Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evde zahter var. bu akşam zahter salatası yapıyım da yiyelim.
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 thyme bildiğin dağ kekiği boyu falan yok ottan ziyade çok yıllık bit zaten. dalları falan uzun olmaz yaprakları da küçük
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bone said: evde zahter var. bu akşam zahter salatası yapıyım da yiyelim. turşusu süper oluyor bi de pancar salla içine oyş
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilk mesajı okudum sadece TR'de bildiğim kadarıyla yok ama yurtdışından tohumunu al ek 2 haftada çıkar 3-4 haftada yemeğe atılacak duruma gelir (ben taze kullanıyorum) balkonda küçük saksıda bile yetiştirebilirsin
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi thyme heryerde var. ben dağdan söktüm bahçeye ve saksıya diktim o derece. daha geçen çiçek açtı hatta bahçedeki
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu konuda yurtdışına özendirme var öyle thyme soslu pizza süper falan diye cık cık millet tadını bilmeden thyme krizine girecek (bkz: ersin karabulut, kimyon krizi)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ister karşılığı kekik olsun, ister zahter olsun, ister nane olsun, isterse üçünün karışımı olsun, pizzaya çok iyi gider bence. denemek isterim bir gün.
Öne çıkan mesajlar