throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 US Embassy Ankara 110 Atatürk Bulv Kavaklıdere, 06100 Ankara Daha once gidenler, bilenler; tam Kizilay metro istasyonundan ciktim varsayin ona gore en kisasindan bir yol tarifi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kızılay metrondan çıkınca önünde 2 seçenek var 1. taksiye bin. 2. sıhiyye istikametinin tam tersine yaklaşık 800 metre yürü. orda bi büfe var oraya sor, şurası diye eliyle gösterecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kavaklıdereyle sıhhıyenin alakası yok ki. amerikan konsolosluğunun tam olarak yerini bilmiyorum. ama kavaklıderedeyse tavsiyem kızılayda metro/ankaraydan indikten sonra çankaya otobüsüne binip akün yakınındaki durakta inmen. çankaya durağının yeri değişmediyse, güvenpark'ın baş tarafında (kızılay meydanı tarafındaki baş değil, diğer uç) şu çiçekçilerin olduğu sokaktaki yeşil köprünün ayağında olması lazım. o yeşil köprünün altında iki tane büfe vardı. gazeteci. ona da sorabilirsin çankaya otobüsü burdan kalkıyor mu diye. edit: kavaklıkdereyi tarif etmiştim ben ama amerikan büyükelçiliği direk meclisin yanındaymış. kavaklıdereyle uğraşmaya gerek yok. kızılay durağından indikten sonra yürüyerek bile gidersin. google earth'ten baktım da, yol tarifi şöyleymiş... kızılay durağından indikten sonra, güvenparkı geçiyorsun, atatürk bulvarı üzerinde devam ediyorsun. akay kavşağına geliyorsun. meclisi geçiyorsun. biraz daha yürüdükten sonra sol tarafında ince uzun bir bina var, beyaz, işbankası binası, halen işbankası kullanıyor mu bilmiyorum da yıllar yılı o binayı öyle bildik. gelde solda o binanın karşısında camlı bir bina var, yanlış hatırlamıyorsam çankaya belediyesinin bir binasıydı. solda bunları gördüğünde sağa bakacaksın, etrafı çevrili bir bina var. işte o bina amerika büyükelçiliğmiş. yani atatürk bulvarı üzerinde. hatta harita üzerinde görmek için: http://maps.google.com/maps/place?cid=15299813002088204961&q=amerika+b%C3%BCy%C3%BCkel%C3%A7ili%C4%9Fi+ankara&hl=tr&cad=src:kml_balloon&ei=JEUmTJm_E5TkoAS54-i6DA ya da http://maps.google.com/maps?q=amerika+b%C3%BCy%C3%BCkel%C3%A7ili%C4%9Fi+ankara&hl=tr&ei=yEcmTITDMoj6tAPGgvmXAQ&ie=UTF8&view=map&cid=15299813002088204961&iwloc=A&ved=0CD8QpQY&sa=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 fede said: 2. sıhiyye istikametinin [b]tam tersine yaklaşık 800 metre yürü.[/b] bonee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ha tamam özür, karıştırmışım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ty Yarin gidip bir bakarim. Bende google maps te haritalar yuklenmiyor nedense. Ama tbmm'nin yaninda oldugunu ogrenmem iyi oldu. Buradaki tarifle de kolay bulurum gibi. Gerekirse taksiyle giderim de randevu sabah 9:15 te en azindan uzak mi yakin mi onu bilirim ona gore cikarim yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 taksiyle kızılaydan max 7 lira yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 parasinda degilim zamanindayim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 o saate kızılaydan tekrar taksiye binecegine yürüsen daha cabuk varırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu arada sormak istiyorum da ne işin var amerikan konsolosluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 vize gorusmem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 throine said: vize gorusmem var. üzerinde patlayıcı madde filan götürmeyeceksin dimi :) zaman önemli filan diyince :) yani buradaki herkez suç ortağı oluyor plana uygun şekilde :): hızlı ulaştırdılar seni USA konsolosluğuna haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Eski İŞ Bankası gökdelenini sor herkes bilir yerini. Onun tam karşı köşesi ABD büyükelçiliği.Aradan Ataturk Bulvarı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Umarım işine yarar; Büyükcük Resim Linki burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 zegnanın evin yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bugun gittim, sandigimdan da kolaymis dik bir cizgide yurur gibi gidiliyor metrodan cikinca. yuruyerek 15dk da gittim 5dk da dogru kapiyi bulucam diye elciligin etrafini tavaf etmisim. fdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hayırlı olsun hocam. darısı başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kızılaydan çankaya istikametine giderken ayrancı sapağının heme orası :D Zegna'nın evinin dibi aynı zamanda... Çok kolay yer kocaman yer gözle görülür yer zorlanmazsınız yaf o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gitmiş bulmuş zaten ya. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar