Perspective Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 shopto sitesine yeni üye olup demon soul siparişi verdim, ilk satırda yer yetmediğinden kapı numarasını 2 nci satıra yazmıştım, shopta'dan email gelmiş adrese baktım kapı numarasız göndermiş oyunu, şimdi bunu track numarası ile takip edip ptt den alabiliyormuyuz var mı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 orda verilen aynı tracking numarasını ptt nin siteye yaz. ordan tr içindeki yerinide takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sağolasın, ptt yi arayım o zaman pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 postacini bul tembihle, tanimiyrosan adamcagizi esnafa filan soyle tansitirsinlar en temizi o yurtdisindan alisveris yapiyrosaniz postacilarinizi hos tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 postacım harika adam ya, senditten baya oyun alıyordum bir aralar, eve gelmiş anneme şey sormuş ya demiş bu Ali gavur mu devamlı yurtdışından paketler geliyor, iptal olmuştuk ailece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o kadar şey aldım ilk defa kayboldu sanırım daha önce takip numarasız 3 oyun almıstım sorunsuz gelmişti fakat 28 eylülde aldıgım bioshock henuz gelmedi.ki ondan sora fifa ve moh aldım onlar geldi 5 günde shopto 28 iş günüydü kayıp süresi 40 iş gününe cıkmıs yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benim takipsiz oyun serüvenlerimi biliyorsunuz zaten, bir daha anlatmayacam asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bu arada burayı yazmayı unutmuşum, telefonla dağıtım merkezine ulaşıp oraya vardığı gibi gidip almıştım oyunu, adamlar bugün gelmeseydin geri gönderecektik demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 shopto sıkıntı yaratıyor mu iade de.hani imza atıp yollayınca kabul oluyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 benim arkadaş imzalı formu maille yolladıktan 4-5 gün sonra iadesini almıştı, benim kaybolan ürünlerim için ise 3 hafta uğraşmam gerekti :) Formu yolladım, 1 hafta ses seda çıkmadı LiveChat'e gittim, unutmuşuz tarzında bir cevap aldım. İşleme koyduk dediler, 1 hafta sonra yine ses seda yok tekrar Live-Chat'e girdim, incelemedeyiz dediler ama büyük ihtimal yine unutmuşlardı. 3-4 gün sonra yine ses seda çıkmayınca Live-Chat'te Nadine die birine denk geldim. Derdimi anlattım,1.5-2 saate yakın konuştuk. Formları tekrar yolladım mail adresine vs. derken hallettim sorununu dedi. 2 gün sonra makbuz, 3 gün sonra da para geldi hesabıma, Yani her şekilde iade ediyorlar kayıp ürünü ama zorluk çekilebiliyor. Tracking Code'lu ürün ise hiç zorluk çekmezsin lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben de 22 eylülde mi ne sipariş verdim yalan oldu. 40 iş günü geçsin de form yolliym diye bekliyorum. bu arada 2 kere mail attım böle böle oldu falan diye hiç cevap vermediler. bakalım şu formu yollayınca nası olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 gelme ihtimali yoktur herhalde artık bu paketlerin :) o kadar oyun aldık 15 pound için lavukluk yapmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 kayıp şeysi yapınca alışveriş yapamıyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu sene; yurtdısından aldıgım herseyin önce ptt gümrük bölümğne geldigini orada güzelce bir açılıp ne olup olmadıgını kontrol eden bi adamın oldugunu bu gorevlinin onayı olmadan dagıtıma cıkmadıgını arada bir kafalarına göre kargo başı 2.05 TL vergi kesip, bunu ihbar kagidiyla "gel al" yaptıklarını... öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: kayıp şeysi yapınca alışveriş yapamıyo muyuz ? inceleme esnasında hesabı kitliyorlar, yani en azından Nadine'cim öyle demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hee vay lavukcanlar.neyse mesaj attım iptal etmek için deneme amaçı öyle bi oyuna kayıp şeysi verdiydim ahaha.sonra oyun geldi teşekkürler diye mesaj attım bioshock için kayıp ihbarı vercem cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 demin postacı geldi 2 tane paket getirdi shopto dan. abi ben bazen kağıdı almıyorum yanıma o yüzden senin yerine imza atıyorum ama hep elden teslim ediyorum sana bilgin olsun falan dedi. anlaşılan 1.5-2 hafta önce ptt sitesinden yolladığım şikayet iletisi üzerine kulağını çekmişler hehe bir yalakalık bir yalakalık görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ne demek abi yerine imza atıyorum, şimdi ağzımı bozacam ama s.ke s.ke getirip imzanı almak zorunda, benim iki ürünüm elime ulaşmadığı takdirde imzalanmış çıktı son 2 1.5 sene de ki bunlardan bir tanesi banka kartı gibi birşeydi. Gidiyorum genel merkeze yerime imza atılmış, ön adım olan ve neredeyse hiç kullanmadığım Hasan, el yazısıyla atılmış vs. O imza atıldıktan sonra teslim edilmiş oluyor ve hiçbir şekilde bir daha bakılmıyor suratına postanın, benim Heavy Rain mesela gelmedi ... Belgede sahteciliktir bu herşeyden önce ki çok büyük cezası vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bizim eski postacı süperdi ama başka mahalleye vermişler. geçen posta gelmedi gittim işte postaneye belki oraya bırakmışlardır diye bulamadım. sonra muhtara uğradım hani resmi evrakları muhtara bırakıyorlar bazen belki bi ihtimal diye ama yok. neyse bizim eski postacıyla karşılaştım. dertleştik bir güzel söylendim ettim. elini ayağını öpeyim geri dön dedim ama nafile elimde değil dedi hehe. ulan telefonu bile vardı adamın bende. posta olduğu zaman çaldırıyordu beni haber veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben gecen naruto ile sengoku basara aldim iste, 2. gun geldigi halde bekledim hadi eve gelsi nfilan yogundum zaten baya, gelid kargo kutusu (normalde postacinin getirmesi lazim hani) dedi sepeti sallayin, kagidida koyiyim imzalayin gonderin asagiya ok sepeti bi cektim tek paket var, ayni gun yollanmislar hemde, ikinci enrde dedim bilmiyoruz dedi postaci piayasada yok, cepten ariyorum acmiyor postaneye gittim, aradilar taradilar postaci ustune evde bulamadim ciziktirmis direk kutuya atmis, postane postaciya ulasamiyor filan teleofnalri acmiyor, kayip direk ege ro gun gitmeseydim 1-2 gune geri gidiyordu, ilcenizin teslimat yerini ogrenin, telefonu alin 4. gunden sonra harasslayin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dahada takipsiz almam.allahtan 13 pound biyoşoktu çok para verseydim sinirlenirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 cidden postacıya çok bağlı yahu. bizim postacı direk eve getiriyor, birkez sendit'ten gelmesi gereken wow 1 ay falan geç geldiydi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 benim en son zavvi siparişi geç geldi, hatta biraz ezik falan geldi de ilk defa sorunla karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Shopto son zamanlarda çok sorun çıkarıyor. Alternatif arıyorum; sizden tavsiye bekliyorum. Zavvi nasıl, iyi mi? Shopto kadar hızlı gönderiyor mu? Sendit bu aralar nasıl? Şimdiden teşekkürler. Not: İsteğim bu topiğin konusu ile ilgili olmayabilir. Adminler isterlerse bu mesaju deleteleyebilirler. İsterlerse yeni topic açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 zavvi, sendit'in yan kuruluşu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar