Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shopto ve ptt sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shopto'da son iki haftada karşıma çıkan sorunların bir listesini yapayım dedim.

-2 order tamamlamama rağmen delivery addressimi değiştirmeme izin vermiyor.
-Kredi kartımı kabul etmiyor.
-Toplamda 2 order bitirmeme rağmen 3 order fail olduğu için God of War: Ghost of Sparta preorderımı iptal etti niyeyse.
[email protected]'e ne kadar mail yazsam nafile. Türk Telekom'un bağlantıları kontrol edin demesi gibi tekrar deneyin diyorlar.

Şu anda Türkiye'ye en hızlı oyun gönderen site bildiğim kadarıyla shopto. Ama son zamanlarda öyle sorunlar çıkarıyor ki... Çok üzülüyorum çok. :(
Mesaj tarihi:
valla benim mailimede cevap vermiyorlar

bioshockun parasını kurtardıktan sonra başka bi siteye yönelcem sogudum bunlardan :)

thehutt denicem bi ara
Mesaj tarihi:
dün ilginç bi durum oldu
ben bu bahsettiğim siparişi verdiğimde anneme aldırmıştım o da paypalla ödemeyi yapmıştı. öyle olunca benim accountun adresi de annemin paypal adresi olarak değişmişti (annem istanbulda ben ankaradayım). ben de bunun üstüne siparişten bi 10 dakka falan sonra mail atmıştım böyle böyle adresim değişti oyunu istanbula yollamayın önceki adresime istiyorum dedim adresimi verdim. cevap attılar tamam oyun oraya yollanıcak şekilde görünüyor zaten diye.
bu dediklerim 22 eylülde mi 23 eylülde mi ne oluyor.
dün annem aradı, oyun istanbula gitmiş ve dün ellerine ulaşmış.

şimdi neden bu kadar geç gittiğine mi şaşırayım, istanbula gittiğine mı kızayım yoksa oyun geldi diye sevineyim mi bilemedim :D
Mesaj tarihi:
ben 50 poundluk PSN code un üzerine soğuk su içtim siz ne diyonuz ya. kod çalışmadı. mail attım. biz size doğru kodu yolladık alın scan i burda diye mail yolladılar. Sony ile konuşun dediler. PSN UK e mail attım. size ulaşamadık lütfen bizi telefondan arayın dediler. Bende aramadım. Yanlış adres, iletişim bilgileri var yamuk olmasın diye hehe. alakasız bir yerde ingilterede restoranı aramışlardır tabi ulaşmaya çalışınca :p çok oturmuştu içime çok.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
15 pound para iademi aldım.shopto accountuma aldım parayı.harcama zamanımız falan var mı o parayı

istediğimiz zaman harcayabiliomuyuz
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
wow siparişi verdim shopto'dan pazar günü, takipli olarak. pazartesi oyununuz kargolandı maili geldi. hala royal mail ve ptt'de görünmüyor o barkod numarasıyla bakınca.
Mesaj tarihi:
live contact tarzı birşey hiç bulamadım. ticket açmaca var ylanızca. hava bıdı bıdı sebebiyle bekleyeceksiniz birader yazmışlar sitenin bi köşesine. pofodok.
Mesaj tarihi:
pazar verdiysen perşbembe yada cuma gelir hava şartı falan diye extra bi gecikme olmazs

bide artık takipsiz olayı yok sanırım.bende sadece 4.80 poundluk kargo seçenği cıkıo takipli
Mesaj tarihi:
yahu neden shopto falan kastin ki.. fark var mi o kadar digital dl ile arasinda bilmiyorum..

neyse er gec gelir.. don de 2 heal salla..

senin heallerin olmadan ayakta kalamiyorum beybi =P..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
shopto'dan takipli olarak aldığım wow bana da hala ulaşmadı. sistemde görünüyor, dağıtıcıya teslim edildi deniyor 4 gün önce ama hala elimde yok. yarın sabahtan bi şubeye gidecem.
Mesaj tarihi:
Muhtemelen benim başıma gelen durum. Gittiğinde sana "O zaten şu an gümrükte bulunuyor demek" diyebilirler. Hayır telefon edip soramıyoruz ona sinir oldum. Adamlara nasıl ulaşacaz bişey olsa belli değil. Ama ben söyleyeyim sana cevaplarını. Şu an gümrükte bekliyor (her şehrin gümrüğü var galiba. Kocaeli'ne gelmiş paketim dediğimde "evet oradaki gümrükte zaten" cevabı aldım.) İşi hallolunca size iletilecek efendim.

Ben de WoW almıştım. Acaba özel muamele falan mı çektiriyor buna :P
  • Yeni Oluştur...