Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hocam bu adamlar nasıl oyunları çıkmadan release ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bilmiyorumda tapilasi adamlar onlar. bana deselerki microsofttami calisirsin razorda mi razora giderim dusunmeden. Kac kisinin duasini aliyorlar belli deil adamlar. yaptiklari iiligin haddi hesabi yok. direk cennetlikler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi nasıl çıkarıolar ki oyunu çıkmadan oyunu yapan firmada ajanlarımı var sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 buyuk marketlerde tanidiklari vardir belkim, oyun adamlara gelir gelmez bi tane edinip hemen kirip yayiyorlardir. oyun dagitilcak yerlere cikma gununden erken gelir cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Evet ya ajanları oluyor firmada ya da firmalar kendileri veriyorlar, zaten korsnadan kaçış yok diyip pazarlama stratejisi olarak falan. Hem üzümünü ye bağını sorma, şukularını ver yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yanlış biliyosunuz büyün oyunları razor yapıyo aslında. sonra satma, dağıtma haklarını filan alıyo EA, Blizzard filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 senko said: bilmiyorumda tapilasi adamlar onlar. bana deselerki microsofttami calisirsin razorda mi razora giderim dusunmeden. Kac kisinin duasini aliyorlar belli deil adamlar. yaptiklari iiligin haddi hesabi yok. direk cennetlikler sdf peki kaç ailenin ekmeğine mani oluyolar, kaç adamdan küfür yiyolar onu da düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dusundum tabi ama duacilarinin sayisi daha baskin cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 benim adim mustafa ben bir oluyum 2 yasimdayim beni oldurduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Her türlü kar ediyor şerefsiz korporeyşınlar ya, kapitalist dünya feteve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 o yüzden başka bi konuda, batan veya diğer şirketler tarafından alınan çok güzide yapımcılar anılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yanlis kararlar yuzunden batmistir onlar, kopye oyundan deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 korporeyşınlar dedim yahu, EA falan böyle uyuz şeyler. Tek başına oyun yapan büyük dağıtımcı olmayan sadece oyunu yapıp sonra dağıtımcılara veren şirketler batabilir, ama kapitalizme karşı savaşta kurunun yanında yaşın da yanmasıdır bu. Sonuç olarak oyunlar maliyetinden ve haddinden çooooook daha pahalıya satılıyor işte. Neyse sustum gerilme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sonuc olarak razor reloaded skidrow guzel seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yaş dediğin şirketler blackisle bullfrog falan ağzını topla sdf onlar battığı için bütün oyunlar ruhsuz artık oyun oynamıyorum adam gibi kaç senedir lan. bugün 10 tane kopya oyun alacağına blackisleın senede bir çıkardığı tek orjinal oyunu al marjinal zevk getirisi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 iyide abi kopya oyundan mi batti blackisle? gerci batmista olabilir bi tane orjinal baldurs gate oyniyan gormedim ben etrafimda. bi benimki orjinaldi onu da zamaninin complex fuarinda aldiydim sanirsam. onla beraber wing commander IV aldiydim bide. filmmiydi oyunmuydu belli deildi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Keşke batmasalardı tabi ama onların batmasının korsandan büyük sebebi EA gibi canavar tekelcilerdir ya.. Ayrıca batmış olmaları oyunları fazla pahalıya sattıkları gerçeğini değiştirmiyor ki. Yine de may the force be with them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bu razor 1911 kaç kişi acaba, bir oyunu kırmaları kaç saat alıyor? razor ubi'den, skidrow ea'den bi kazancı var mı acaba. razor ile skidrow birbirlerini tanıyor mu acaba? Hani aynı camiadalar ya adas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Aslında razor ve skidrow aynı grup... nımnımnım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Razor_1911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eskiden deviance vardı hey heey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 adamlar commodore'dan beri kırıyorlarmış lan, azimle devam etmişler helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 adamlar pongu cracklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Phyx said: benim adim mustafa ben bir oluyum 2 yasimdayim beni oldurduler ahahaha bir anda görünce yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 müzikleri de güzel dırılılıt dırıdırıdıt dırılırı duriliriliriliroroovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar