Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shopto ve ptt sorunu

Perspective

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
o kadar şey aldım ilk defa kayboldu sanırım

daha önce takip numarasız 3 oyun almıstım sorunsuz gelmişti

fakat 28 eylülde aldıgım bioshock henuz gelmedi.ki ondan sora fifa ve moh aldım onlar geldi 5 günde

shopto 28 iş günüydü kayıp süresi 40 iş gününe cıkmıs yuh :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaş imzalı formu maille yolladıktan 4-5 gün sonra iadesini almıştı, benim kaybolan ürünlerim için ise 3 hafta uğraşmam gerekti :)

Formu yolladım, 1 hafta ses seda çıkmadı LiveChat'e gittim, unutmuşuz tarzında bir cevap aldım. İşleme koyduk dediler, 1 hafta sonra yine ses seda yok tekrar Live-Chat'e girdim, incelemedeyiz dediler ama büyük ihtimal yine unutmuşlardı. 3-4 gün sonra yine ses seda çıkmayınca Live-Chat'te Nadine die birine denk geldim.

Derdimi anlattım,1.5-2 saate yakın konuştuk. Formları tekrar yolladım mail adresine vs. derken hallettim sorununu dedi. 2 gün sonra makbuz, 3 gün sonra da para geldi hesabıma,

Yani her şekilde iade ediyorlar kayıp ürünü ama zorluk çekilebiliyor. Tracking Code'lu ürün ise hiç zorluk çekmezsin lakin
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene;
yurtdısından aldıgım herseyin önce ptt gümrük bölümğne geldigini
orada güzelce bir açılıp ne olup olmadıgını kontrol eden bi adamın oldugunu
bu gorevlinin onayı olmadan dagıtıma cıkmadıgını
arada bir kafalarına göre kargo başı 2.05 TL vergi kesip, bunu ihbar kagidiyla "gel al" yaptıklarını...

öğrendim
Sosyal ağlarda paylaş

demin postacı geldi 2 tane paket getirdi shopto dan. abi ben bazen kağıdı almıyorum yanıma o yüzden senin yerine imza atıyorum ama hep elden teslim ediyorum sana bilgin olsun falan dedi. anlaşılan 1.5-2 hafta önce ptt sitesinden yolladığım şikayet iletisi üzerine kulağını çekmişler hehe bir yalakalık bir yalakalık görmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek abi yerine imza atıyorum, şimdi ağzımı bozacam ama s.ke s.ke getirip imzanı almak zorunda,

benim iki ürünüm elime ulaşmadığı takdirde imzalanmış çıktı son 2 1.5 sene de ki bunlardan bir tanesi banka kartı gibi birşeydi. Gidiyorum genel merkeze yerime imza atılmış, ön adım olan ve neredeyse hiç kullanmadığım Hasan, el yazısıyla atılmış vs.

O imza atıldıktan sonra teslim edilmiş oluyor ve hiçbir şekilde bir daha bakılmıyor suratına postanın, benim Heavy Rain mesela gelmedi ...

Belgede sahteciliktir bu herşeyden önce ki çok büyük cezası vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim eski postacı süperdi ama başka mahalleye vermişler. geçen posta gelmedi gittim işte postaneye belki oraya bırakmışlardır diye bulamadım. sonra muhtara uğradım hani resmi evrakları muhtara bırakıyorlar bazen belki bi ihtimal diye ama yok. neyse bizim eski postacıyla karşılaştım. dertleştik bir güzel söylendim ettim. elini ayağını öpeyim geri dön dedim ama nafile elimde değil dedi hehe. ulan telefonu bile vardı adamın bende. posta olduğu zaman çaldırıyordu beni haber veriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gecen naruto ile sengoku basara aldim iste, 2. gun geldigi halde bekledim hadi eve gelsi nfilan yogundum zaten baya, gelid kargo kutusu (normalde postacinin getirmesi lazim hani) dedi sepeti sallayin, kagidida koyiyim imzalayin gonderin asagiya

ok sepeti bi cektim tek paket var, ayni gun yollanmislar hemde, ikinci enrde dedim bilmiyoruz dedi

postaci piayasada yok, cepten ariyorum acmiyor

postaneye gittim, aradilar taradilar postaci ustune evde bulamadim ciziktirmis direk kutuya atmis, postane postaciya ulasamiyor filan teleofnalri acmiyor, kayip direk

ege ro gun gitmeseydim 1-2 gune geri gidiyordu, ilcenizin teslimat yerini ogrenin, telefonu alin 4. gunden sonra harasslayin direk
Sosyal ağlarda paylaş

Shopto son zamanlarda çok sorun çıkarıyor. Alternatif arıyorum; sizden tavsiye bekliyorum. Zavvi nasıl, iyi mi? Shopto kadar hızlı gönderiyor mu? Sendit bu aralar nasıl?

Şimdiden teşekkürler.

Not: İsteğim bu topiğin konusu ile ilgili olmayabilir. Adminler isterlerse bu mesaju deleteleyebilirler. İsterlerse yeni topic açabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...