Osirix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Shopto'da son iki haftada karşıma çıkan sorunların bir listesini yapayım dedim. -2 order tamamlamama rağmen delivery addressimi değiştirmeme izin vermiyor. -Kredi kartımı kabul etmiyor. -Toplamda 2 order bitirmeme rağmen 3 order fail olduğu için God of War: Ghost of Sparta preorderımı iptal etti niyeyse. [email protected]'e ne kadar mail yazsam nafile. Türk Telekom'un bağlantıları kontrol edin demesi gibi tekrar deneyin diyorlar. Şu anda Türkiye'ye en hızlı oyun gönderen site bildiğim kadarıyla shopto. Ama son zamanlarda öyle sorunlar çıkarıyor ki... Çok üzülüyorum çok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 valla benim mailimede cevap vermiyorlar bioshockun parasını kurtardıktan sonra başka bi siteye yönelcem sogudum bunlardan :) thehutt denicem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dün ilginç bi durum oldu ben bu bahsettiğim siparişi verdiğimde anneme aldırmıştım o da paypalla ödemeyi yapmıştı. öyle olunca benim accountun adresi de annemin paypal adresi olarak değişmişti (annem istanbulda ben ankaradayım). ben de bunun üstüne siparişten bi 10 dakka falan sonra mail atmıştım böyle böyle adresim değişti oyunu istanbula yollamayın önceki adresime istiyorum dedim adresimi verdim. cevap attılar tamam oyun oraya yollanıcak şekilde görünüyor zaten diye. bu dediklerim 22 eylülde mi 23 eylülde mi ne oluyor. dün annem aradı, oyun istanbula gitmiş ve dün ellerine ulaşmış. şimdi neden bu kadar geç gittiğine mi şaşırayım, istanbula gittiğine mı kızayım yoksa oyun geldi diye sevineyim mi bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 shopto cevap vermiyor bana dellendim :) kaç tane mail attım ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi live'a gir, ağır konuş aksi takdirde beni de iplememişlerdi uzun süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben 50 poundluk PSN code un üzerine soğuk su içtim siz ne diyonuz ya. kod çalışmadı. mail attım. biz size doğru kodu yolladık alın scan i burda diye mail yolladılar. Sony ile konuşun dediler. PSN UK e mail attım. size ulaşamadık lütfen bizi telefondan arayın dediler. Bende aramadım. Yanlış adres, iletişim bilgileri var yamuk olmasın diye hehe. alakasız bir yerde ingilterede restoranı aramışlardır tabi ulaşmaya çalışınca :p çok oturmuştu içime çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 shopto sistemi yavaşlatmış , geçen oyun aldım oyununuz kargolandı emaili 3-4 gün geç geldi, ertesi gün postacı oyunu getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 15 pound para iademi aldım.shopto accountuma aldım parayı.harcama zamanımız falan var mı o parayı istediğimiz zaman harcayabiliomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 genellikle 5 gün içinde harcaman gerekiyor. şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 wow siparişi verdim shopto'dan pazar günü, takipli olarak. pazartesi oyununuz kargolandı maili geldi. hala royal mail ve ptt'de görünmüyor o barkod numarasıyla bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ptt'de gozukmez ztn eğer royalde gozukmuyosa. internet sitelerinde online kontak tarzı bişi var ordan bağlan ve konus. aynı zamanda bide mail at support bolumune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 live contact tarzı birşey hiç bulamadım. ticket açmaca var ylanızca. hava bıdı bıdı sebebiyle bekleyeceksiniz birader yazmışlar sitenin bi köşesine. pofodok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 evet ben sipariş vermeyeli kapamışla sanırım o hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 pazar verdiysen perşbembe yada cuma gelir hava şartı falan diye extra bi gecikme olmazs bide artık takipsiz olayı yok sanırım.bende sadece 4.80 poundluk kargo seçenği cıkıo takipli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 valla var takipsiz yahu. 2.5 luk olan da vardı, sen çıkaramamışsın :P bakalım inşalla gelir, ama ben ümidimi kestim ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yahu neden shopto falan kastin ki.. fark var mi o kadar digital dl ile arasinda bilmiyorum.. neyse er gec gelir.. don de 2 heal salla.. senin heallerin olmadan ayakta kalamiyorum beybi =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 benim bioshock gelmeyince parayı geri aldıydım.takipsiz olayınada bıdı bıdı yapmıstım.belki benim accden kaldırdı cakallar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynen bende de takipsiz posta hizmeti gözükmüyor, bende 60 pound iade almıştım asdf sanırım bir daha böyle bir olay yaşanmasın, para iade edilmesin vs. diye kapatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Şaka gibi, WoW geldi bulunduğum şehre ama daha gümrükte bekliyor diyorlar. Dağıtımdan onay alıp mı gelcek noolcksa. 5 gündür Türkiye'de ama alamıyoruz çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 shopto'dan takipli olarak aldığım wow bana da hala ulaşmadı. sistemde görünüyor, dağıtıcıya teslim edildi deniyor 4 gün önce ama hala elimde yok. yarın sabahtan bi şubeye gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Muhtemelen benim başıma gelen durum. Gittiğinde sana "O zaten şu an gümrükte bulunuyor demek" diyebilirler. Hayır telefon edip soramıyoruz ona sinir oldum. Adamlara nasıl ulaşacaz bişey olsa belli değil. Ama ben söyleyeyim sana cevaplarını. Şu an gümrükte bekliyor (her şehrin gümrüğü var galiba. Kocaeli'ne gelmiş paketim dediğimde "evet oradaki gümrükte zaten" cevabı aldım.) İşi hallolunca size iletilecek efendim. Ben de WoW almıştım. Acaba özel muamele falan mı çektiriyor buna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar