Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evde zahter var. bu akşam zahter salatası yapıyım da yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 thyme bildiğin dağ kekiği boyu falan yok ottan ziyade çok yıllık bit zaten. dalları falan uzun olmaz yaprakları da küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Bone said: evde zahter var. bu akşam zahter salatası yapıyım da yiyelim. turşusu süper oluyor bi de pancar salla içine oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 PANCAAAAAAAAAAAAAAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ilk mesajı okudum sadece TR'de bildiğim kadarıyla yok ama yurtdışından tohumunu al ek 2 haftada çıkar 3-4 haftada yemeğe atılacak duruma gelir (ben taze kullanıyorum) balkonda küçük saksıda bile yetiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi thyme heryerde var. ben dağdan söktüm bahçeye ve saksıya diktim o derece. daha geçen çiçek açtı hatta bahçedeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu konuda yurtdışına özendirme var öyle thyme soslu pizza süper falan diye cık cık millet tadını bilmeden thyme krizine girecek (bkz: ersin karabulut, kimyon krizi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ister karşılığı kekik olsun, ister zahter olsun, ister nane olsun, isterse üçünün karışımı olsun, pizzaya çok iyi gider bence. denemek isterim bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar