Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dream team maci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla biz Ankara yız arabada bulduk ama bir sorunumuz var para olayı.Benzin falan dert değilde bilet parası,yemek falan derken 100 bulcak heralde çünkü oralarda arabayla gezecek kadar deli olmadığımızdan otobüs rlz :)[signature][hline]See Saw Die
Mesaj tarihi:
maç istanbulda demi?ben zaten zamanında topic açmıştım :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
bne 8 ınde gdecem galıba yıhu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
19:00 da diye biliyorum maçları gerçi 10'undaki maça kısmet olursa gidicem.[signature][hline]SlayerTR

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Mesaj tarihi:
Keşke gidebilsem ama zamanım yok.. :([signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
Yarın Show da 20:30 da veriliyor maç.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ınsallah yenerız ha bu aksam unutmayn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Admin
Mesaj tarihi:
bu arada salı günü gitmeyi düşünüyodumda 30m muş bilet
en tepede

simdi bi izledimde pek bi adam gibi nba oyuncusu yok ya
iverson la tim duncan yetmez bana
shaq gelsedi kapısında yatardım gormek içinde bunlar pek açmadı ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
allah aşkına ya acayip top kaybı yapıyoruz. yani resmen adamlar potayı eğdiler..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...