Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shopto ve ptt sorunu

Perspective

Öne çıkan mesajlar

Shopto'da son iki haftada karşıma çıkan sorunların bir listesini yapayım dedim.

-2 order tamamlamama rağmen delivery addressimi değiştirmeme izin vermiyor.
-Kredi kartımı kabul etmiyor.
-Toplamda 2 order bitirmeme rağmen 3 order fail olduğu için God of War: Ghost of Sparta preorderımı iptal etti niyeyse.
[email protected]'e ne kadar mail yazsam nafile. Türk Telekom'un bağlantıları kontrol edin demesi gibi tekrar deneyin diyorlar.

Şu anda Türkiye'ye en hızlı oyun gönderen site bildiğim kadarıyla shopto. Ama son zamanlarda öyle sorunlar çıkarıyor ki... Çok üzülüyorum çok. :(
Sosyal ağlarda paylaş

dün ilginç bi durum oldu
ben bu bahsettiğim siparişi verdiğimde anneme aldırmıştım o da paypalla ödemeyi yapmıştı. öyle olunca benim accountun adresi de annemin paypal adresi olarak değişmişti (annem istanbulda ben ankaradayım). ben de bunun üstüne siparişten bi 10 dakka falan sonra mail atmıştım böyle böyle adresim değişti oyunu istanbula yollamayın önceki adresime istiyorum dedim adresimi verdim. cevap attılar tamam oyun oraya yollanıcak şekilde görünüyor zaten diye.
bu dediklerim 22 eylülde mi 23 eylülde mi ne oluyor.
dün annem aradı, oyun istanbula gitmiş ve dün ellerine ulaşmış.

şimdi neden bu kadar geç gittiğine mi şaşırayım, istanbula gittiğine mı kızayım yoksa oyun geldi diye sevineyim mi bilemedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben 50 poundluk PSN code un üzerine soğuk su içtim siz ne diyonuz ya. kod çalışmadı. mail attım. biz size doğru kodu yolladık alın scan i burda diye mail yolladılar. Sony ile konuşun dediler. PSN UK e mail attım. size ulaşamadık lütfen bizi telefondan arayın dediler. Bende aramadım. Yanlış adres, iletişim bilgileri var yamuk olmasın diye hehe. alakasız bir yerde ingilterede restoranı aramışlardır tabi ulaşmaya çalışınca :p çok oturmuştu içime çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Muhtemelen benim başıma gelen durum. Gittiğinde sana "O zaten şu an gümrükte bulunuyor demek" diyebilirler. Hayır telefon edip soramıyoruz ona sinir oldum. Adamlara nasıl ulaşacaz bişey olsa belli değil. Ama ben söyleyeyim sana cevaplarını. Şu an gümrükte bekliyor (her şehrin gümrüğü var galiba. Kocaeli'ne gelmiş paketim dediğimde "evet oradaki gümrükte zaten" cevabı aldım.) İşi hallolunca size iletilecek efendim.

Ben de WoW almıştım. Acaba özel muamele falan mı çektiriyor buna :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...