goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yeni sistem sonunda olmuş sanırım. herkes için tek paket: 30 günde 99 rapid yiyen 30gb kotalı. yani: eskisi gibi rapid kontör almaya devam edeceksiniz, canınız isteyince 99 kontör verip 30 günü toptan alacaksınız. ESKİSİNDEN UCUZ. çünkü hiç kullanmadığınız halde bile günde 4 rapid x 30 gün 120 rapid ediyor üstelik 30x1gb kota vardı. şimdi 30 gbyi isterseniz bir günde yiyebilirsiniz. üstüne 5 gbsi 14 rapidden trafik alabileceksiniz. üstelik kullanılmayan trafikler birikiyor, silinmiyor. gerçekten feedbacki dinleyip güzel bi sistem oturtmuşlar sanki sonunda. hem eskisinden ucuz hem de esnek oldu gibi. hiç kullanmadığınız durumda ayda 1€ veriyorsunuz üyeliğe. 30 günlük paket bittiğinde otomatik olarak yeniden al demezseniz onu bile ödemiyor olablirsiniz hatta. KRALSIN RS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 güzel olmuş bu yeni sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 goldbären said: lowers said: Rapids: 766 Rapids/Day: 78 Server time: Tue, 06 Jul 2010 14:10:36 CEST Traffic left: 20 000 MB Free RapidPoints: 11 363 Premium RapidPoints: 3 477 Benim şuanki durum böyle ABİ HİÇ Mİ OKUMUYOSUN YA. GEL DE BAĞIRMA. adamlar demiş ki bu puan programı durduruldu!!! Yeni sistemle milletin bağırmasıyla iptal ettiler evet Saygılı ol benim yazdığım saate ve tarihe bak benim 20bin puanım halak oldu ameleler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ayrıca yeni sistem Uploader lara darbe vurdu. Nekadar fazla upload yaparsan okadar çok rapids in gidecek sıctık yani 80gb uploadim var ve bu SALAK LEECHERLAR Yüzünden 99+140Rapids puanım günlük gidecek. BÖYLE Şerefsizlik OLMAZ! Uploader Lose! Leecher WİN! HAYIR Tabiki Upload eden olmassa üzgünüm leechte yapamayacaklar BU YENİ SİSTEM TÜM ESKİ ARŞİVLERİN SİLİNMESİNE Yol açıcağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bu arada 766 olan puanım BUGÜN direkt Rapids: 667 ya düşmüştür TEBRİKLER ALL LOSERS AMELE LEECHERS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. sasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lowers gazlanma hemen:P userlar küstü diye bitirmediler o puan olayını, 18 hazirandan duyuruldu, temmuzdan itibaren bitiyor diye. puanların gitti diye bana kızma:P ama uploader olmazsa dosya olmaz, dosya olmazsa rapid olmaz konusunda %100 haklısın, kısa vadede bizim için iyi gibi gözüksede sene sonuna rapiddeki dosya sayısı ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ha bide amele leechers diye küsmüşsün ama eski sistemde sana 20bin puan kazandıran adamlar şimdi amele şerefsiz mi oldu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Baggio said: hem puanla acc açmayı kapatıp hem zam yapmışlar bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 goldbären said: lowers gazlanma hemen:P userlar küstü diye bitirmediler o puan olayını, 18 hazirandan duyuruldu, temmuzdan itibaren bitiyor diye. puanların gitti diye bana kızma:P ama uploader olmazsa dosya olmaz, dosya olmazsa rapid olmaz konusunda %100 haklısın, kısa vadede bizim için iyi gibi gözüksede sene sonuna rapiddeki dosya sayısı ne olur bilinmez. sene sonunu birak setting bölümünde otomatik 60 günkullanılmayanı sil açılmış . Ve sağlam yerler biliyorum 200gb üstü downloadı olanlar onlar ne yapacak ? deli paralar yatırcaklar ama hiç bi yararlarına olmayacak kötü yani... silinecek o dosyalar 2 ay içinde kesin. birde aylık 76$ veremez adamlar.. hiç bişi almadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 goldbären said: ha bide amele leechers diye küsmüşsün ama eski sistemde sana 20bin puan kazandıran adamlar şimdi amele şerefsiz mi oldu (:D kendi kendilerinin önünü kapattıklarının farkında değiller işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bu daha güzel oldu beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yeni paket guzel olmus hakkaten az dl yapan icin ama benim anlamadigim upload kazanci olmadan rapide kim ul yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yalnız uploaderların patladığı gerçek sanırım. belli başlı sadece rapid yükleyen takip ettiğim yerler bile başka hosterlara yönelmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 şimdi ben dosya indirince benden trafik gidiyor. ama dosya indirilen adamdan da mı trafik gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 goldbären said: şimdi ben dosya indirince benden trafik gidiyor. ama dosya indirilen adamdan da mı trafik gidiyor? Nix olarak :) hemen bi abuse Yöntemi buldum uploadlar için şöyle bişi yeni pre. açıyorsunuz ona Dolduruyorsun Uploadları settingsten seçiyorsun Sonsuza Kadar hiç silinmesin diye :) Doğal olarak Point çekemio 0 olduğu için ama Dosya yükleyebiliosun :) 200gb yükledim halen yükleyebiliom tık yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bunu diyen; lowers said: goldbären said: ABİ HİÇ Mİ OKUMUYOSUN YA. GEL DE BAĞIRMA. adamlar demiş ki bu puan programı durduruldu!!! Yeni sistemle milletin bağırmasıyla iptal ettiler evet Saygılı ol benim yazdığım saate ve tarihe bak ... bunları da demiş: lowers said: 80gb uploadim var ve bu SALAK LEECHERLAR Yüzünden 99+140Rapids puanım günlük gidecek. BÖYLE Şerefsizlik OLMAZ! lowers said: TEBRİKLER ALL LOSERS AMELE LEECHERS ! Allah kimseyi akılsız bırakmasın, kötü hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Baggio said: Bunu diyen; lowers said: goldbären said: ABİ HİÇ Mİ OKUMUYOSUN YA. GEL DE BAĞIRMA. adamlar demiş ki bu puan programı durduruldu!!! Yeni sistemle milletin bağırmasıyla iptal ettiler evet Saygılı ol benim yazdığım saate ve tarihe bak ... bunları da demiş: lowers said: 80gb uploadim var ve bu SALAK LEECHERLAR Yüzünden 99+140Rapids puanım günlük gidecek. BÖYLE Şerefsizlik OLMAZ! lowers said: TEBRİKLER ALL LOSERS AMELE LEECHERS ! Allah kimseyi akılsız bırakmasın, kötü hakikaten. evet kimseye ben Diğer üyeler gibi küfür etmiyorum hiç olmassa daha usturuplu ve terbiyeliyim. goldbären orda dediği "gelde bağırma" diyip bağırması na karşılık dedğim birşeyidi ki zaten herhangi bir sürtüşmemiz olmadı. Ayrıca Böyle quote ler alırken Zamanlar çok önemli Herşey Değişime uğrayabiliyor Paparazicilik yapan magazin programları gibi kesip biçip Haber yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 "Saygı" zamanla değişiyorsa zaten ortada hiç saygı olmamıştır, sadece o an işine gelmeyen bir şey olmadığı için hakaret etmeye gerek duymamışsın demektir. Sağa sola kıvırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lowers said: goldbären said: ha bide amele leechers diye küsmüşsün ama eski sistemde sana 20bin puan kazandıran adamlar şimdi amele şerefsiz mi oldu (:D kendi kendilerinin önünü kapattıklarının farkında değiller işte hocam sen demek istediğimi anlamamışsın. eski sistemde sana puan kazandıran (belli ki bu puanlarla yeni accountlar aldın / sattın) leecherlar, sistem değişince niye salak amele loser oldu. sen onlardan hiç mi faydalanmadın? free account alıp bol bol dosya yüklemek olduğuna göre yükleyenler açısından da sorun kalmadı. ayrıca adamlar onu bilerek bırakmışlar demekki, uploader olmayınca indiren ve RS satın alan olmayacağını biliyorlar demekki. öyle exploit buldum diye sevinme hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 goldbarene rapidshare titleı istiyoruz adam yemedi içmedi bunlarla uğraşıyo haftalardır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 en çok neye üzülüyorum biliyo musun. ilgilendiğim dosyalar hep abuk subuk rus hosterlarda saklanıyor:( artık dosyaların türünü sen düşün. eskiden her şey RS iken ne günlerdi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 goldbären said: lowers said: goldbären said: ha bide amele leechers diye küsmüşsün ama eski sistemde sana 20bin puan kazandıran adamlar şimdi amele şerefsiz mi oldu (:D kendi kendilerinin önünü kapattıklarının farkında değiller işte hocam sen demek istediğimi anlamamışsın. eski sistemde sana puan kazandıran (belli ki bu puanlarla yeni accountlar aldın / sattın) leecherlar, sistem değişince niye salak amele loser oldu. sen onlardan hiç mi faydalanmadın? free account alıp bol bol dosya yüklemek olduğuna göre yükleyenler açısından da sorun kalmadı. ayrıca adamlar onu bilerek bırakmışlar demekki, uploader olmayınca indiren ve RS satın alan olmayacağını biliyorlar demekki. öyle exploit buldum diye sevinme hemen :P ufacik bişiyi exploit yaptın ya :) bravo hehe ayrıca özellikle bırakılmış bir durum şuan yazılan kurallarla uygulama ayrı işliyor. Mesela 6 gündür Rapids puanlarım bi değişime uğramadı hep aynı duruyor 50gb üstü indirme yapıyorum günlük yine farketmiyor. Bunun üstüne 100gb lik upload yaptım denedim 1 gün farketmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 o puanlar belli bir gün sonra silinecek, kullanabiliyosan kullanacaksın demişlerdi, news kısmında okursan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 goldbären said: o puanlar belli bir gün sonra silinecek, kullanabiliyosan kullanacaksın demişlerdi, news kısmında okursan görürsün. Rapids Puandan basediyorum şuan aldıklarımız dan yanlış anladın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar