Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hadi arkadaşlar kitletiyorum bu başlıgı bi daha birbirinize biraz daha saygılı davranın
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Phyx said: sana mı sorcaklar? tabi bana sorucaklar şimdi o koca kıçını kaldır ve burdan toz ol adamım yoksa şatyor fakin maut
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kavga var dediler geldim rewendor mu haklı diğer bebe mi hangi bebe haklı söyleyin bakayım ?!
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Yavuza saksı muamelesi yapılmış.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cons said: Griswold said: Bence yeter bu kadar. shut your fuckin mouth. shat da fakin what da hell
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abvblizzard said: Yavuza saksı muamelesi yapılmış. en çok bana sorucaksınız :PPPPpppp
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yavuz tesbih olsan çekilmezsin :))))))
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Unirock'ın açılışını yapan grubun frontmani böğürmediği zamanlarda sadece fuck shit fuck shit falan dedi durdu. Grup Avusturyalıydı. Bozdu oralar seni Orçunspor.
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Melis Gökçen çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM]
Öne çıkan mesajlar