Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eren Talu mevzusu ve Kadınlarda güce tapma.. [capsli]

Zarif

Öne çıkan mesajlar

ilkelliğin antiçağdaşlığın bayrak tutanıda olsa düşüncem.sonuç olarak günlük yaşantımızda bu böyle.ben kendi 25 senelik tecrübemle yüzlerce gördüpüm duyudugum yaşadıgım örnekler sunabilirim

yani benim suratıma gelipte başkalarıyla olursan anlayışla karşılarım beni sevdiğin sürece diyenleride gördüm.hiçte öyle ilkel insanlar değillerdi

ben sarhoşken biriyle birlikte olmussam o da yapabilir diye bir düşünce yok.godoş adnan felsefesi gibi.

kadınla erkek çok farklı iki yaratıklar.erkek duygusal olarak birşeyler hissetmediği biriylede birlikte olabilir.ama kadınlar öyle değil.ha tabi vardır ama genelden bahsediyoruz.bir kadın tecavuz harici biriyle ilişkiye girmişse sadece fiziksel olarak değil duygusal olarakta onnunla oluyor.

erkek eve gelmeden önce threesome yapsa bile idda ediyorum karşıdakini seviyorsa onu gorunce uçar gider

kadın ise bırak cinsel ilişkiyi birini yanlıslıkla opsun aksam muhtemelen başım agrıyor uyuyalım dicektir :)

bana bu düşünceyi kimse aşılamadı.kendi kendine yaşadıkça bu toplumda.insanın içinde beliriyor

bazı şeyler için çağdaşlık iyi olmayabiliyor.

yani benim babam annemi bir kere aldattı hallettik.ama aynısını annem yapsa çok daha farklı olur
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilişkide bi tek bahçıvan eksikmiş ama

ne bu böyle pembe dizi gibi..

ha bi de eren'in dediği para bitince giden kız yurtdışındaki ilişki olayı da olabilir bak..

lol

al birini vur ötekine olmuş bu ilişki.. ama arada çocuk yapmışlar nedense. o kötü olmuş..

nafaka olayı sucks bişi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

@Red, seninle tamamiyle aynı şeyleri söylüyoruz. Yani ben ; ''sen'', ''senin çevren'', ''senin baban'', böyle şeyler yapmaz, ya da yapmayı erkeğin hakkı, doğal gereksinimi olarak görmez demiyorum. Aynı senin dediklerini dedim ben de. Yalnız olayı bu şekilde gören kesimin alt yapısını tanımlamaya çalıştım sadece. Yalnızca, aldatmayı doğal ''hak'' olarak görenler, aldatan kadını ''sinsi'', ''erkeği maymun eden''...v.s. gibi tabirlerle değerlendiriyorsa eğer, kendilerini de aynı gözle, aynı ifadelerle değerlendirmeleri gerekir dedim işin özünde. Sonuçta adı üstünde ''aldatma''. Eğer bu sözcüğün anlamında herhangi bir negatiflik görüyorsan, bu her iki cinsi de kapsar, sadece kadını değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bu iliskide oyle bir adam varki akliniz donar, cok pis dolap donuyor ortada hicbirsey sandiginiz gibi degil

e tahmin etiginiz gibi viktor magazinle ilgilenmez, baykalin mavi donundan kat kat daha fazla drama potansiyeli olan bir siyasi drama var, ilk duydugumda bende vay anasini demistim

ama yazmiyorum :p
patiye bile yazilmaz bu heueheueehu, defne samyeli ile birlikte oldugu soylenen degerli siyasetci coook guclu ve hircin

ozel hayat gak guk
bize ne :p
Sosyal ağlarda paylaş

konu para değil. eğer ki birşeyler bitmişse ve ite kaka ilerliyorsa sırf evliyiz çocuklar var vs şeklinde devam ediyorsa bir evlilik normaldir. ama işin şu tarafıda var kadın yapınca afedersiniz o...u oluyor erkek yapınca çapkın. kadın erkek olarak bakılmaması lazım olaya. bu her ilişkide olabilir kadın erkek farketmez. eğer karşındakini saygıyı yitiriyorsan yapabilirsin aldatmayı.ve eğer karşındakine saygın kalmamışsa yanlış yapmayı beklemeden bitirmek lazım ilişkiyi. benim görüşüm böyle saygılar arklar (:
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

bu iliskide oyle bir adam varki akliniz donar, cok pis dolap donuyor ortada hicbirsey sandiginiz gibi degil

e tahmin etiginiz gibi viktor magazinle ilgilenmez, baykalin mavi donundan kat kat daha fazla drama potansiyeli olan bir siyasi drama var, ilk duydugumda bende vay anasini demistim

bu kadın akp'den siyasete girmişti. akp'den birisidir dediğin doğruysa sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...