pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Sanırım benim de bir ara verme zamanım geldi artık. Daha önce pek çok kez yazmıştım, ilgilendiğim 3-5 bölüm vardı, onlardan da epey adam uzaklaşınca ve bazı kurallar değişince ne isteğim kaldı mesaj atmak, ne de okumak için. İşin gerçeği, forumun geldiği noktada samimiyetine güvendiğim bazı "üst düzey" yöneticiler edilgen kaldı, kimileri de her şeyi çekip çevirmeye başladı. Kraldan çok kralcı kesilenler oldu. Bizim değer bildiklerimizle alenen dalga geçilirken biz cevap verince on koldan özel mesaj alır olduk. Kısacası zaten genelde bazı şeyleri savunmaya çalışırken bir de özelimde bunlarla uğraşmak zorunda kalmaya başladım ki buna ne vaktim var, ne de uğraşacak takatim. Geri gelmem demiyorum çünkü bazı konuları -içimden cevap yazmak gelmemesine rağmen- hala takip ediyorum. Ama şu anki duruma bakınca benim için gitme vakti görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çoğu fikrine katılmasam da bu sefer pekaziz haklı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 biz böylemi konusmutuk gitme demem. forum babacim bu ya nereye gidiyon isin coksa haftada bir yaz ayda bir yaz. farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ciao bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cogu fikrini bilmesemde seele hakli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hep merak ettim gitmeden nickinin anlamini bi aciklasan bari ya pekaziz pek cok aziz mi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 senko said: cogu fikrini bilmesemde seele hakli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ben anlam veremiyorum. Ben bu forumu gülüp eğlenmek için kullanıyorum. Eğer bir net sitesinden fazlasını talep ediyorsan ve bununla dram yaşıyorsan yanlışsın. Hayatta ciddiye alınacak daha çok şey var, ama paticik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 beklenen etki olmadı sanki. potansiyel f5 durumuna karşı hoşçakal pekaziz reyiz http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00637/news-graphics-2007-_637665a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kim yong yannis rsim pekaziz icin dogrusu budur http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-2/mao-zedong.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 roflMAO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 @bonepart http://www.fireandreamitchell.com/wp-content/gallery/random/0102043577100.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 karalama defteri modu oluru mben çok sanatsal bir kişiliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben de onu dicektim de athleti yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sporun seysi deilmiydi o adam hem sportif hem edebik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 selametlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 senko said: sporun seysi deilmiydi o adam hem sportif hem edebik edebik nedir abi.abidik gubudik gibin.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Sen gidersen onu kim savunacak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hastayim biyiklarina adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bir veda topici o zaman fix mesajımı atmam lzm forum bırakmak ve giderken belirtmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ßß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gülegüle pekaziz =( özlediklerimden olacaksın. pek tadı tuzu yok buraların evet, ama vakit geçiriyoruz işte. sinir olduğum bir sürü olay ve kişi olsa da, sıkı adamlar da olduğunu düşünüyorum paticikte. umarım işlerin rahatladığında dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar