Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ya bu adamlar size de sanki burnu tıkalıymış gibi geliyor mu? Irsi olarak geniz etlerinde bir problem mi var acaba hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 harry potter izlerken eleman "i need to get some EE.(air)" dediğinde biraz soğumuştum ingiliz aksanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 eyer diyor orda ata bincek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende Dexter'da Lila ona "hella dexta" dediğinde tiksinmeye başladım. sonra zaten her bölümde giydirdiler ingiliz aksanına. bide Green Street Hooligans'da "fotba" diyolardı. çok üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 modern warfare 1 deki pripyat bölümünden beri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Sparkcaster said: modern warfare 1 deki pripyat bölümünden beri (tu) (tu) stay sharp lt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 biuyitifhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 güüüd neyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 youv eksınt töns mei on maeyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oxford kasetleri dinleyerek öğrendiğimiz güzelim aksanımız, abd dizileriyle zenci aksanına dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 en güzeli rus aksanlı ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 siz turkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 iskoç aksanı ingilizce duysaydın ohooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Saeros said: harry potter izlerken eleman "i need to get some EE.(air)" dediğinde biraz soğumuştum ingiliz aksanından Saeros said: harry potter izlerken Saeros said: harry potter http://screenrant.com/wp-content/uploads/you-what.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 UK de ki her aksan > US de ki her aksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Dı yu nov mey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0385002/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Theridone said: bende Dexter'da Lila ona "hella dexta" dediğinde tiksinmeye başladım. sonra zaten her bölümde giydirdiler ingiliz aksanına. o güzeldi bence. ben lena meyer landrut'un cakma ingiliz aksanindan sonra gicik olmaya basladim. ay did it jast di ada daaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 lenanın aksanı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 vaniLLe said: o güzeldi bence. ben lena meyer landrut'un cakma ingiliz aksanindan sonra gicik olmaya basladim. ay did it jast di ada daaaay ben kadina gicik kaptim demek ki. sinir kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 heri potağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Cons said: Saeros said: harry potter izlerken eleman "i need to get some EE.(air)" dediğinde biraz soğumuştum ingiliz aksanından Saeros said: harry potter izlerken Saeros said: harry potter http://screenrant.com/wp-content/uploads/you-what.jpg zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bu sene SPS102 sınıfında bi kız vardı, bir ingiliz aksanı vardı ki off.. Ben öyle seksi aksan duymadım yani, gideri de vardı. Dersten kalcaktım o kız yüzünden. Böyle aksanı olan giderli hatunların konuşması yasaklanmalı asdsafdsg Erkekler konuşunca da gayet havalı oluyor bence, Green Street Hooligans izlediğimdne beri o da sempatik geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://memegenerator.net/Larv-O-Larv/ImageMacro/1242075/Larv-O-Larv-larv-Oh-Larv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar