sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 imza alabilitemiz yüzde kaç aceba ki[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Çok az. :) FBI koruyo orayı sahaya atlama ihtimalide yok :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 İyi ingilizce biliyosan, Girişken bir insan isen, birde bench arkadasında oturuyosan kesin alırsın =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol holy bench arkadasında oturuyosan ne demek =)
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Arkasında yazmak isteyipte yazamamak demek =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya ben iverson formamı imzalatmak istyrm ama nasıl die düşündm çok güzel bi yöntem buldm ama gidip oraya almaya üşeniorm alamayp orda şapa ortrmakta war :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 oo 2. yari ii basladik hadi hayırlısı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Valla ilerde çok iş yapacak bizim takım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ibrahim mükemmel ya ewt fatih,serkan,ender çok iyiler[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: screamer, 10 Ağustos 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Valla ilerde çok iş yapacak bizim takım alttan gelenler gerçekten iyi. Yani gerçek iyi :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 u a dev adam 115bin dev adam=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tim duncan ya aslanım benim ya nasıl oynuyo helal olsun be. yürü be. mr fundemental[signature][hline]
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bizde ibo onlarda duncan olmasa yalan bi maç olcaktı zaten heha[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kerem balon bariz[signature][hline]Grandmaster Hamburger
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 mal kerem ya nası kaptırdı son topu salatalık ya[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol bune gaz ya :) kavga çıkacak birazdan ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Eee? Nasil bitti mac? Ya da bitti mi? :)[signature][hline]tHe Original fi$h® - Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - Iyi, takayim o zaman sana. - Allah kahretmek seni.
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bitti 80-68 öptüler gene 12 sayı biraz dikkatli olsak maçı koparamazlardı ama şanssızdık[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 İbrahime uyuz oldular aralarından biri parmağını soktu bunun gözüne, ibo da tam koyarken 3 lükleri çıkma zorunda kaldı. Maçta bok oldu..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sevdiler bizi=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hiç kasmadı usa . duncan zıplamadan maçı tamamladı. iverson çok komik yürüyerek geçti filan ama bizimkiler ii iş yapar bu ii kolçla[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla bu tim duncan eşşoleşşek ya. hayvan herif. shaq kadar hatta shaq'tan daha bile baskın/dominant herif.[signature][hline]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ztn ibo sadece kendini göstermek için öle oynadı gibime gelio bana nba de denenmiş beenilmemişti ztn sadece 3 lükten ibaret bi oyuncu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ne zaman denendi?[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Aek'ya gitmeden önce denendi ve seçilmemesinin en büyük sebebi üçlüklerinin riskli oluşuydu. Nba'de ribaundda çok önemli ama ibo'nun attığı üçlükler 5 sene önce falan bombeli değildi yani attımı çat diye atıodu atamassa çok uzağa sekiyordu. Şimdi dikkat etmedim düzeltti mi bilmiyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Öne çıkan mesajlar