DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 CCP yeni sistemlerini kullanmaya başladı peki bir fark yaşayan varmı? Ve skillpoint hediye edilcek diye bir dalga var onun hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bir fark yok hatta jita daha beter gibi gözüküyor ama sistemin daha yeni olmasına bağlıyorum skillpoint ile ilgili herkese att ve implantlarına bağlı olarak dt süresince kaybettikleri spleri geri vericez dediler ama nasıl yapıcaklar bilmiyorum. ayrıca haftaya primae diye bir gemi hediye edicekler / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Makine henüz yeni olduğundan soğuk. Makine ısınınca lag bitecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Sanırım 2-3 aşamada taşınacak olması gerekiyor server'ın haftaya yine buna benzer birşey olması lazım. İlk yayınladıkları devblogda öyle birşeyler yazıyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 evet haftaya salıya yine uzun bir DT var. Makina ısınmasından çok LAN ayarları ile ilgili ufak tefek ince ayarları bitirdiklerinde büyük ihtimal sistem oturacak ama şu 2-3 gündür oyuncular pek hoşnut değil bu server olayından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Daha görmedim ama sp dışında kayıp oyun zamanı için her hangi bir subscription uzatılması diye bişey var mı. Bazı insanlar para ödüyo bu oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yafeshan said: Daha görmedim ama sp dışında kayıp oyun zamanı için her hangi bir subscription uzatılması diye bişey var mı. Bazı insanlar para ödüyo bu oyuna :) Anlamadım sorunun ne demek istediğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 DT de geçen süreyi, kalan oyun zamanımıza eklerler mi diye soruyo.en azından öle anladım. Bence eklemezler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Benimki sadece minnacık bi umuttu. hayallerimi lagda bırakan oyun :( Not: Anlaşılmayan şeyler yazma skilim 5 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Simdi o hesapla bakarsak aslında 2 gun game timeından kaybeden kişi hakkını isteyebilir ama bu sefer üretim bandında 2 gün boşluk kalmış kişide isk kaybetmiş sayılır oda hakkını isteyebilir eger verirlerse herkeze vermeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Benim bildiğim birtek sp verilcek ccp tarafından ama implantlar fln hesaplanmadan yapılacaktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 karakteri açtım, girer girmez bir tane gemi verdiler 25m e sattım =) hiç para derdim yok ahah pek şanslıyım ama beraber oynayacak birilerini bulmazsam sıkılacağım gibime gelior quest yapa yapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 merkez kanalına gir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 100.000 SP verdiler. Skill kuyruğunu boşaltıp tüm skilleri durdurduktan sonra istediğiniz Skill e sağ tıklayıp Apply Skillpoint dediğiniz de gelen pencerede harcayacağınız kadar skill point i girmenizi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 23 ve 24 ündeki downtimelardan etkilenenler yapabiliyor sadece, yoksa atladım bende ohh beleş sp diye sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 eğer bu 23-24 deki Downtime larda trial hesabın açık durumda ise sana da geliyor. Trial yada Paralı farketmeyecek dedi CCP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adam bari 500 verir ne cimri herif bu izlandalilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 saate 2500 SP den hesaplarsan 48 saat - 3+1 saat DT leri çıkar toplamda 100.000 SP olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ayni accounttaki diger chara nasil geciricez bu 100k sp yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 geçiremezsin. çünkü DT de hangisi skill çalıştırmış ise ona veriyor tüm SP yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dt sirasinda accountaki hic bir char skill calistirmiyordu. calistiriyorduysada kesinlikle o char degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 accounttaki en yüksek sp li chara verilebiliyo sadece. dt sırasında skill çalışan chara değil. en azından böyledi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cok lamer bir sistem petit attim umarim transfer ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar