Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 wannabe hippi dolu kabak 3-4 senedir leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Kabak'a sahil güvenlik falan lazım ya. Bildiğin mülteci falan indirirsin o kadar başıboş koy. Onun dışında çevre koruma sıfır, doğal güzellik diye giriyorsun denize, suyun üstü sintine tabakası ve arı ölüsü dolu gelen teknelerden. Bir de o köyden Kabak'a getiren dolmuşlar yokuşta bazen kalkamıyor tam kaydırıyor falan gidecek bir gün birileri şarampole. Onun dışında geçen booking'den baktım, Türkbükü kadar fiyat çıkarmışlar mekanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 mekanlar pahalı köy bakkalında bira mekan fiyatında düdüklüyor yol yapılmasın ayağına mekanların araçları toprak yoldan deli paraya indiriyolar denize uzak yerlerde kalırsan sıçtın börtü böcek patikadan denize git gel işkence hadi doğa moğa güzel tamam ama verdiğin para ile yaşadığın çile tamamen orantısız lan ben napıyorum diyosun bi yerde adam istanbuldan gelmiş para saçıyor, altına tayland donu gitmiş, torbacıdan kazığını yemiş, gece sahile zor iniyor, yok ben hippiyim lan adamı güldürme, hippilik böyle bişey değil asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 moriQ said: http://paylasman.com/content/see/359/ allahın dagında cadır kurmak için para mı veriyoruz bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 fistan standart istanbul çakma artdirector tarifi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Hippilik falan benlik değil, ama görüşüm çadır tatilindeki ihtiyaçları doğru belirlemek. Hippi role-play'i yapmak isterseniz Kaş camping falan uygun. Kaş Merkez'e 10 dakikada yürüyorsun, hani gece Kaş'ta mekana gidip uyumaya çadıra döneceksen o hippilikten çok varoşluk/pintilik biraz. Senin kamp yaptığın yerin yanında cafe var; şezlong, yastık vs kiralayanlar var. İskeleden denize giriyorsun. Harbi çadır tatili yapacam diyorsanız baya bakir yerlere saldırmak lazım hakkını vermek için. Ne bileyim çıplak denize girin, şelalede yıkanın falan shdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Canim balikesirim yine kaziklikta farkini ortaya koymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Istanbul bandirma arasi araba vapuru ile gelen istanbullu elemanlar yuzunden fiyatlar tavan. Aydin, mugla , antalya ile yarisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Esh said: esmediği zaman sera etkisiyle gotunuzden domates çıkar çadırda. Marketlerden 50-100 liraya ufacik tefecik ve naylon posetten hallice cadirlardan alinirsa hava almayan cadirda hem sera etkisi olur, hem de tavana biriken buhar tip tip damlar. Allahtan cadirimi paraya kiyip kumastan aldim ve damlama, sera mera olmuyor. Cadir buyuk ebatlarda oldugu icin cok rahat. 2 oda 1 salon birde disarda golgelik var. odanin birine cift kisilik sisme yatak giriyor. Cadirin ici 4 tane cift kisilik sisme yatagi cok rahat alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Adam kariyer çadırcısı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Cadir benim isim diyecegim ama bildigin calinti laf :) Sivrisinekler sikinti oluyor kampta. Her tatilin firsatcilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bi metal kapta turk kahvesi yakin abi. Alir goturur ucani kacani Guneyde kumas cadir da pek ise yaramaz tahminen. Cok sicak abi eylul oncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 çadır için asos'un koylarını tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 cadırın resmini postlasana merak ettim cok övmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Akyakada ormanda ailecek çadır kurabilirsiniz güzel güzel, hem medeniyet de yakınınızda olur ter basarsa klimalı bi pansiyona geçersiniz. Boşverin kabağı falan Edit: orman derken denizin dibinde ormanda. Duşuntuvaleti de temiz hem oranın. Biz tinerciler ve hippilerle kargıların arasında kurmuştuk, arada oraya gidip kaçak tuvalete giriyoduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 assos taraflarında gargara camping'de kalmıştık haziran ayında da. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 otur evinde ne kampı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Drall said: Akyakada ormanda ailecek çadır kurabilirsiniz güzel güzel, hem medeniyet de yakınınızda olur ter basarsa klimalı bi pansiyona geçersiniz. Boşverin kabağı falan Edit: orman derken denizin dibinde ormanda. Duşuntuvaleti de temiz hem oranın. Biz tinerciler ve hippilerle kargıların arasında kurmuştuk, arada oraya gidip kaçak tuvalete giriyoduk sdf 2 hafta önce Akyaka orman kampındaydım, tuvaletler leşti abi. Bir de kamp alanına araç giremez yazmalarına rağmen çadır başına 2 araba falan vardı, arabalar yüzünden çadır kuracak alan bulmakta zorlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Çadırı uyuma amaçlı hiç kullanmamıştım bu yaza dek en azından kendi çadırımı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kendi çadırında uyumak ne , kaburgayı mı aldırdın hayırdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 stimpak said: Drall said: Akyakada ormanda ailecek çadır kurabilirsiniz güzel güzel, hem medeniyet de yakınınızda olur ter basarsa klimalı bi pansiyona geçersiniz. Boşverin kabağı falan Edit: orman derken denizin dibinde ormanda. Duşuntuvaleti de temiz hem oranın. Biz tinerciler ve hippilerle kargıların arasında kurmuştuk, arada oraya gidip kaçak tuvalete giriyoduk sdf 2 hafta önce Akyaka orman kampındaydım, tuvaletler leşti abi. Bir de kamp alanına araç giremez yazmalarına rağmen çadır başına 2 araba falan vardı, arabalar yüzünden çadır kuracak alan bulmakta zorlandım. Aaa üzüldüm bak. Geçen sene tuvaletleri falan temizdi diye hatırlıyorum. Neyse zaten kamp alanına para vermek şu hayatta yapacağım son şey sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Yanıma misafir geldi bi çay içip denize girdik gitti.Toplasan 3-4 saat anca durdu. Ona bile adam başı 5 tl alacaklarmış. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Flassh said: cadırın resmini postlasana merak ettim cok övmussun http://alpcadir.com/tr/ana-kategori/34-iki-oda-bir-salon-kamp-cadiri-kirmizi.html Renk hariç tam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Bugün taze taze kendim çektim fotoları. Kaç gündür deniz anası görmezken bugün epeyce gördüm. Deniz hep yosunlu ve yosunlar kimi yerlerde az kimi yerlerde çok. Erdek e gelecekler için bilgi olmuş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kaz dagına ciksaydın erdekte kuracagina cadiri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar