Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 capsli özet hazırladık hala özetin özetini mi istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 çıkan sonuç. "kadın milletine asla güven olmaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 erkek milletine de güven olmaz. bi bok anlamadım ben ne yapacaz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilkelliğin antiçağdaşlığın bayrak tutanıda olsa düşüncem.sonuç olarak günlük yaşantımızda bu böyle.ben kendi 25 senelik tecrübemle yüzlerce gördüpüm duyudugum yaşadıgım örnekler sunabilirim yani benim suratıma gelipte başkalarıyla olursan anlayışla karşılarım beni sevdiğin sürece diyenleride gördüm.hiçte öyle ilkel insanlar değillerdi ben sarhoşken biriyle birlikte olmussam o da yapabilir diye bir düşünce yok.godoş adnan felsefesi gibi. kadınla erkek çok farklı iki yaratıklar.erkek duygusal olarak birşeyler hissetmediği biriylede birlikte olabilir.ama kadınlar öyle değil.ha tabi vardır ama genelden bahsediyoruz.bir kadın tecavuz harici biriyle ilişkiye girmişse sadece fiziksel olarak değil duygusal olarakta onnunla oluyor. erkek eve gelmeden önce threesome yapsa bile idda ediyorum karşıdakini seviyorsa onu gorunce uçar gider kadın ise bırak cinsel ilişkiyi birini yanlıslıkla opsun aksam muhtemelen başım agrıyor uyuyalım dicektir :) bana bu düşünceyi kimse aşılamadı.kendi kendine yaşadıkça bu toplumda.insanın içinde beliriyor bazı şeyler için çağdaşlık iyi olmayabiliyor. yani benim babam annemi bir kere aldattı hallettik.ama aynısını annem yapsa çok daha farklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 insanlar saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 godoş adnan kim yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi ilişkide bi tek bahçıvan eksikmiş ama ne bu böyle pembe dizi gibi.. ha bi de eren'in dediği para bitince giden kız yurtdışındaki ilişki olayı da olabilir bak.. lol al birini vur ötekine olmuş bu ilişki.. ama arada çocuk yapmışlar nedense. o kötü olmuş.. nafaka olayı sucks bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 @Red, seninle tamamiyle aynı şeyleri söylüyoruz. Yani ben ; ''sen'', ''senin çevren'', ''senin baban'', böyle şeyler yapmaz, ya da yapmayı erkeğin hakkı, doğal gereksinimi olarak görmez demiyorum. Aynı senin dediklerini dedim ben de. Yalnız olayı bu şekilde gören kesimin alt yapısını tanımlamaya çalıştım sadece. Yalnızca, aldatmayı doğal ''hak'' olarak görenler, aldatan kadını ''sinsi'', ''erkeği maymun eden''...v.s. gibi tabirlerle değerlendiriyorsa eğer, kendilerini de aynı gözle, aynı ifadelerle değerlendirmeleri gerekir dedim işin özünde. Sonuçta adı üstünde ''aldatma''. Eğer bu sözcüğün anlamında herhangi bir negatiflik görüyorsan, bu her iki cinsi de kapsar, sadece kadını değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Merak etmeyin Aşkı Maymuncu gençlik geliyor. Ruh ikizim falan. Ulan Defne Samyeli bu kadar kolay bir kadın mıydı ya. Çocuk olması kötü olmuş. Küçük Emrah'ın analı babalısı gibi olmuş yazık. Cnn'de çalışıyorsa adam ruh ikizi anlaşılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu iliskide oyle bir adam varki akliniz donar, cok pis dolap donuyor ortada hicbirsey sandiginiz gibi degil e tahmin etiginiz gibi viktor magazinle ilgilenmez, baykalin mavi donundan kat kat daha fazla drama potansiyeli olan bir siyasi drama var, ilk duydugumda bende vay anasini demistim ama yazmiyorum :p patiye bile yazilmaz bu heueheueehu, defne samyeli ile birlikte oldugu soylenen degerli siyasetci coook guclu ve hircin ozel hayat gak guk bize ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oha türkiyede de mi varmış sevgilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 4Ever said: çıkan sonuç. "kadın milletine asla güven olmaz." daha çok duygu kaybettim haberi okuyunca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 said: Yok efendim ikisi “ruh ikiz”i çıkmışlar, geçmiş hayatlarında birliktelermiş. muhahah burayı görünce koptum ama acı gerçektir ki kızların çoğunun inanası, böyle bişey olmasını istiyesi var ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 konu para değil. eğer ki birşeyler bitmişse ve ite kaka ilerliyorsa sırf evliyiz çocuklar var vs şeklinde devam ediyorsa bir evlilik normaldir. ama işin şu tarafıda var kadın yapınca afedersiniz o...u oluyor erkek yapınca çapkın. kadın erkek olarak bakılmaması lazım olaya. bu her ilişkide olabilir kadın erkek farketmez. eğer karşındakini saygıyı yitiriyorsan yapabilirsin aldatmayı.ve eğer karşındakine saygın kalmamışsa yanlış yapmayı beklemeden bitirmek lazım ilişkiyi. benim görüşüm böyle saygılar arklar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/5621912_412_04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Viktor said: bu iliskide oyle bir adam varki akliniz donar, cok pis dolap donuyor ortada hicbirsey sandiginiz gibi degil e tahmin etiginiz gibi viktor magazinle ilgilenmez, baykalin mavi donundan kat kat daha fazla drama potansiyeli olan bir siyasi drama var, ilk duydugumda bende vay anasini demistim bu kadın akp'den siyasete girmişti. akp'den birisidir dediğin doğruysa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hem de reytingi berbatmış programının atv buna rağmen ısrarla kaldırmıyormuş genel reytingini düşürdüğü halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 rating berbat tabi. http://www.youtube.com/watch?v=nLYxUeRwC10 şunu yaptı kurtaramadı ama bir de şu var http://www.youtube.com/watch?v=rnH2jc7Q_U8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oha bu ne allah kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oha videoyu ilk kez sonuna kadar izledim. ne olur sabredin son diyalogları dinleyin gelmiş geçmiş en kötü şey olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi ulkede dizisiyle magaziniyle onla bunla boyle igrenc seyleri o kadar normallestiriyolar ki milletin icinde sapkin duygular olusuyor sonra. Sorsan adi avrupai olmak oluyor. Biz mazbut olalim daha iyi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yani sonucta anı yaşamak benim tarzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 duuuut duuuut claik gurubu uyarisi tabiki kaldirmazlar :p dedigim gibi buyuk isler donuyor heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Tenekeadam said: defne'nin gideri var hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oha o kraliçe tvli video dünya kötüsü. çalışılmış kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar