Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 format atmadan kurtarın beni ya :( virüs falan yok, yeni driver falan da yüklemedim ki neden oldu böyle bi anda. windows update'leriyle ilgili olabilir mi? sistem win7 64x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 son yapılan update'leri sildim ve safe mode'da girdim halen %30 yiyor bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Hangi programları kullandın taramak için bi malwarebytes ile denesene yapmadıysan. http://www.malwarebytes.org/ (Free versiyonu tarayıp temizliyor sadece gerçek zamanlı koruma istersen satın almalısın) Belki Virüs trojen-dropper felan saldırmışdır ntoskrnl.exe ye Tekrar indirip üstüne install edebilirsin KB890859 : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=F0683E2B-8E8F-474F-B8D8-46C4C33FCE99&displaylang=en (versiyon dil felan deişikse kendine uyani indir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ntoskrnl.exe is a critical process in the boot-up cycle of your computer although should never appear in WinTasks whilst under normal circumstances Note: ntoskrnl.exe can be altered by the w32.bolzano and variants. If this process appears in WinTasks, please update your virus definitions immediately. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 taskbarda gözükmüyor zaten process explorer'la gördüm NT Kernel & System altında. KB890859'nin de win7 sürümü yok galiba ve 64bit. neyse ben bi format çakayım ya inşallah formattan sonra geçer. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Deneseydin bi malwarele felan temizlemeyi hatta onun forumlarında arat googleden mutlak bi guide vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 malwarebytes'la test ettim yav spybot, win defender, nod32 hepsiyle virüs falan yok. tüm driverları sildim, windows update'leri sildim yok hala bi tane çekirdeği yiyor NT kernel. asıl ilginç olan safe mode'da bile %33 yemesi. umarım donanım sorunu yoktur format atcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aha buldum sorunu, biostan usb'yi disable edince %0 cpu load oluyor ama usb'siz nasıl kullacam pcyi asd. daha 2 aylık anakartımın usb slotları yattara mı oldu acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sadece bir tane usb root'u disable edince düzeliyor olay, portlardan biri nanay galiba ooooof daha yeni anakarttı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 elektrik kaçıran bozuk bi edimax usb wifi vardı o bozdu kesin lan ellerimle ezecem seni edimax bulayım nerede şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 lol usbden yavasca denial of service attack mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 elektrik kaçıran usbyi niye takarsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 çalışıyo ama elleyince elini çarpıyor öyle bi wireless asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar