adamlar. [küfürü kısaltınca küfürlükten çıkmıyor -bag] bende daha bu kadar bile gear yokken totc farmladım her hafta yeni hero gele gele. simdi raide alınmıyorum saka gibi. dipnot: arada sırada mantıklı insanlar alıyor raide. fakat cok nadir. haftada 1 bile olmuyor bazen. napmak lazım nedir fikirler? crafted itemlara baktım da yok pek fazla. ustumdekiler daha iyi zaten. belki bracer alabilirim. digerleri daha iyi. saka gibi bir durum suan yani. kitlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 aglamak iyi geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 haklısın gardaş ama nasip. en güzeli yeni paketi beklemek bu raid için veya kanka ortamın olacak güzel bir boost yiyeceksin. puglar çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya. suan canım sıkıldı girip bi raid yapıp cıkıcaktım. asıl oynamaya 1 ay sonra baslıyacam. o zaman guild de olacak. o yuzden suan ugrasmıyorum da guild bulma vs isi ile. kaldı ki serverda puglar cok sayıda ve erken dagılma vs gibi sorun da yok. ama bu sacmalık kitledi karakterimi resmen. yani icc imis voa imis. umursamiyorum. girip raid yapcam sadece. 1-2 item alcam. gaza gelcem. ama yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 valla tank healer falan olsan gs sorun değil, tank için bir nebze ama yoklukta gideri oluyor herkesin %23423 hp buffla. dps isen işte sorun oluyor gs. en güzeli kendin raid kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi kendin raid kurarsan da doldurması sorun. suan 5 tane pug spami geciyor icc icin. herkes deli gibi healer ya da tank hatta dps bile ariyolar. ben de kursam saatlerce aricam filan. o cozum degil pek. iyi zaman kollıcam da vs anca öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 en güzeli alt kas. şu oyunda level kasmak kadar hiç birşey zevk vermedi bana. yaklaşık 12 tane falan karakter 70+ yaptım. hele bu son dungeon tool şeysinden sonra warrior falan oynamak çok zevkli. prot specle tüm low levellerde %50 overall dps yapıyorsun dungeonlarda. heirloomlu herifler ağlıyor zırıl zırıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 3 parça crafted 3 parça pvp gearı al 264 gtg. GS istiyosa al gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ve evet pvp geari al. raide girerken uzaktan gs gözüksün. honor kasmak hiç sorun değil. normal bi pvp gearinde bile 5.7k gs oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 e abi ole yaparsam dps daha dusuk cıkıcak. yani mantıgını anlamıyorum. mesele bossu kesmek. benim gorevim de azına azına vurmak. pvp gear giycem gg olcak dps im :/ neyse artik öle yapcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya raide girerken o itemları tak. sonra raidde çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Kimin umrunda ki adam gs istiyor. Benim üstümde var 2 parça 264 pvp gearı bi pugda denedim bıraktım yarısında bossa dps yapmayı kimse nası sonuncu oldun 5700 gs ile demedi. Aptallarla ugrasırken aptal gibi oynicaksın işte yapıcak bişey yok. WoW komünitesinin %70 i de çok temiz aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 En azından frostmane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 koy inventory'ye raid'e başlamadan üstüne değiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 en basiti grubunu kendin kurucan ya da bi guildin olucak.. ben warriorumu 80 ledigimin 2. haftası 3 heroic boss kesmistim mesela alt runla :P simdi 5,2k gs i war ama 4/12 hc 10/12 normal achisi war guildle gidince cunku geardan cok skill ine bakıyo insanlar nasılsa :P neyse pugla ilgili de benimde cok qq layasım war bu konuda hadi bende achiler de war mainle girip icc drake linkliyim icc25 hc bossları linkliyim altla da girip normalini linkliyim yok arkadas illa 5,8k gs.. nie la 5,8k gs olunca ölmüyomuymus tanklar? nedir bunun olayı bi cozemedim.. nese en guzeli guilde takılıp hayatını yasıycan geyik ata ata bss kesicen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 guild isi 1 ay sonra iste. suan cok az giriyorum, laptoptan vs. yani casual olarak bile oynamıyorum. tek istegim arada girip 1-2 raid yapıp item alıp sevinmek. ama cidden bu kadara sacma birsey gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bırah yaa gs si 1 arttı diye orgasm olan bebeler var hic bulasmıyom puga artk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abvblizzard said: En azından frostmane de. Swe bebeler ah ah, özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şu oyundaki en saçma şeydir herhalde gs muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 MasterHapLo said: equipment manager i kullanarak bi gs seti ayarla. elindekilerin en yuksek gsyi verenleri. raid e girerken onu kullan. boss un onune gelince degistirirsin. Boss a baslarken kimse dikkat etmiyor gsye. hatta 1 boss kestikten sonra atma da atamiyorlar adam aramamak icin. dps i de zaten yuksek yapiyorsan cikaramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 5.8k GS civarında olup ICC ilk 4 boss'un ötesini görmemiş o kadar çok adam var ki. Craft - badge felan derken adamlarda deli GS oluyor ama raidde dps yerlerde. PuG işi o konuda gerçekten çok rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Guildi olmayanların en büyük sıkıntısı, puglara almıyorlar, gs soruyorlar vs. Benim de guildim yok , bende pug takılıyorum. Bence bencil düşünüyorsunuz. Raidi ben kurmayayım, uğraşamam, birisi kursun, saatlerce milleti inspectlesin achievementlarına baksın beni de alsın raidi de yönetsin taktik anlatsın herşeyi keselim lootumu alayım. Oh ne ala memleket, nerde bu bolluk? Kavun musunuz adam dibinizi mi koklasın nerden bilsin nasıl oyuncusunuz? Achi sorsa fake programı var, tek tek sizle mi uğraşıcak ? Bu yıllarca dotada da böyleydi, "aga id ile oyuncu mu olunuyo" falan. E elimizde başka bir seçenek olsa yapalım. Gearscore la raid kurulmasını sağlıklı bulmuyorum yanlış anlaşılmasın, ama çözüm üretmeyip sadece şikayet edince kimsenin eline bişey geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 cozum urettik iste. 25 kisinin tek tek gearscore unu sorucagına. itemlarına baksın. acıkca ben de cok sayıda raid kurdum. hatta icc gibi sacma sapan kolay raidler degil zor olanlarını da kurdum. sarth + 3 drake gibi. tek tek de bakıyordum itemlarına. gs suan oyunda hiç birşey ifade etmiyor. en ufak bir ipucu verse tamam dicem. al işte herkes yazdı. pvp seti giyip, statlarına onem vermeyen adam ile daha dusuk gs de ama stat dengesine sahip birini karsılastırıyorsan zaten o senin kotulugun. dedigim gibi gs benden yuksek adamlardan daha yuksek dps yapıyorum. ach da var ama raide alınmıyorum. kusura bakma ama bu sacmalık otesi. ayrıca hardmode olsa anlarım. adam gear istiyo derim. icc yahu, hadi onu gectim. eger yazdıklarımı okusaydın azcık dusunerek, anlardın. ben daha bu item seviyesinde degilken bile her hafta rahat sekilde totc farmladım. daha ilk zamanlar hatta, hani her boss yokken. simdi adam gelmis gearın diyo raide almıyor. o yuzden oneri vermiyosunu konusuyosunuz diye bıdı bıdı etme gelip buraya. oneri verdik iste. item check edilir, gemlerine, talentlarına bakılır. zaten zor olmayan raidlere de karsındakinin sozune guvenerek adam alınır. icinde kusku olan gene baksın tabiki. 25 kisinin gearına bakmak cok bi olay degil. kaldı ki zaten adamlar gs kontrol etmek icin seni yanına cagırıyor. ama inspect edip de item bakmiyor. olay her yonuyle sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 GS nin itemlara değil statlere göre belirlenmesi lazım. spellpower haste etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ne farketçek, 232 itemda 264 itemdan daha fazla mı sp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar