vitae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 kımler gidio bakalım bu maca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Valla biz Ankara yız arabada bulduk ama bir sorunumuz var para olayı.Benzin falan dert değilde bilet parası,yemek falan derken 100 bulcak heralde çünkü oralarda arabayla gezecek kadar deli olmadığımızdan otobüs rlz :)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 8'indeki maca gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 maç istanbulda demi?ben zaten zamanında topic açmıştım :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 10 undaki maca gidiyorum[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bne 8 ınde gdecem galıba yıhu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 8 inde ve 10 undaki maçlar tv de verilecek mi ? verilecekse saat kaçta ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 19:00 da diye biliyorum maçları gerçi 10'undaki maça kısmet olursa gidicem.[signature][hline]SlayerTR Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 !0 undaki maça gidiyorum bakalım bir şov koysun usa da izleyelim keyif alalım[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tv vermiyo mu ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Keşke gidebilsem ama zamanım yok.. :([signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Dream Team ws Türkiye maçı NTV de[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Yarın Show da 20:30 da veriliyor maç.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 2 maç da veriliyor tv'den. bu arada havaalanında adamlar benle birlikte indiler uçaktan çok ballıyım ya :) heeh çatlayın.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İmza falan almadın mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 10 dakine bilet varmıymıs tükenmişmi? sizde fazla varmı fln toplanıp gidelim[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben gidemiyorum :( ama bence biz yeneceğiz. Böyle burnu havada bir takımı yenmek ayrı bir zevk olack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bakalım neler olacak ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ınsallah yenerız ha bu aksam unutmayn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 maç 21:00 da heralde?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 formalarımız berbatmış.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bence maça damgasını vuran adam ismet bademdir :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 41-29 dream team önde ilk yarı sonucu[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu arada salı günü gitmeyi düşünüyodumda 30m muş bilet en tepede simdi bi izledimde pek bi adam gibi nba oyuncusu yok ya iverson la tim duncan yetmez bana shaq gelsedi kapısında yatardım gormek içinde bunlar pek açmadı ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 allah aşkına ya acayip top kaybı yapıyoruz. yani resmen adamlar potayı eğdiler..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar