Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çadır kamp için nereyi önerirsiniz ?

Gerab

Öne çıkan mesajlar

Kabak'a sahil güvenlik falan lazım ya. Bildiğin mülteci falan indirirsin o kadar başıboş koy. Onun dışında çevre koruma sıfır, doğal güzellik diye giriyorsun denize, suyun üstü sintine tabakası ve arı ölüsü dolu gelen teknelerden.

Bir de o köyden Kabak'a getiren dolmuşlar yokuşta bazen kalkamıyor tam kaydırıyor falan gidecek bir gün birileri şarampole. Onun dışında geçen booking'den baktım, Türkbükü kadar fiyat çıkarmışlar mekanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

mekanlar pahalı
köy bakkalında bira mekan fiyatında düdüklüyor
yol yapılmasın ayağına mekanların araçları toprak yoldan deli paraya indiriyolar
denize uzak yerlerde kalırsan sıçtın börtü böcek patikadan denize git gel işkence
hadi doğa moğa güzel tamam ama verdiğin para ile yaşadığın çile tamamen orantısız
lan ben napıyorum diyosun bi yerde
adam istanbuldan gelmiş para saçıyor, altına tayland donu gitmiş, torbacıdan kazığını yemiş, gece sahile zor iniyor, yok ben hippiyim
lan adamı güldürme, hippilik böyle bişey değil asds
Sosyal ağlarda paylaş

Hippilik falan benlik değil, ama görüşüm çadır tatilindeki ihtiyaçları doğru belirlemek. Hippi role-play'i yapmak isterseniz Kaş camping falan uygun. Kaş Merkez'e 10 dakikada yürüyorsun, hani gece Kaş'ta mekana gidip uyumaya çadıra döneceksen o hippilikten çok varoşluk/pintilik biraz. Senin kamp yaptığın yerin yanında cafe var; şezlong, yastık vs kiralayanlar var. İskeleden denize giriyorsun.

Harbi çadır tatili yapacam diyorsanız baya bakir yerlere saldırmak lazım hakkını vermek için. Ne bileyim çıplak denize girin, şelalede yıkanın falan shdfhsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

esmediği zaman sera etkisiyle gotunuzden domates çıkar çadırda.

Marketlerden 50-100 liraya ufacik tefecik ve naylon posetten hallice cadirlardan alinirsa hava almayan cadirda hem sera etkisi olur, hem de tavana biriken buhar tip tip damlar. Allahtan cadirimi paraya kiyip kumastan aldim ve damlama, sera mera olmuyor. Cadir buyuk ebatlarda oldugu icin cok rahat. 2 oda 1 salon birde disarda golgelik var. odanin birine cift kisilik sisme yatak giriyor. Cadirin ici 4 tane cift kisilik sisme yatagi cok rahat alir.
Sosyal ağlarda paylaş

Akyakada ormanda ailecek çadır kurabilirsiniz güzel güzel, hem medeniyet de yakınınızda olur ter basarsa klimalı bi pansiyona geçersiniz. Boşverin kabağı falan

Edit: orman derken denizin dibinde ormanda. Duşuntuvaleti de temiz hem oranın. Biz tinerciler ve hippilerle kargıların arasında kurmuştuk, arada oraya gidip kaçak tuvalete giriyoduk sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Akyakada ormanda ailecek çadır kurabilirsiniz güzel güzel, hem medeniyet de yakınınızda olur ter basarsa klimalı bi pansiyona geçersiniz. Boşverin kabağı falan

Edit: orman derken denizin dibinde ormanda. Duşuntuvaleti de temiz hem oranın. Biz tinerciler ve hippilerle kargıların arasında kurmuştuk, arada oraya gidip kaçak tuvalete giriyoduk sdf

2 hafta önce Akyaka orman kampındaydım, tuvaletler leşti abi. Bir de kamp alanına araç giremez yazmalarına rağmen çadır başına 2 araba falan vardı, arabalar yüzünden çadır kuracak alan bulmakta zorlandım.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

Drall said:

2 hafta önce Akyaka orman kampındaydım, tuvaletler leşti abi. Bir de kamp alanına araç giremez yazmalarına rağmen çadır başına 2 araba falan vardı, arabalar yüzünden çadır kuracak alan bulmakta zorlandım.

Aaa üzüldüm bak. Geçen sene tuvaletleri falan temizdi diye hatırlıyorum. Neyse zaten kamp alanına para vermek şu hayatta yapacağım son şey sanırım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...