Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 2yolun gözüküyor. nasipin var bak gözleri görüyormusun aa bak at var şkljhhka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 einstein fala inanıyomuş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 KillJoy said: cemss said: lol insanın teki hayatınızda olan biteni söyleyecek ha?imkansııııııııııız. bende karşılaşana kadar böyle düşünüyordum.. kimle karşılaştın olm ashduas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bi ara fal baktırmaya baya meraklıydım.ki enteresan bir şekilde bazı şeyleri biliyorlar yani.genelde olmus bitmiş geçmiş şeyler tutuyor ama şunu yapcaksın böyle olcak gelecek tutmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 falcıların hepsi hıncal uluç gibi... 10 şey söylüyorlar bir veya ikisi tutunca bilmiş sayılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fal diyince aklıma kahve falı geldi. ve bi k3nk var ki deli gibi fal bakıyor. ha bilmediği bişi olunca direk anlatıyor. olanı da geleceği de vsvs.. ha her şeyi bilince sıçıyor bakamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cok pis kahve fali bakan teyzeler var en ince detayina kadar söylüyolar falan, iste o an bi duraksiyorum LAN diyorum... acaba.. ama yok ya sacma. olsun arada bi oturup tarot bakiyorum mesela ölesine, eglencesine. ha ama falciya gidip para savurmak sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 huun said: bi de güzel ellere karşı hafif fetişim olduğu için, 4. dubleden sonra karşıdaki hatuna yazılıp yazılmayacağı mı da anlayabiliyorum. ellerle ilgili dikkat ettiğim 2 husus budur. uuu beyp benim ellerimi gormen lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi inanmayın fala yazıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 inanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 lan bi fal baktırayım dedim.. kahve falında devekuşu ve kanguru çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 geçen gün el falı baktırdık arkadaşlarla birlikte, işte scannera sokuyosun elini sonra bi kağıt çıkıyo printerdan sana veriyolar, galiba toplamda 10 tane paragraf var, random olarak veriyolar aynı paragraflar geldi bazı şeylerde asjkdaklds:D sırf o aynı paragrafları görme eğlencesi için değdi yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sg-1 said: bonzilik insanın kendisine yakışanı başkasına yakıştırmasıdır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 rabbime sorarim gecen rabbime sordum, bodrum bodrum dedi hemen basladik yolculuk hazirliklarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 zeawee said: geçen gün el falı baktırdık arkadaşlarla birlikte, işte scannera sokuyosun elini sonra bi kağıt çıkıyo printerdan sana veriyolar, galiba toplamda 10 tane paragraf var, random olarak veriyolar aynı paragraflar geldi bazı şeylerde asjkdaklds:D sırf o aynı paragrafları görme eğlencesi için değdi yani:P parmak izinizi alıp silikon kalıplara bastıktan sonra uluslararası casusluk olaylarında kullanıcaklar dostum.. yandınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 fal mı? fal ne arar la bazarda?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 zeawee said: geçen gün el falı baktırdık arkadaşlarla birlikte, işte scannera sokuyosun elini sonra bi kağıt çıkıyo printerdan sana veriyolar, galiba toplamda 10 tane paragraf var, random olarak veriyolar aynı paragraflar geldi bazı şeylerde asjkdaklds:D sırf o aynı paragrafları görme eğlencesi için değdi yani:P of hahah onlar taksimde 4 fal 1tl falları değil mi. öyle birşeyler vardı bi ara? herkese aynısını falan veriyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 nileppezdel said: Abi çok komik. Dindar adam fala inanmaz, dine göre Allah dışında kimse geleceğ bilemez vs. diye hatırlıyorum en azından. E dinsiz olan zaten bilimle alakalıdır, bilir bunların saçmalık olduğunu. Dolayısıyla fala inanıyorum diyen insanların olması çok garip :/ Ha ayrıcca yıldızların ve gezegenlerin konumları benim geleceğimde hangi kızla ne yaşayacağımı falan etkileyecek ha? lol söylendi mi bilmiyorum da dinde fal olayının varlığına inanılır. Hatta fal ve büyü ile uğraşan da uğraşılmasını talep eden de lanetlenmiştir dine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o parmak izlerini vermeyecektiniz.. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/7326215/SOCA-to-interview-passport-holders-in-Israel.html bunun aynısı olacak! demedi demeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bella said: zeawee said: geçen gün el falı baktırdık arkadaşlarla birlikte, işte scannera sokuyosun elini sonra bi kağıt çıkıyo printerdan sana veriyolar, galiba toplamda 10 tane paragraf var, random olarak veriyolar aynı paragraflar geldi bazı şeylerde asjkdaklds:D sırf o aynı paragrafları görme eğlencesi için değdi yani:P of hahah onlar taksimde 4 fal 1tl falları değil mi. öyle birşeyler vardı bi ara? herkese aynısını falan veriyolardır. ankara bahçeli 7. caddede 4 fal 1 lira:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ahah dasaa haması bırak, adamın gay olduğundan bile şüphem var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kim gaymiş? hamaslılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ya fal ile ilgili post atacamda son iki msj kitledi atamıyorum ahahaha. hamas - gay muhabbet asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben de bi ikilemde kaldım.. hamas nereden çıktı yaw.. faldan gay hamaslılar çıktıysa check in yaptırdığınız koltuğun yanında kusan bebekle yolculuk edeceğinize delalet eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adort34 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 evet ben de gecen gun bir site buldum gerci parali bakiyorlar ama super bakiyorlar..ister tarot istersen gercek kahve falini oturdugun yerden baktirabiliyorsun..mesela ben kahve fali baktirdim..fincanimin resimlerini cekip yolladim 25 tl verdikleri hesaba yatirdim bana bir sayfa dolusu fal bakip yollamislar,biran sasirdim sanki beni taniyorlardi...ve dedikleribir bir cikti ben valla devam ederim enazindan ayda bir baktiririm..nede olsa disarda icsen ayni parayi aliyorlar bu enazindan isimi goren adam akilli bir site valla isterseniz tavsiye ederim.. www.onlinekahvefali.gg.tr birde yeni blog acmislar(tu) www.lostonlinekahvefali.azbuz.comX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar